עזרה דחוף! כמה עולה מצלמה SX720 של קנון?

• פותח הנושא saru
  • פורסם בתאריך

יהודה וולף

משווק מכשירי הדרן וטלפונים כשרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
700 שח בלונדון

שלוומי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
בדיוק בררתי היום, בטורבו באשדוד 1270 ש"ח מצלמה לבד
תיק והשאר עם תוספות מחיר כמובן

saru

משתמש מקצוען
בדיוק בררתי היום, בטורבו באשדוד 1270 ש"ח מצלמה לבד
תיק והשאר עם תוספות מחיר כמובן
המחיר שמציע לי הסוכן כולל תיק מיוחד למצלמה, כרטיס זכרון מהיר ובטריה רזרבית.
אם כך, נשמע זול?

מתלבטת אם ללכת על הדגם הזה או sx610 שפורסם ב900.

יש לכם מידע עליו?
מה ההבדלים ביניהם?

sl הנהלת חשבונות וחשבות שכר

משתמש סופר מקצוען
upload_2018-2-27_15-8-51.png
cceav

שלוומי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
תבדקי טוב לגבי אחריות של קנון קרט!!!
בעבר התפלאתי שהיה נשמע לי יקר, בסוף התברר לי שבמקום הזול זה היה עם אחריות של שנה מטעם החנות:confused:

הכנה לעימוד

משתמש פעיל
תבדקי טוב לגבי אחריות של קנון קרט!!!
בעבר התפלאתי שהיה נשמע לי יקר, בסוף התברר לי שבמקום הזול זה היה עם אחריות של שנה מטעם החנות:confused:
אכן מאוד חשוב לבדוק שזה באחריות של 3 שנים קרט - גילוי נאות אני מוכר גם מצלמות - ונשארו לי כמה יחידות בצבע אדום
לא תמיד כדאי לחפש את הכי זול - כמה פעמים יצא לי לעזור מול השירות גם אחרי כמה חודשים .....

שרי 72

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
מנסיון,
האחריות של קראט לא שווה הרבה...
על כל בעיה אפילו בעדשה הם אומרים שהמצלמה נפלה
אז אין אחריות

בורג קטן במערכת

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני קניתי 610 בירושלים ברח' הישיבה, נדמה לי קוראים לחנות מרכז האלקטרוניקה, ב-740 ש"ח כולל נרתיק לפני כשנתיים.
בזאפ הוא מביא רק דברים שרצים ברשת וחניות מקוונות, כך שזה לא אינדקציה הכי ברורה על המחירים בשוק.

בורג קטן במערכת

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מאוד מאוד מרוצה, היא אמנם חא מקצועית, רק 20 מגה פיקסל אבל בסדר בשביל מה ששילמתי עליה, אם הייתי קונה היום הייתי מעדיף 720, לכאורא יותר פיקסלים ויותר פונקציות.

אמא מותק

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
קנינו את המצלמה הנ"ל לפני שבועים במרכז האלקטרוניקה עלה 1200 ש"ח בקאמרה אפשר למצוא יותר זול ובתשלומים פשוט היה חסר להם את הדגם לכן קנינו במקום אחר לנסות בקמרה מרכז כלל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה