בחלק מהמקרים רגישות לחלב (שאינה אלרגיה) מקורה ברגישות ללקטוז (סוכר החלב)
קיימים היום בשוק מגוון רחב מאוד של מוצרים דלי לקטוז או נטולי לקטוז שמתאימים גם לרגישים ללקטוז
חשוב להדגיש את הסיכון בחוסר צריכת סידן שעלול היווצר בעקבות התנזרות ממוצרי חלב, בפרט בגיל הצעיר
קיימים היום בשוק מגוון רחב מאוד של מוצרים דלי לקטוז או נטולי לקטוז שמתאימים גם לרגישים ללקטוז
חשוב להדגיש את הסיכון בחוסר צריכת סידן שעלול היווצר בעקבות התנזרות ממוצרי חלב, בפרט בגיל הצעיר