אכן אך במידה10000 זה יקר מאוד
והיועץ תותח וחוסך לך סכומים גדולים
שווה לך לשלם 10000 ש"ח בשביל זה
לכן אני שואל על טיבו..
אכן אך במידה10000 זה יקר מאוד
ואני ממש נוהג לא להגיב על יועצים אחרים.10 אלף זה מחיר של יועץ טוב.
אם הוא טוב או לא זה כבר משהו אחר.
משכנתא שכולה תודה למדד. עם הכנסות תקינות מצריכה הסבר.
ברור שאם התיק בלי בעיות החזר ובכ"ז בחרה לעשות כך
ברור שיש כאן משהו מוזר, גם ההצמדה וגם הריביות.חס וחלילה
אין כמוך בעולם
זה תמהיל של חבר
והחשבון שלו חלקלק
אני פשוט מעוניין לדעת האם ללכת ג"כ ליועצת הזו
או שיש מקום לשיפור
אשמח לתשובתך
ari1980
תודה ענקית!
אם החבר שלו שאל כנראה הוא אפילו לא עודכן על החסרונות עם כל ההסברים וזה מחדל לדעתיברור שיש כאן משהו מוזר, גם ההצמדה וגם הריביות.
אך רק לשם הזהירות צריך לשים לב שהוא כתב שזה שההצעה היא של חבר שלו, והחשבון שלו חלקלק...
א. מי אומר שהוא באמת יודע מה קורה בחשבון של חברו ? ב. גם אם החשבון חלק זה לא אומר שהוא עומד ביחס החזר ואולי גם חברו סתם הציב ליועצת רף של מקסימום החזר חודשי נקוב לתקופה הראשונה לפחות ? (מה שמסביר את עצם ההצמדה אך לא את הריביות).
זה הצעה נוראית גם למקרים חריגיםלא הבנתי מתשובת @ari1980
האם מומלץ אם לאו?
תודה!
ובכל זאת קריטי להדגיש לא חסרים יועצים הוגנים מסורים מקצועיים ומאירי פנים וודאי אלו שכאןתודה לכל העונים
הארתם את עיני
הכל עניין של סיעתא.. כמו שכ'
"מוֹלִ֣יךְ יוֹעֲצִ֣ים שׁוֹלָ֑ל וְֽשֹׁפְטִ֥ים יְהוֹלֵֽל"
רלב"ג - ביאור המילות:
מוליך יועצים שולל - רוצה לומר , שהוא מוליך שולל כל אחד מהיועצים כאשר ירצה; ואף על פי שהם טובי העצה , לא יועיל להם טוב עצתם. יהולל - מענין "הוללות וסכלות" (קה' ב , יב).
ברור!!!ובכל זאת קריטי להדגיש לא חסרים יועצים הוגנים מסורים מקצועיים ומאירי פנים וודאי אלו שכאן
נכון מאוד ותודה לכל אלו שעוזרים לכולם (ואני בכלל הנעזרים)ובכל זאת קריטי להדגיש לא חסרים יועצים הוגנים מסורים מקצועיים ומאירי פנים וודאי אלו שכאן
לא יזיק שהציבור יידע.אני בעד שילמדו את כל הציבור מושג או שניים במשכנתא הסיפורים שעולים פה לפעמים הם בבחינת הזיה
לא פעם ולא פעמיים היועצים דכאן רואים הצעות וממליצים-לך ליועץ ו...בום זה יועץ
הסטיגמה על יועץ לא מתחילה ונגמרת בחיוך שלו יש כמובן פרמטר אחר
וידעת היום והשבות אל לבבך
נס שלפחות הפורום הזה קיים
אני בעד ללכת לאלו שאינם מבינם מאומה וכן אלו עם תיק בעייתי וכמובן לאלו שאין זמן
מאידך גיסא אני גם בעד מה שפרקל משכנתאות לאיודעמיזה שלח לי למייל שלעיתים הוא ממליץ לאנשים לעבוד לבד בהתאם לרמת אינטליגנציה
שיקול אחד קריטי - מציע לכל אחד לעשות חישוב עם עצמו על ריביות שהוא משיג לעומת היועצים מכיון שלדוגמא משכנתא של 600000 גם אם יש פער כולל של 0.3 עשיריות האחוז זה לא יצדיק יועץ ב-15000 כנ"ל וגם ב-10000 זה גבולי שפשוט ידחף את הכסף הזה למשכנתא ובודאי ככל שהמשכנתא לשנים קצרות יותר הפער בריבית לעומת התשלום צריך חישוב מסלול אם היועץ רווחי
ואני לא מדבר במקרים שהיועץ עצמו אומר שכבר אין לו לאן להתקדם
אם החבר שלו שאל כנראה הוא אפילו לא עודכן על החסרונות עם כל ההסברים וזה מחדל לדעתי
כל העונים פה ללא יוצא מן הכלל. עונים.בחפץ לב. מזמנם הפרטי. ואתה לא יודע מה קורה תוך המיילים.נכון מאוד ותודה לכל אלו שעוזרים לכולם (ואני בכלל הנעזרים)
אם כי חרה לי שיש כאלו שלא עונים עניינית ורק אומרים או מרמזים שכדאי לך וכו'
לא רוצים לענות אל תענו אבל גם אל תעשו פרסומת (לא רק בפורום פה)
ב"ה יש הרבה בעלי חסד ביננו שמקדישים מזמנם היקר (תרתי משמע) ועונים בחפץ לב- ישלם להם ה שכר טוב.
זה עניין אינדבדואלי תלוי בבן אדם אבל לרוב גם אם ישאל 3 יועצים יקבל 3 תמהילים וחשוב שיבינו מה מציעים להם גם אם חייבים למשל להקטין החזר חודשיהתאמת תמהילים
להקטין מרווח-אכן אבל משום מה יש גם יועצים שיתנו צמוד בגלל זה וזה כבר נושא לויכוח ולמי תכריע 10 יועצים מניסיון-כמעט 10 דעותלמקסם כמה שיותר אופציות למניעת עמלות היוון
חוצפה ממדרגה ראשונה אבל גם לשכנע אנשים שאין סיכוי שתקבל לבד דברים טובים-לא כל כך יפה... פרנסה משמיםלספר לך שיש פה אנשים ששואלים במקביל 5 יועצים בפרטי. לוקחים מידע מכל אחד. וממשיכים בסוף לבד???
כל העונים פה ללא יוצא מן הכלל. עונים.בחפץ לב. מזמנם הפרטי.
כל הכבוד שאפועדיין כולם פה ללא יוצא מן הכלל עונים לא מעט. מזמנם. ועל חשבון ידע מקצועי שלמדו . עמלו. וששווה המון. הכל מאמונה של לעזור לשני . וכו'.
אכן כךחוצפה ממדרגה ראשונה אבל גם לשכנע אנשים שאין סיכוי שתקבל לבד דברים טובים-לא כל כך יפה... פרנסה משמים
המשפט הזה! נכון++++ גם אני גם לא גומר להתפוצץ ממה שאפשר לראות לפעמים.הסטיגמה על יועץ לא מתחילה ונגמרת בחיוך שלו יש כמובן פרמטר אחר
שיקול אחד קריטי - מציע לכל אחד לעשות חישוב עם עצמו על ריביות שהוא משיג לעומת היועצים מכיון שלדוגמא משכנתא של 600000 גם אם יש פער כולל של 0.3 עשיריות האחוז זה לא יצדיק יועץ ב-15000 כנ"ל וגם ב-10000 זה גבולי שפשוט ידחף את הכסף הזה למשכנתא ובודאי ככל שהמשכנתא לשנים קצרות יותר הפער בריבית לעומת התשלום צריך חישוב מסלול אם היועץ רווחי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: