מידע שימושי דחוף!! "העיפו" את הקטנצ'יק שלי מהמסגרת...

מצב
הנושא נעול.

מים רבים

משתמש מקצוען
D I G I T A L
ילד לא בוכה סתם!
גם אם זה נראה כמו פינוק, יתכן שהוא ילד רגיש יותר הזקוק לחום, אהבה והגנה בכמות גדולה יותר!
אולי, אבל ילד שמתרגל שאמא נזעקת לכל ציוץ שלו לומד שזה כלי הנשק...
ותמיד יותר כיף בידיים של אמא מאשר על הרצפה עם משחקים למשל.
יש לי חולשה לבכי... לא מסוגלת לשמוע ילד בוכה, אפילו לא רגע!

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אז כדאי לך להפסיק עם זה!
כי גם במעון המטפלות הן בנות אדם.
ואני אגלה לך משו...
מטפלות (במעון) שונאות שמכניסים להם ילד באמצע שנה,
עד שהן כבר הכירו את הקבוצה ובנו סדר מסויים מגיע ילד חדש ומפר את האיזון,
ואם הוא גם בכיין....אהמ...תצ'פרי אותן הרבה....
כי האיזון הולך להיות מופר להן מאד בגדול כמו שזה נשמע ממך...;)

(הייתה לנו ילדה במעון שכשהיא לא הגיעה כל המעון ידע את זה
וזה היה כמעט מסיבה...היא הייתה צורחת כ-ל היום!! כ- ל היום!!!
פשוט היינו מתפללות שהיא לא תבוא. ולא. היא לא הייתה בכיתה שלנו!)

D

Deleted 66182

אורח
לגיטימי ממש
האם הוא הראשון שלך?
שווה לך בשבילך ובשבילו לחשוב על זה...
נכתב כאן רק כי כתבת:
אבל עכשיו נראה לי שהבן שלי צריך "חינוך מחדש" בכל הנוגע לבכיות שלו..
כדי שלא יהיה קשה בהמשך עם מסגרות נוספות..
מקווה שזה בסדר לך שהבעתי את דעתי ואם לא-זרקי מהחלון...

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אז כדאי לך מהר מהר ללמוד איך להתמודד עם זה כי ככל שהילד גודל, הדרישות יגדלו. וילד אמור לדעת שהוא לא יכול להשיג כל דבר ע"י בכי.
הוא יסחוט ממך דברים שמראש מסיבות שלך החלטת לא לתת לו, ובסוף תתני לו רק כדי שלא יבכה

מים רבים

משתמש מקצוען
D I G I T A L
האם הוא הראשון שלך?
הוא לא הראשון שלי...

אז כדאי לך מהר מהר ללמוד איך להתמודד עם זה כי ככל שהילד גודל, הדרישות יגדלו. וילד אמור לדעת שהוא לא יכול להשיג כל דבר ע"י בכי.
הוא יסחוט ממך דברים שמראש מסיבות שלך החלטת לא לתת לו, ובסוף תתני לו רק כדי שלא יבכה

כשתינוק בוכה את אף פעם לא יודעת למה הוא בוכה. אולי כואב לו? אולי הוא רעב/ צמא/ עייף?
ובגלל זה קשה לי להשאיר אותו לבכות. למרות שניסיתי המון...

אבל כשהילד כבר מדבר- מבחינתי הוא יכול להמשיך לבכות אם אני יודעת שהוא בוכה בגלל שהוא רצה משהו ולא הסכמתי.

טאלי

משתמש מקצוען
אין כללים בכלל!!!!
שלחתי למעון שנחשב לטוב מאד, 2 ילדים באותה תקופה, בכיתה אחת נהניתי מאד ובשנייה הרבה הרבה פחות, ובמעון יש לך פחות אפשרות לבחור מטפלת מסויימת ובאזור שלנו יש מחסור במטפלות מעון, כך שברור שמנהלות מתפשרות...
מצד שני, שלחתי לשני משפחתונים שונים, באחד מהם באמת הרגשתי שהמטפלת מידי משקיעה בבית שלה בשעות של המשפחתון, ובמשפחתון השני אני מרוצה עד הגג והרבה יותר מזה, מטפלת שאוהבת את התינוקים במשפחתון וההוכחה הכי טובה היא התינוק שרץ למטפלת בבוקר ומתקשה להיפרד ממנה בצהריים... ו - אפס בכיות גם כשאני מגיעה באמצע היום.
אז פשוט להתפלל לס"ד...
יכולה לומר לך-בתור אחת העובדת במעון....ילד שרץ למטפלת זה אולי נחמד מבחינת ההורה לראות את זה ...זה לא בהכרח אומר משהו ..יש פעמים שאת נורא אוהבת ומשקיעה מאוד והילד לא רץ אלייך בבוקר(את רצה אליו..)והוא אפילו בוכה..
ויש מטפלות שעושות מה בא להם .והילד רץ... ממזמן כבר לא נותנת לזה אינדיקציה .אם כי גם לי נחמד לראות זאת .
ולתגובת המה עדיף ..מעון או משפחתון ..צריך הרבה תפילו וסיעתא דישמייא .אבל משפחתון על כל תנאיו...עדיף בהחלט..
לפעמים אי אפשר להגיע לכל הילדים מרוב עומס...בכל הארץ יש חוסר לא נורמאלי ותת תנאים.
אז גם אם את על התקן של 9 ילדים .זה פסיכיי.לתת לכל ילד את המענה הדרוש ולהתייחס ולחבק ולאהוב .אני עושה את זה וחוזרת גמורה וחסרת כח לבית שלי בעצמי(אז תתארו לכם-חוסר בצוות-מביאים פשוט בנות מהרחוב-על יחס פרטני לילד אין מה לדבר-בטח שלא רוצות להיות כמו המטפלת ההיא שנותנת את הנשמה וחוזרת עם מיכל דלק ריק לבית ..הא?..וניצול העובדת במעונות.אין מה לדבר...נדירים המעונות שלא כך ההתנהלות )
ישנם פעמים שבמעון .מפאת חוסר צוות אז פשוט "מעמיסים" על מטפלת ילדים שלא שלה .והילד המסכן בוכה ומתוסכל .ובהחלט בצדק.על סטריליזציה אין מה לדבר...מעון לא יכול להגיע לרמת ניקיון כמו בבית .וההדבקה ממחלות .שלא נדבר...במעון ..הילד שלי כל שבועיים בבית .במשפחתון פעם בחצי שנה...
לא רוצה להלאות אתכם בכתיבת דברי (למכביר..לא סיימתי)
אבל לברר טוב טוב .בקישקע של מי שהיה אצל המטפלת שאתן מחפשות ...גם כאלו שהמליצו לי עליהן מלמעלה.בבירור קצת חופר .הבנתי ש"מהממת וחמה" כנראה היה בגלגול הקודם...אפילו מלשמוע מעבר לדלת...

טאלי

משתמש מקצוען
ואני אגלה לך משו...
מטפלות (במעון) שונאות שמכניסים להם ילד באמצע שנה,
עד שהן כבר הכירו את הקבוצה ובנו סדר מסויים מגיע ילד חדש ומפר את האיזון,
ואם הוא גם בכיין....אהמ...תצ'פרי אותן הרבה....
כי האיזון הולך להיות מופר להן מאד בגדול כמו שזה נשמע ממך
מסכימה לגמרי .אם הוא ילד לא פשוט ומפונק תתכונני לזה .לא יהיה קל בכלל

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אבל לברר טוב טוב .בקישקע של מי שהיה אצל המטפלת שאתן מחפשות ...גם כאלו שהמליצו לי עליהן מלמעלה.בבירור קצת חופר .הבנתי ש"מהממת וחמה" כנראה היה בגלגול הקודם...אפילו מלשמוע מעבר לדלת...
בירור אמיתי יכול להיות רק עם מי שעובדת איתה באותה כיתה, בתנאי שיש לך קשר אישי מוקדם יותר איתה.
אחרת זה הכל בעירבון מוגבל.

כבר ראיתי מטפלת "מומלצת" שההורים רוצים רק אותה - וכשראיתי איך היא עובדת לא האמנתי.
יותר נכון איך היא לא עובדת!
היא הייתה בבוקר מקבלת את הילדים, במהלך היום מטיילת במטבח ובכל מקום אפשרי ובסוף היום שוב הייתה בכיתה נפרדת מהילדים בחיבוקים ונשיקות למראה עינהם הנוצצות של ההורים.
מי טיפל בילדים??? בורא עולם והמטפלות העצבניות של הקבוצות האחרות.

ועוד אחת הייתה עם מלא תעודות ומלא ביטחון והנחיות להורים מה ואיך לעשות ואיל להתנהג או לא להתנהג,
אבל שלא נספר איך היא הייתה מתנהגת לילדים...
אני הייתי שומרת עליהם לפעמים ממנה.
מעבירה לקבוצה שלי כדי לשמור עליהם...

תתפללו.
אני כל בוקר מתפללת שיהיה לילדים שלי טוב במסגרות ושימצאו חן ושכל טוב בעיני אלוקים ואדם!
זה חשוב יותר מכל בירור או כל מתנה.

קוראים לי #C

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
יכולה לומר לך-בתור אחת העובדת במעון....ילד שרץ למטפלת זה אולי נחמד מבחינת ההורה לראות את זה ...זה לא בהכרח אומר משהו ..יש פעמים שאת נורא אוהבת ומשקיעה מאוד והילד לא רץ אלייך בבוקר(את רצה אליו..)והוא אפילו בוכה..
ויש מטפלות שעושות מה בא להם .והילד רץ... ממזמן כבר לא נותנת לזה אינדיקציה .אם כי גם לי נחמד לראות זאת .
אני גם עבדתי במעון וראיתי ילדים שרצים, סורי, לעינוי שלהם.
אני עדיין מנסה לבדוק איך? למען השם איך זה יכול להיות?
מה כן, היום כשאני שמה ילדים במעון אני בודקת האם לילד טוב במעון? הוא רוצה ללכת כשאני שואלת אותו, כשאני אומרת את שם המטפלת הוא לא נבהל?
ותתפלאו אבל גם הבאתי אותה אליי הביתה וראיתי איך הוא!! מתייחס אליה ולא היא אליו.

בקיצור א"א לדעת באמת, רק רק רק תפילות ומלא מהם ומלא ס"ד שלא ניכשל בגידול ילדינו - גם זה נכלל
בהצלחה!!

דסי123

משתמש מקצוען
זה בדיוק הבעיה במשפחתונים של תחת (לא בכולם! אלא ברעיון)
ובמיוחד בשכונות בהם יש חוסר
היא לא חייבת כלום ולא משנה כמה תשקיע תמיד יהיה מלא....

שיראז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מה יעזור לי להתלונן?
לקפח פרנסה של אשת אברך?

ולגבי התשלום היא לא גובה ממני להמשך- מה גם שמיד כשהבן שלי עזב נכנס כבר תינוק אחר...
את לא אחראית על פרנסה של משהי שלא אחראית למעשיה.
כל עוד היא עובדת תחת מסגרת ולא בצורה פרטית היא צריכה לדעת יש כללים וחוקים ובמידה והיא עוברת אותם היא חשופה לתלונות. שתקח אחריות.
אני דווקא הייתי מתלוננת, בשביל ילדים אחרים....

החכמה צודקת

משתמש מקצוען
כל הכבוד!
סימן שאת אמא שלו.
(למשפט הראשון אני פחות מסכימה. מבחינתי, תינוק שבוכה ורוצה משהו זה צורך, ולא פינוק או ניצול)
לא ציינת אגב מה הגיל שלו?

זה מאוד משנה להרבה נתונים.
ומשהו חשוב נוסף, אחרי שביררתן על מקום טוב לבונבון. חשוב מאד להתחבר למטפלת ולאהוב אותה, כי השדר עובר לילד וברגע שהאמא רגועה גם התינוק ירגיש בידיים טובות. ואם האמא קצת לחוצה שום דבר לא יעזור...
אגב, מה הייתן עושות אם הייתן שומעות צרחות מהבית של המטפלת? (משהו ח"פ, )

נערך לאחרונה ב:

ספרינגית

משתמש מקצוען
משפחתון הרבה יותר גרוע,
באמת עדיף לחפש מעון מכככל הבחינות!
אני ממש לא חושבת כך
ויש לי יותר מ-7 ילדים...
תמיד שלחתי למשפחתון, וכשגדלו מעט- למעון
עם התינוק הנוכחי אני חושבת לחפש משפחתון שמתאים לגדולים לשנה הבאה.
ממש לא בא לי מעון
מה שכן אני שולחת למשפחתון שיש לי איתה הכרות רבת שנים ואני סומכת עליה ולא על הביקורות פתע של הרכזת.

שועלית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
בתור מטפלת המשפחתון שעבדה פעם במעון,
אני יכולה להגיד לך שלכל מטפלת יש גיל אחר שהיא מתחברת אליו ויכולה לעבוד איתו,
מי שלא מתאים לה בכיות של תינוקים קטנים בד"כ עובדת עם הגדולים יותר.
הבעיה היא שלא תמיד המטפלת כבר יודעת עם מה יותר קשה לה.
ההבדל היחיד בין מעון למשפחתון מבחינת המטפלת,
זה שבמעון היא מגיעה נטו לעבוד עם ילדים ובמשפחתון היא בבית שלה,
יש לה את הקושי של להיות לבד וגם בצהריים יש את הילדים שלה עצמה,
זה ממש ממש לא קל, ואל תגידו שמי שזה לא קל לה שלא תעבוד בזה,
כי זה קורה לכולם מידי פעם - מצבי רוח וחולשות שמקשים על העבודה,
ואם את אמא טובה כ"כ את יכולה לעזור למטפלת להתמודד עם הקשיים שלה ולא להוסיף עליהם.
והשיח הזה שבחלקו נגד המטפלות בצורה מאוד לא מכבדת מוריד הרבה מהמוטיבציה שלנו להשקיע,
לפעמים נותנים לנו הרגשה כמו של מנקי רחובות...
ואז גם אם אהבנו את הילדים ורצינו מאוד להשקיע בהם, החשק הזה כבר ירד קצת.

מים רבים

משתמש מקצוען
D I G I T A L
את לא אחראית על פרנסה של משהי שלא אחראית למעשיה.
כל עוד היא עובדת תחת מסגרת ולא בצורה פרטית היא צריכה לדעת יש כללים וחוקים ובמידה והיא עוברת אותם היא חשופה לתלונות. שתקח אחריות.
אני דווקא הייתי מתלוננת, בשביל ילדים אחרים....
אני לא חושבת שהילדים סובלים אצלה בגלל שעם הבן שלי היה לה קשה...
דווקא היא חמה ומשקיעה, ויכול להיות שדווקא בגלל שמאד אכפת לה ממנו היא כבר לא היתה מסוגלת... היא משקיעה ואין תוצאות- זה מתסכל!
והשיח הזה שבחלקו נגד המטפלות בצורה מאוד לא מכבדת מוריד הרבה מהמוטיבציה שלנו להשקיע,
לפעמים נותנים לנו הרגשה כמו של מנקי רחובות...
אני מתנצלת אם זה הרושם. לא זו היתה כוונתי.
יש לי בן גדול יותר במעון, וקרובות משפחה שעובדות במעון, אני יודעת כמה העבודה הזו מתישה ומשתדלת מאד להביע הערכה.
במקרה הזה אני תקועה חזק והאמת שיש לי קצת תרעומת על המטפלת הזו שתקעה אותי באמצע השנה...
אבל זה ממש לא אומר שאני לא מעריכה את כל מי שעושה עבודת קודש כזו.

שועלית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
אגב אני גם פעם הוצאתי תינוקת שהיתה אצלי,
רק כדי שתביני למה זה קורה אני אסביר לך,
הבכי שלה היה מאוד קשה - צרחני וחזק מאוד, והיא בכתה הרבה,
היא לא היתה מפותחת כמו שאר הילדים בגילה - התחילה להתהפך כשהאחרים כבר נעמדו וזחלו במרץ,
היתה רגילה רק להנקה ולא רצתה בקבוק,
אמא שלה אמרה לי שזה ממש מוזר ובבית היא לא בוכה בכלל,
אבל בבית אני יודעת שיש לה אחים גדולים ואני רואה שהיא רגילה להיות על הידיים,
ואצלי יש עוד 4 ילדים בגיל הזה ובצהריים גם הילדים שלי, ככה שאין לי אפשרות להסתובב איתה על הידיים,
או להתעקש על להאכיל אותה מבקבוק 20 דק' לפחות,
אין לי מושג על הבן שלך אבל תאמיני לי שאיך שהוא מתנהג בבית כשאת והאחים האחרים לידו זה ממש לא מה שהוא עושה כשהוא לבד, והוא מרגיש לבד עד שהוא נקשר למטפלת - יש כאלו שלוקח להם כמה חודשים עד שהם נקשרים וסומכים על מישהו זר.
כל הנאום הזה היה רק כדי שתביני מה כנראה עבר עליה, ושלא תתבעי אותה או תערבי רשויות וכאלו כי זה סתם יגרום לאישה טובה שרוצה להשקיע ולתת (וכמובן גם לפרנס את המשפחה שלה) למפח נפש גדול במקרה הטוב...

יהודי-פשוט

משתמש סופר מקצוען
הבן שלי- בן כמעט שנה, נשאר בפתאומיות בלי מסגרת...
המטפלת שלו (משפחתון תמ"ת) הודיעה לי כי קשה לה איתו (הוא מפונק...) והיא לא יכולה להמשיך לטפל בו.
מחפשת בדחיפות משפחתון/ מעון - דווקא של התמ"ת- שיוכל לקבלו מיידי , באזור רמות / הר נוף או גבעת שאול.
אשמח מאד לכל מידע!
רק בשביל המצב רוח
מהיכרות עם כמה מפונקים
הרבה פעמים זה מראה על עדינות מיוחדת

שועלית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
רק בשביל המצב רוח
מהיכרות עם כמה מפונקים
הרבה פעמים זה מראה על עדינות מיוחדת
צודקת, היו אצלי בעבר כאלו שהיו ממש מפונקים וכשאני רואה אותם היום ברחוב אני לא מאמינה,
עדינים, שקטים ילדים סופר טובים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה