רגע של ניצחון
משתמש מקצוען
בטוחה שהקב"ה מקשיב לתפילותימערבבת בת?
ויודע למי אני מתכוונת כשאני רוצה שליהודי(ה) יהיה טוב
ולא תהיה לאף אחד שום עוגמת נפש...
בטוחה שהקב"ה מקשיב לתפילותימערבבת בת?
אם זה קרה באוטומט כנראה שהעברת לחשבון לא קייםגם לי זה קרה,
הכסף חזר אחרי איזה יומיים אוטומטי (זה היה 10 אש"ח)
לא נראה לי כי עבר יום עסקים וזה כן נכנס...אם זה קרה באוטומט כנראה שהעברת לחשבון לא קיים
צריך עוד יום כדי שהכסף יחזור, אם אכן היה שגיאה במס'.לא נראה לי כי עבר יום עסקים וזה כן נכנס...
ככה הבנתי שזה הכוונה בעל החשבון - מי שקיבל את הכסף...מי זה בעל החשבון? מי שהעביר את הכסף בטעות?
אם כן, אז זה-
ממש לא נכון
חוקית- המוטב אליו העבירו את הכסף ממש לא חייב להחזיר את הכסף
הוא יכול לטעון שהוא כבר השתמש בכסף שנכנס אליו בצורה חוקית= הרי לא הוא טעה והוא לא גנב את הכסף
ואין לו איך להחזיר ופוטרים אותו,
זה קרה לי- בעל החשבון אליו נכנס הכסף לא הסכים להחזיר ובררנו וחוקית אין מה לעשות.
אם מדובר באדם ישר אז הוא כמובן מחזיר ברגע ששומע שזו טעות...
אם כן- אז נכון לגמריככה הבנתי שזה הכוונה בעל החשבון - מי שקיבל את הכסף...
עדכנתי את ההודעה מי בעל החשבוןמי זה בעל החשבון? מי שהעביר את הכסף בטעות?
סתם בשביל הידע, בפאג''י יש אפשרות לבטל העברות (שנעשו לבנקים אחרים) דרך האתר.הפקדתי אתמול כסף מחשבון הבנק שלי בפאגי לחשבון בנק שגוי בפועלים, מה עושים? האם יש דרך לבטל את העברה דרך האתר? למי פונים?
תוך כמה ימים?סתם בשביל הידע, בפאג''י יש אפשרות לבטל העברות (שנעשו לבנקים אחרים) דרך האתר.
אם היה פונה לביהמ"ש זה גם היה מעשה לא חוקי לקחת לו את הכסףתפני במהירות לבנק, לגיס שלי זה קרה עם 2000 ש"ח והנ"ל לא בדיוק רצה להחזיר את הכסף.
על הבוקר גיסי הגיע לבנק, שם ראו את הטעות שהיה שינוי בספירה את וביטלו את העברה.
אם בעל החשבון-זה שקיבל את הכסף בטעות היה פונה לביהמ"ש היו מחזירים לו את הכסף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: