דחוף עזרה!!

lea amoyal

משתמש רשום
היי, אני צריכה התייעצות, אנחנו כרגע בשלבי בניית שלד לביתנו ב"ה.
צירפתי תוכנית כללית של הבית.
-----הבעיה----
עכשיו אנחנו בחלוקה הפנימית. החדר שינה שלנו וכל יח' ההורים לא נראית לי.. למישהו יש רעיון?
ניתן לשחק איך שרוצים בחלל חוץ מהקירות החיצוניים. תודה לכל מי שיעזור....

lea amoyal

משתמש רשום
סליחה הנה הקובץ..

תודה

קבצים מצורפים

• בית כללי.jpg
    2.6 MB · צפיות: 21

ניקול

משתמש מקצוען
לאה,
קצת בעיה לייעץ או לתת פתרונות כשאנחנו לא מכירים אתכם ואת הצרכים שלכם, ומה 'לא נראה' לך בתכנון.

אין לי מושג האם זאת דירה מוכנה, והאם ניתן לבצע שינויים מרחיקי לכת או לא?
האם אתם עומדים מול האדריכל או מול קבלן?
וכו'

בנוסף, פתרון מסוג שאת מבקשת- עולה כסף...

אני רק אציין כאן שלוש נקודות שמפריעות לי:
1. המדרגות- לשם מה צריך אותן? ליופי? חישבי עליכם בעוד כמה שנים טובות. האם יהיה לכם קל לעלות את המדרגות האלה כאנשים מבוגרים? מה עם תינוקות בבית?
2. המיקום של חדר שינה לא מוצא חן בעיני. הוא קרוב מידי לסלון. אני נוטה לתכנן את חדר השינה במקום הכי שקט בבית (אא"כ הלקוח מבקש אחרת)
3. הסטודיו- אני מבינה שהוא נועד גם לקבלת לקוחות. אז למה צריך להכניס אותם לתוך הבית פנימה? מה גם שהם יראו יפה מאד מה קורה בתוך כל החדרים...

לתשומת לבכם

בהצלחה!

Yony

משתמש רשום
אפשר לבדוק את האפשרות הזו:
חדר ארונות חצי פתוח - בצורת ר': להוריד את הקיר אחרי הכורסה ולשנות את הפתח של חדר המקלחת למקום שהאסלה נמצאת - וכמובן לשנות את מקום האסלה.

הצעה נוספת שאפשר לבדוק - בחדר המשפחה : להוריד את הקיר מול חדר השרות ולשלב בקיר חדר השרות שגובל עם חדר המשפחה חלון חלבי או לבני זכוכית.
וע"י זה חדר המשפחה יגדל ויכנס אליו אור יותר טבעי.

כמובן שאת שני הרעיונות האלו צריך לבדוק מול הארכיטקט ...

דבר נוסף - לדעתי התיכנון של הבית יפה מאוד.

.

עדנה

משתמש פעיל
שימי לב,
לפי הנתונים הקיימים, פינת האוכל יפה לפינת אוכל של מטבח ולא כ"כ של סלון. האורך הוא 3.2 בשעה שהשולחן הוא לפחות 2 מטר מה שאומר שנשאר לך מעבר של 60 ס"מ ללא אפשרות ישיבה בראש או בזנב, וכמובן ללא אפשרות הגדלה.
אינני יודעת מהם כיווני הנוף, ובכלל האם זה מעשי, אבל הייתי שוקלת להפוך את אזור המטבח עם פינת האוכל וכל הכניסה למרחב ענק אחד של סלון: אזור ספות + אזור שולחן, ומטבח במקום שמיועד בתוכנית לסלון.
כמו"כ אני מבינה שהמדרגות הן אילוץ, אבל אם תעגלי את הפינה תהיה גישה נוחה יותר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה