זה אכן הענייןנראה לי שזה הענין.
והם אומרים את זה בפה מלא.
(כמובן לא בפרסום בעיתונות )
זה אכן הענייןנראה לי שזה הענין.
סגר על אזור מצומצם מאוד אולי יגרום לחץ על החולים להתפנות כי אנשים ישגעו להם את השכל לצאת ולשחרר את האזוראני כבר תקופה תוהה מה המטרה של הסגרים האלה.
ובזמן האחרון נראה לי שזה לחץ להעביר את החולים למלוניות. נתיבות ובית שמש התחילו יחד את הסגר ובאותה ידיעה שהיה כתוב שבוטל הסגר על נתיבות היה כתוב שכל החולים הועברו למלונית.
לעומת זאת בבעלזא היה כתוב איפשהו שהיו סיכומים להעברת חולים ובוטלו והסגר באמת נשאר.
וגם בבני ברק באותה ידיעה נכתב כי סוכם על ביטול הסגר ושהעיריה תדאג להעברת X חולים למלוניות עד סוף השבוע.
כך שלדעתי זה קשור. וזו המטרה.
ואל תכתבו לי אם זה הגיוני או לא, אפקטיבי או לא ובעיקר הוגן (הפעלת לחץ על מיעוט תוך פגיעה ברב) או לא כי אני בעצמי אסכים עם כל מה שאתם אומרים. אבל מי שתוהה על המטרה. נראה לי שזה הענין.
באמת, כאילו ועדת השרים יושבת על פרוג ומחליטה לפי התגובות כאן איפה ומתי לסגור....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: