גם אני רוצה לקנות מצלמה ביתית אבל איכותית מאוד, אחרי שהקודמת נשברה.אני בדיוק רוצה לקנות מצלמה ביתית איכותית, מה שמומלץ זה ה720?
מה מומלץ?
גם אני רוצה לקנות מצלמה ביתית אבל איכותית מאוד, אחרי שהקודמת נשברה.אני בדיוק רוצה לקנות מצלמה ביתית איכותית, מה שמומלץ זה ה720?
מצטרפת גםגם אני רוצה לקנות מצלמה ביתית אבל איכותית מאוד, אחרי שהקודמת נשברה.
מה מומלץ?
וואו... קניתי ביום חמישי ברפאלי בבני ברק באלף מאתיים שח צבע אדום , אבל כולל נרתיק קשיח וכרטיס 16 ג'יגה.הקפצה...
קניתי עכשיו את המצלמה SX720 עם אחריות ל-3 שנים בחנות כאמרה בחיפה ב-999 המחיר רק לצבע האדום.
חבל שאני לא יודעת להתחנף... ועוד שילמתי לו חצי במזומן...אחותי קנתה ביום ראשון בקאמרה בחיפה
מחיר ממש זול- 999 ב12 תשלומים.
התחנפה קצת למוכר וקיבלה נרתיק.
למרות שב-720 יש יותר זום 710 יותר מקצועי
תתקשרי לברר.קאמרה זה רשת חנויות - גם בירושלים המחיר כזה? 1000 ש"ח?
נראה לי עדיף לשאול חברים או שכנים או מכרים.מה בתכלס חשוב לי להחליט איזה דגם הכי מוצלח?
דחוף! אשמח לשמוע תגובות מצלמות או בעלי נסיון
תודה!
מצלמה SX720 של קנון - אשמח לקבל המלצות
תבדקי טוב לגבי אחריות של קנון קרט!!!
בעבר התפלאתי שהיה נשמע לי יקר, בסוף התברר לי שבמקום הזול זה היה עם אחריות של שנה מטעם החנות
קניתי SX720 לפני כשנה השקעתי עוד כסף כדי לקנות דרך קנון ולהרוויח אחריות וחוברת מלאה ומפורטת בעברית החוברת לא הייתה במארז בחנות גלגלו אותי לקרט שלא התייחסו עלי ושלחו לי את ההוראות רק אחרי כחצי שנה בהתערבות אמון הציבור, אם זה השירות שלהם עדיף אחריות של החנותמנסיון,
האחריות של קראט לא שווה הרבה...
על כל בעיה אפילו בעדשה הם אומרים שהמצלמה נפלה
אז אין אחריות
מהמצלמה אני מאוד מרוצה תמונות חדות ומלאות צבעמצלמה SX720 של קנון - אשמח לקבל המלצות
למצלמות של קרט אמור להיות,אבל כאמור תבדקי קודם הקניה שזה נמצאקבלתי מצלימה כזו (720) אך לא היה שם מדריך, גם אין שם אפשרות בעברית, האם מישהוא יודע משהו בנידון ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: