דחוף, מתכון לעוף בתנור לשבת

יעקובית

משתמש רשום
אני מעוניינת לקבל מתכון טוב לעוף בתנור לשבת
מתכון מהיר וקל:
טבעות בצל עם שמן על תבנית ח"פ
מעל זה לשים בשר, ועליו: פפריקה, אבקת שום, מלח, ולמעלה פירורי לחם (אפשר גם שומשום)
אני מוסיפה (ברעיון של אם כבר אז כבר..) באותה תבנית, תפו"א חתוכים דק לרוחב, ועליהם כנל, פפריקה, א.שום, והרבה מלח - הם יוצאים קריספי.
לשים לפחות חצי כוס מים - יוצא עסיסי.
שעה + אפיה מכוסה, ובערך 20 ד' מגולה.

בתאבון!

גאוניתוש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מתכון טוב:
לתבל את העוף בתבלין גריל עוף, מעט שמן ומעט מים... ניתן לבשל וניתן גם לאפות...
יוצא עסיסי!

מה הענינים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
לא יודעת אם יש משהו שיוצא יותר טעים מהמתכון הזה, וגם לא יודעת אם שווה להשקיע יותר מאשר 2 הדקות הללו.
שמים את חלקי העוף בתבנית, צמודים ממש. אם אין לך מספיק חלקים - עדיף שתשתמשי בתבנית קטנה יותר.
מורחים עם כף - שכבה דקה של סילן על כל חלקי העוף.
מטמינים במרוחים שנשארו שיני שום שלמות
מכניסים לתנור ללא מים או תוספות למשך שעה וחצי בערך עטוף לגמרי, אח"כ מסירים את העיטוף ל20 דקות בערך ומיד מחסלים חצי תבנית. אין מצב שלא.

Gitty R

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
יש לי משהו פחות משתי דקות עבודה-

מדללים רסק עגבניות קטן במים עד שיוצא נוזלי, מוסיפים פלפל שחור (אפשר , מסדרים את חלקי העוף (מתאים בערך ל3 רבעי עוף) בתבנית, שופכים מעל, מכסים עם נייר כסף (לא הדוק) ואופים בתנור על 240 מעלות למשך שעתיים, אח"כ מורידים כיסוי ואופים עוד כרבע שעה עד שמשחים יפה מלמעלה...מעדן!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה