דו"ח דו"ח מהירות אשמח לפרטים על נקודות

שזמה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
לצערי הרב.... קיבלתי הבוקר דו"ח על מהירות 110 בכביש שמותר עד 80 הקנס הוא 750 ו8 נקודות
אני לא נהג חדש
יש לי כמה שאלות האם יש משהו לעשות שאני וודאי לא יפסיד
האם יש דרך לבטל את הנקודות
והאם יש דרך לדעת האם יש לי עוד נקוודות וכד'
אשמח להסבר מלא על הכל
תודה לכל העוזרים
בתקוה שאקבל תשובה מהירה :)
תראו את האשכול הזה

Esti designs

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הייתי שמח לדעת האם יש אינטרס דוקא להגיש בקשה בדואר או שאפשר באתר והאם יש עניין למרוח זמן
במצב היום
ואחרי שקראתי את השיטות הבנתי שאולי עשיתי טעות כי שהשוטר שאל אותי על המהירות אמרתי לו שלא שמתי לב למהירות והוא רשם את זה בדו"ח עדיין יש מה לעשות או שחבל על הזמן לשלם ולהישאר עם הנקודות לנצח
השיקול בדואר רשום הוא הסחבת שזה לוקח יותר זמן וניירת וכו
והרווח בסחבת שיעבור שנה שנתיים ויש יותר סיכוי לביטול

אלי @@@

משתמש מקצוען
הייתי שמח לדעת האם יש אינטרס דוקא להגיש בקשה בדואר או שאפשר באתר והאם יש עניין למרוח זמן
במצב היום
ואחרי שקראתי את השיטות הבנתי שאולי עשיתי טעות כי שהשוטר שאל אותי על המהירות אמרתי לו שלא שמתי לב למהירות והוא רשם את זה בדו"ח עדיין יש מה לעשות או שחבל על הזמן לשלם ולהישאר עם הנקודות לנצח
רק בדואר רשום רגיל לא 24
השיטה אומרת כמה שיותר יעמיסו על המשרדים ככה יותר תיקים ידחו ויעלמו
כמובן שעבירות חמורות לא נעלמות כי יש זימון במקום למשפט ע"י השוטר אבל דברים פחות חמורים כמו מהירות וכאלה אם הולכים לפי השיטה בדר"כ נעלמים

וילה בצפת

משתמש פעיל
רק בדואר רשום רגיל לא 24
השיטה אומרת כמה שיותר יעמיסו על המשרדים ככה יותר תיקים ידחו ויעלמו
כמובן שעבירות חמורות לא נעלמות כי יש זימון במקום למשפט ע"י השוטר אבל דברים פחות חמורים כמו מהירות וכאלה אם הולכים לפי השיטה בדר"כ נעלמים
גם ערעור או רק בקשה להישפט
כי השאלהשלי אם יאבד הדו"ח איך אני יכול להוכיח להם ששלחתי את הדו"ח אליהם?

אלי @@@

משתמש מקצוען
גם ערעור או רק בקשה להישפט
כי השאלהשלי אם יאבד הדו"ח איך אני יכול להוכיח להם ששלחתי את הדו"ח אליהם?
א אתה לא שולח את הדוח תסתכל בהוראות בדוח אני לא זוכר אם שולחים צילום של הדוח או רק ספח קטן הכל כתוב למטה
ובכל אופן אתה שולח בדואר רגיל לא 24 ומקבל ספח שהוא הוכחה עם תאריך וכתובת שלהם וזה מספיק להוכיח ששלחת
וגם בקשה להישפט שולחים רק את הספח שיגיע לך עם טופס דחיית הערעור
והעיקר לתעד הכל עם תאריכים ולשמור את כל הקבלות של הדואר כולל הספח שליחה
בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה