קורונה דחוף!! אילו רחובות בירושלים כלולים בסגר

ידי זהב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני כבר תקופה תוהה מה המטרה של הסגרים האלה.
ובזמן האחרון נראה לי שזה לחץ להעביר את החולים למלוניות. נתיבות ובית שמש התחילו יחד את הסגר ובאותה ידיעה שהיה כתוב שבוטל הסגר על נתיבות היה כתוב שכל החולים הועברו למלונית.
לעומת זאת בבעלזא היה כתוב איפשהו שהיו סיכומים להעברת חולים ובוטלו והסגר באמת נשאר.
וגם בבני ברק באותה ידיעה נכתב כי סוכם על ביטול הסגר ושהעיריה תדאג להעברת X חולים למלוניות עד סוף השבוע.
כך שלדעתי זה קשור. וזו המטרה.
ואל תכתבו לי אם זה הגיוני או לא, אפקטיבי או לא ובעיקר הוגן (הפעלת לחץ על מיעוט תוך פגיעה ברב) או לא כי אני בעצמי אסכים עם כל מה שאתם אומרים. אבל מי שתוהה על המטרה. נראה לי שזה הענין.
סגר על אזור מצומצם מאוד אולי יגרום לחץ על החולים להתפנות כי אנשים ישגעו להם את השכל לצאת ולשחרר את האזור
אבל סגר גדול על שכונות שלמות יחד לא יעשה את זה, בפרט כשיש הרבה שבילים ודרכים צדדיות
מה שהכי עשה את זה בבני ברק היה סגר על בניינים בהם יש חולים.

ot!

משתמש מקצוען
כי יש באזור חולים שלע מתפנים למלונית וגם אנשים שלא באים להיבדק

ualcoh

משתמש רשום
באמת, כאילו ועדת השרים יושבת על פרוג ומחליטה לפי התגובות כאן איפה ומתי לסגור....

זה לא קשור לפה בכלל
אבל בפורום לעורכים דיברת על משהו ורציתי לדבר איתך באישי על זה
אבל מכיון שאין הודעות פרטיות משום המצב וכו' כידוע נבצר זה עתה ממני
לכן אם תוכל ליצור עמי קשר במייל מאוד אשמח על כך
אני כותב אותו כמובן בלי סימנים והסיומת זה גימייל נקודה קום
yaron231 כורכית גימייל וכו'
תודה מראש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה