כללי דחוף עיצוב פלייר להדפסת 200 יחידות, מה המחיר?

טלTAL

משתמש רשום
עיצוב גרפי
זה משנה מה הכמות? האם המחיר הוא על העיצוב -שאח"כ הלקוח יוכל להדפיס עוד פעם, או שאני צריכה לשמור אצלי את הקובץ?

imb

משתמש מקצוען
לא משנה מה הכמות שתודפס, תקבעי מחיר לפי מה שנראה לך, את יכולה לתמחר ב-200 ואת יכולה ב-500, תחשבי שעת עבודה ותקבעי. את צריכה לתת לו את הקובץ, כמובן סגור. אבל הוא שייך לו ולא לך.

טלTAL

משתמש רשום
עיצוב גרפי
זה אמור להיות פלייר שחור לבן מודפס על צבעוני, ואני לא יודעת כמה זמן אורך לעצב, הלקוח מבקש מחיר מראש, השאלה היא מה הכי זול שאפשר לקחת- 200 כמו שכתבת?

[email protected]

משתמש צעיר
תחשבי כמה את לוקחת על שעה*משך הזמן שיקח לך לעשות זאת.
לדוג' 100 ש"ח לשעה ולוקח לך שעה לעשות זאת 100 ש"ח.

טלTAL

משתמש רשום
עיצוב גרפי
אז 100 זה המחיר בשוק? לא נראה שלוקח יותר משעה

מתקדמת

משתמש רשום
לא תמיד יודעים לשער את זמן העבודה, תשערי פעם וחצי את ההשערה, לדוג' - אם את חושבת שהעבודה תקח שעה תחשבי מחיר לשעה וחצי וכן אל תשכחי שהרבה פעמים יש שינויים על ידי הלקוח.

טלTAL

משתמש רשום
עיצוב גרפי
תודה לעונים. תכלס יש סכום מסוים (במספרים) שאותו משלמים על עבודה כזאת?

Graphic

משתמש צעיר
נכתב ע"י טלTAL;337468:
אז 100 זה המחיר בשוק? לא נראה שלוקח יותר משעה

אם את חושבת, שכמתחילה, את יכולה להוציא פלייר בפחות משעה, אז אחד מהשניים:
או שאת פשוט לא מציאותית
או שאת לא יודעת מה זה נקרא עבודה שצריכה לצאת לאור, לכבד את המפרסם וגם אותך.

לדעתי, אם את רוצה שזו תהיה באמת עבודה טובה, זה לא ייקח לך פחות משעתיים-שלוש, אבל הלקוח אינו צריך לסבול מזה שאת מתחילה וכל דבר לוקח לך יותר זמן.
200 ש"ח למתחילה נראה לי בסדר.
ככל שתתמקצעי - תעלי את המחיר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה