מלון לבין הזמנים מזמינים חצי שנה מראש, בטח מלון חרדי- אבל אולי יצליח לכם עם ביטולים של אנשים וכו' יש רשימת המתנה?חבל, באתרים השונים הוא מראה לי שאין חדרים פנוים בלילה שרצינו, יכול להיות שלמלון כן יש למרות שבאתר בוקינג אין?
זו עקיצה על התמימות שלי או בקשה כנה?אם תמצא חדר גם במלון שלדעתך הוא לא חרדי.. והוא בהכשר טוב תעדכן
בכל מקום בארץ חוץ מהצפון, בהצלחה !!
לא ידוע לי, לא מבין בזה... ננסה מחר ה' יעזור.מלון לבין הזמנים מזמינים חצי שנה מראש, בטח מלון חרדי- אבל אולי יצליח לכם עם ביטולים של אנשים וכו' יש רשימת המתנה?
זו עקיצה על התמימות שלי או בקשה כנה?אם תמצא חדר גם במלון שלדעתך הוא לא חרדי.. והוא בהכשר טוב תעדכן
בכל מקום בארץ חוץ מהצפון, בהצלחה !!
בד"כ בבין הזמנים המלונות לא מסכימים לילה אחדלהיות במלון איכותי השנה (לילה אחד)
לפי השעה האחרונה שבזבזתי על חיפוש מלונות זה נראה שכן יש ללילה אחד.בד"כ בבין הזמנים המלונות לא מסכימים לילה אחד
אני טועה?
וסתם ככה - לא אהבתי את נוסח, זה לא מכבד
זה לא חרדי, לא בכשרות ולא באווירהמלון ליידי שטרן בירושלים מראה לי שיש לו בתאריך הזה פנוי,
נשמע שהוא ממש באזור, מישהו מכיר אותו?
הייתי לפני מס' שבועות ירמיהו 33 הוא מלון חרדי לחלוטין האורחים היו כולם חרדים בלבוש צנוע המלון חדש, יש על הגג ספא חינם לאורחי המלון כשרות עד"ח ארוחת בוקר כלולה ברמה גבוהה ארוחת ערב יש מסעדת דגים במלון ויש מסעדות טובות באזור, האזור חרדי לגמרי נהנינו מאוד מהקומות הגבוהות יש נוף יפה מאוד אישית ממליץ לפחות 2 לילות עד שמתארגנים כבר חולף חצי מהזמן חבל ללכת רק ליום אחדתודה רבה!
אתם יכולים להגיד מנסיון שאין שם זוהמה כמו בת"א?
וכשרות?
בדיקה קטנה בגוגל מראה לי שרוב הביקורות בערבית - אשתי אפילו לא תסכים לצאת מהאוטו
הכל תפוס עד סוף בין הזמנים (אוגוסט)יש את המלון החדש בדיסיטי-חרדי בדצ העדה החרדית
תבדקו אם יש תאריכים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: