דחוף לי ממש - תשובה במילה אחת: האם אצלכם וועד הבית משלם וועד בית או שהוא פטור?

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אצלינו פטור, מחזיק בתפקיד כבר 7שנים, בתקוה שלא ירצה לזרוק את זה הלאה
אם בזכות הפטור יש מישהו שעושה את זה וזה לא אני , דיינו!

יעל אייזיקוביץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אנחנו כבר שנתיים ועד
מתחלף בהגרלה בין השכנים בעיקרון כל שנה.
ברור שמשלמים .
תכלס זה באמת רעיון לא לשלם אולי זה ייתן יותר מוטיבציה לתפקיד.

פלא

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אם זה בתורנות כולם משלמים ואם אחד קבוע יש ויש

מצוי

משתמש מקצוען
נראה לי שהועד לא משלם .
אני תוהה אם לא צריך לשלם לו ..
זו עבודה מתישה ולא נעימה כלל .
צריך להיות אומן ביחסי שכנים ובניהול ..

בשמחות ובפורים הוא זוכה למתנות מהשכנים .

מכירה בנין אחר ,שמשלמים שוחד לועד בית ,שלא יעשה להם צרות עם האופנים שקשורות למטה וכד' .

הדס'וש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מודיעין עילית-ברכפלד
בנין של 10 קומות-4 מינוסים+6 מהכניסה
4 שכנים בקומה
תגידו אתם מצליחים לשמור שם על מראה אנושי של הבנין?
אם כן, אשמח לטיפים ועצות.

אצלינו יש חצי ממה שיש אצלכם.
והמעלית נראית ג'יפה דביקה וקומת הכניסה כמו ...... עזה. (סליחה על הביטוי)
(זה לא תמיד, אבל קורה לעיתים קרובות מאוד)
נשבר לי כבר מזה.

אסיפות, שלטים, דיבורים, כלום לא עוזר.
לפעמים אני רוצה שמנוף ירים אותי היישר למרפסת שלי (קומה אחרונה). שלא אצטרך לעבור מהטינופת.

michal2100

משתמש מקצוען
אצלנו ניהלו 2 שכנים, אנחנו היינו אחראים על הגביה במשך 8 שנים לפחות (עד שעברנו דירה), ויחד איתנו התחלפו כל פעם משפחה אחרת
וברור ששילמנו

עורך תורני

משתמש צעיר
אנחנו כבר 12 שנה וועד הבית ומשלמים.

שכנים?

גם אצלנו בבנין זה כך. יתכן מאד שזה מעיד על השכנים בבנין, כי כאשר ישנה התנהלות כפי המתואר בחלק מהתגובות, לא אנושי להחזיק בתפקיד כל כך הרבה זמן.

אה, וכמובן שזה מעיד גם על ועד הבית...

פרספכתיבה

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai
תגידו אתם מצליחים לשמור שם על מראה אנושי של הבנין?
אם כן, אשמח לטיפים ועצות.

אצלינו יש חצי ממה שיש אצלכם.
והמעלית נראית ג'יפה דביקה וקומת הכניסה כמו ...... עזה. (סליחה על הביטוי)
(זה לא תמיד, אבל קורה לעיתים קרובות מאוד)
נשבר לי כבר מזה.

אסיפות, שלטים, דיבורים, כלום לא עוזר.
לפעמים אני רוצה שמנוף ירים אותי היישר למרפסת שלי (קומה אחרונה). שלא אצטרך לעבור מהטינופת.

מצליחים? כיום אפשר לומר שדי בהצלחה...אבל זה רק בזכות ועד הבית שלא שוקט על השמרים וכל פעם שהמעלית הופכת לסניף של הצפרדע הסמוך לבנין...הם תולים פתקים בכניסה ובמעלית וליד התיבות ובלוח המודעות של הבנין עם בקשה לא לשלוח לפח ילדים שאינם יודעים להיזהר שלא יישפך כלום החוצה, ואם נשפך בבקשה לנקות! וכו' וכו'... וזה עוזר לתקופה עד ששוב יש נפילות...במיוחד בקיץ בתקופת האיגלויים... שאז נתלים פתקים בסגנון "האם המעלית היא חדר אשפה ציבורי?" וכאלה...שאנשים מרגישים מאוד לא נעים להמשיך במצב כזה...

היתה תקופה לפני שנתיים שהבנין היה נראה כמו שאת מתארת...זבל בכניסה ובמעלית...
מה שעשינו זה שהמנקה מגיע פעמיים בשבוע-באמצע השבוע מנקה רק כניסה ומעלית. ובשישי את כל הקומות. ופעם בחודש גם את המדרגות. כך זה לא יוצא מדי הרבה כסף לנקיון אבל נותן את האפקט של בנין נקי כל השבוע.

יש לנו חדר עגלות בכניסה ומתקן אופניים שהבנין קנה לילדי הבנין בחוץ מותקן ליד הגדר של הפח-זה מאוד מסייע לשמירה על סדר-כל העגלות בחדר עגלות והאופניים קשורות למתקן.
פעם בכמה חודשים ועד הבית מוציא מחדר עגלות את כל העגלות לכניסה בחוץ ותולה על עגלות מאובקות שלט שבבקשה להחזיר לחדר עגלות רק את העגלות השימושיות באופן יום יומי... ואז השכנים שהעגלה שלהם תקועה שם בלי שימוש לוקחים אותה הביתה והמקום מתפנה יותר...

גם את הגינה בחוץ ועד הבית מטפח-זה דשא ופרחים מלאכותיים אבל הוא התקין שם גדר עם מנעול שילדים לא ייכנס וישחיתו, ואת המשחקים\לכלוכים שמצטברים שם מהשכנים שזורקים וכו' הוא אוסף פעם בשבוע...

זה באמת אתגר בבניינים מרובי דיירים. ולנו בבנין יש: 2 מטפלות פרטיות, 2 גנים פרטיים ומשפחתון... ועוד כל ילדי הבנין...זה יוצא שמאות ילדים עוברים בבנין הלוך חזור כל יום כל היום...

הדס'וש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מצליחים? כיום אפשר לומר שדי בהצלחה...אבל זה רק בזכות ועד הבית שלא שוקט על השמרים וכל פעם שהמעלית הופכת לסניף של הצפרדע הסמוך לבנין...הם תולים פתקים בכניסה ובמעלית וליד התיבות ובלוח המודעות של הבנין עם בקשה לא לשלוח לפח ילדים שאינם יודעים להיזהר שלא יישפך כלום החוצה, ואם נשפך בבקשה לנקות! וכו' וכו'... וזה עוזר לתקופה עד ששוב יש נפילות...במיוחד בקיץ בתקופת האיגלויים... שאז נתלים פתקים בסגנון "האם המעלית היא חדר אשפה ציבורי?" וכאלה...שאנשים מרגישים מאוד לא נעים להמשיך במצב כזה...

היתה תקופה לפני שנתיים שהבנין היה נראה כמו שאת מתארת...זבל בכניסה ובמעלית...
מה שעשינו זה שהמנקה מגיע פעמיים בשבוע-באמצע השבוע מנקה רק כניסה ומעלית. ובשישי את כל הקומות. ופעם בחודש גם את המדרגות. כך זה לא יוצא מדי הרבה כסף לנקיון אבל נותן את האפקט של בנין נקי כל השבוע.

יש לנו חדר עגלות בכניסה ומתקן אופניים שהבנין קנה לילדי הבנין בחוץ מותקן ליד הגדר של הפח-זה מאוד מסייע לשמירה על סדר-כל העגלות בחדר עגלות והאופניים קשורות למתקן.
פעם בכמה חודשים ועד הבית מוציא מחדר עגלות את כל העגלות לכניסה בחוץ ותולה על עגלות מאובקות שלט שבבקשה להחזיר לחדר עגלות רק את העגלות השימושיות באופן יום יומי... ואז השכנים שהעגלה שלהם תקועה שם בלי שימוש לוקחים אותה הביתה והמקום מתפנה יותר...

גם את הגינה בחוץ ועד הבית מטפח-זה דשא ופרחים מלאכותיים אבל הוא התקין שם גדר עם מנעול שילדים לא ייכנס וישחיתו, ואת המשחקים\לכלוכים שמצטברים שם מהשכנים שזורקים וכו' הוא אוסף פעם בשבוע...

זה באמת אתגר בבניינים מרובי דיירים. ולנו בבנין יש: 2 מטפלות פרטיות, 2 גנים פרטיים ומשפחתון... ועוד כל ילדי הבנין...זה יוצא שמאות ילדים עוברים בבנין הלוך חזור כל יום כל היום...
תודה !!!
מאמצת את הרעיון של הניקיון.

פרספכתיבה

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai
לאיפה הוא מוציא את המים.?
אם לא מנקה את המדרגות.
הוא לא שופך דליי מים בקומות ...זה עושה רק בערב פסח...
בקומות ובמעלית מעביר סמרטוט רטוב עם חומר ואח"כ סמרטוט יבש.
בכניסה שופך דלי מים עם חומר וגורף החוצה...

rachelgo

משתמש פעיל
לא משלמים, זו אחריות גדולה, כל פעם לגבות כסף, לקנות חומרים למנקה ולשלם את כל החשבונות
אצלינו גם לא עובר באופן קבוע, אנחנו הוועד בית כבר 5 שנים

אני הוא

משתמש פעיל
מה דעתכם איך אפשר לגרום לניקיון הקומות התחתונות {קומות מינוס}
כאשר מכל הקומות כל הליכלוכים נזרקים אליהם
ניקיון נוסף באמצע השבוע לא בא בחשבון מבחינה תקציבית
דיבור עם השכנים והילדים לא עוזר

poupee

משתמש פעיל
עימוד ספרים
כבר יותר מ5 שנים אנחנו עם עוד שכן וועד בית
לא רק שמשלמים גם חוטפים על הראש
לדוג' שאנחנו מעיזים לבקש מהשכנים לפנות את החדר מדרגות - משום מה הם בטוחים שזה מחסן
ואם המעלית נתקעת ח"ו מיד דפיקות על הדלת מה זה צריך להיות שהמעלית נתקעה??
או שצריך להתחנן עד שמשלמים, בקיצור לא חסר סיפורים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה