לא יודע, אבל אכן היום היה הרבה יותר חזק מאתמול.מה קרה? למה הסגר התחזק, אני רואה שבשפע חיים למטה ליד תמיר סגור ממש חזק, לא נותנים לשום רכב לעבור גם לא לאוטובוסים למשל קו 54 ולא להולכי רגל, זה לא היה אתמול ובבוקר מה קרה??????
לא יודע, אבל אכן היום היה הרבה יותר חזק מאתמול.מה קרה? למה הסגר התחזק, אני רואה שבשפע חיים למטה ליד תמיר סגור ממש חזק, לא נותנים לשום רכב לעבור גם לא לאוטובוסים למשל קו 54 ולא להולכי רגל, זה לא היה אתמול ובבוקר מה קרה??????
איזה שכונות ?לגבי שכונות נוספות בירושלים, כרגע נמנעים מבקשה. אין החלטה סופית, אבל זה הכיוון.
איזה סיבה????שמנה לב שהחיילים הרבה יותר מאפשרים מהשוטרים,
יש לי הרבה משפחה ברחובות הסגר,
וכולן טוענים שאם רוצים לעבור- לבקש מחייל.
רגלית אפשר לעבור בקלות, רכבים יותר מסובך, אבל עם תרוץ טוב- אפשרי.
ואל תראו את דברי כהמלצה להתחכם, כן?
יש סיבה לסגר הזה.
סיבה פופוליסטית...איזה סיבה????
סיבה פופוליסטית...
ביומיים האחרונים נוספו 5 חולים בלבד בירושלים...
די, נא לא להתחיל עם זה.כשיפסיקו ליילל בכל מקום שיש כאן כאלה שמפירים תקנות- הסגר יגמר.
אין סיבה אמיתית לסגר.
בירושלים נוספו ב-3 הימים האחרונים 5 חולים בלבד!
לעומת בני ברק שנוספו בה 15...
אבל כאן פופולארי לשים סגר- אז שמים.
לא הבנתי,די, נא לא להתחיל עם זה.
חבל על האשכול, הוא נחוץ.
מוזרלא יודע, אבל אכן היום היה הרבה יותר חזק מאתמול.
בבוקר ניסיתי לעבור בשלושה מחסומים, לא היה מעבר לא ברכב ולא ברגל. בשונה מיום ראשון שנתנו לעבור ברגל חופשי וגם הרכבים עברו יותר בקלות.מוזר
כי אחה"צ היה פתוח רח' שפע חיים מכיוון גולדה
בבוקר היה מחסוםבבוקר ניסיתי לעבור בשלושה מחסומים, לא היה מעבר לא ברכב ולא ברגל. בשונה מיום ראשון שנתנו לעבור ברגל חופשי וגם הרכבים עברו יותר בקלות.
כי התועלת היחידה משחרור הקיטור תהיה התלקחות האשכול ונעילתו/מחיקתו לאחר מכן.לא הבנתי,
למה לא להתחיל עם זה?
מישהו יכול להסביר למה עיר שב-3 הימים האחרונים נוספו בה 5 חולים בלבד! (ובאחוזים, 0.17%) יש סגר?
אולי נצליח להוריד את הסגר ובאמת לא יצטרכו את האשכול.
זאת אומרת שכבר הורידו את המחסומים?בבוקר היה מחסום
אחה"צ לא
מרגיש לי שיש כן כאלה מאיתנו שזימנו את הסגר,כי התועלת היחידה משחרור הקיטור תהיה התלקחות האשכול ונעילתו/מחיקתו לאחר מכן.
אנחנו לא יזמנו את הסגר, ואנחנו גם לא נבטל אותו. מטרת האשכול היא לעדכונים בלבד.
מרגיש מוזר שאני נאלץ להסביר דברים כ"כ אלמנטריים...
כך היה נראהזאת אומרת שכבר הורידו את המחסומים?
באמת, כאילו ועדת השרים יושבת על פרוג ומחליטה לפי התגובות כאן איפה ומתי לסגור....מרגיש לי שיש כן כאלה מאיתנו שזימנו את הסגר,
עיינו באשכול המקביל בבית שמש.
לא לפי מה שחויתי בעצמי.ברגל אפשר לעבור רשמי.
ברכב אפשר לעבור בכל סיבה חיונית ושלא.
היה נראה מההתנהלות שזה סוג של עונש/הרתעה, ולא משהו שמביא תועלת בפני עצמו.הסגר הוא כדי להפעיל לחץ על החולים להתפנות למלונות.
אני כבר תקופה תוהה מה המטרה של הסגרים האלה.מישהו יכול להסביר למה עיר שב-3 הימים האחרונים נוספו בה 5 חולים בלבד! (ובאחוזים, 0.17%) יש סגר?
אולי נצליח להוריד את הסגר ובאמת לא יצטרכו את האשכול.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: