זאת אומרת שבמכשיר כשר אין שום תועלת בדור 4 ?זה נראה שזה קיים חלקית, אבל זה לא אוטומטי, ורק בחלק מהמכשירים (לא בכשרים) וזה משמעותי רק עם שני המכשירים מחוברים לרשת דור 4 לשיחות.
תודה, עזרת לי מאוד, עוד שאלה אחת, בין 3 ל3.5 יש הבדל בשיחות, או שגם זה הבדל רק בגלישה.כרגע לא.
הצפי הוא שבשנים הקרובות יבוטלו לחלוטין רשתות דור 2 ודור 3 בארץ.
כך שמכשירים ברשתות אלו לא יעבדו כלל.
זה היה MTK5 ?, ואשמח שתפרטי ממשה סבלת, קליטה ?, מקשים ?, או משהו אחר.עלmtk הייתי ממליצה-שלא! שבוע שעבר קניתי ויומיים סבלתי עד שחזרנו לחנות והחלפנו לנוקיה שבדיוק הגיע באותו היום... וזה היה באותו מחיר(400)
כוונתכם לנוקיה 215? הוא באמת יותר טוב? אין לו תקלות מעצבנות?אך כמובן ששמחתי שכעבור יומיים הגיע החדש של נוקיה שזה חברה מוכרת ולא משהו אלמוני ודפוק
הוא כשר אורגניל או רק תומך כשר ?אכן הכוונה לנוקיה 215, יש לי את זה רק מיום חמישי ועדיין לא נתקלתי בתקלות, על סמך מה אתם שואלים אם יש תקלות במכשיר שמעתם ממישהו על המכשיר הזה שיש תקלות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: