אז למה את נמצאת בשרשור הזה?אני באמת צוחקת על כוחות על כי זה דמיוני
מה קפצתם עלי
טוב יאלה עזבי
אז למה את נמצאת בשרשור הזה?אני באמת צוחקת על כוחות על כי זה דמיוני
מה קפצתם עלי
חושבני שלכל אחד מותר להביע את דעתו כמובן יותר בצורה מקצועית ולא בצורה אישיתאז למה את נמצאת בשרשור הזה?
טוב יאלה עזבי
איפה הי' עליו סקירה?אם זכרוני אינו מטעני בסקירה על הספר (פרומו) נכתב
לא קראת את הספרחושבני שלכל אחד מותר להביע את דעתו כמובן יותר בצורה מקצועית ולא בצורה אישית
ולגופו של ענין אם זכרוני אינו מטעני בסקירה על הספר (פרומו) נכתב שהספר משולב מדע בדיוני לטעמי יש הבדל ניכר בין מדע בדיוני לפנטזיה והספר הזה פחות מתבסס על בדיונות (מלשון בדיוני) בניחוח מדעי (מבוסס כאילו מחקרית עם הסתברות קלושה וכדו') אלא ממש על פנטזיה טהורה חסרת כל הגיון ולא יעזור כמה שינסו לתת לספר הזה ניחוח אמיתי צורת העמדת הרעיונות והגישה המסתורית לכל המוזרויות שבספר לטעמי נעשתה בצורה משהו ילדותית ויש מקום בספרים הבאים יותר לשוות לאירועים המתרחשים מראה יותר בוגר ומדעי
לא קראת את הספר
אז מה אתה ממציא?
וואו חתיך!צפה בקובץ המצורף 1472850
ככה רוב בוט יצר לי את דני
אני חושבת שזה יכול להיות קרוב עם צ'ופ קצוץ כיפה ופיאות ארוכות
אני לא מצליחה לראות... יכולה להעלות כקובץ?צפה בקובץ המצורף 1472850
ככה רוב בוט יצר לי את דני
אני חושבת שזה יכול להיות קרוב עם צ'ופ קצוץ כיפה ופיאות ארוכות
לכאורה למה שיהיה אפשר?מישהו יודע איפה ניתן להשיג PDF של הספר?
וואו! סופרמן כהלכה...ככה עשה לי את דני אבל יצא מוגזם מידי... ומשומה עיניים כחולות
צפה בקובץ המצורף 1472857
יפה, אבל לא מתקרב לדני לדעתיככה עשה לי את דני אבל יצא מוגזם מידי... ומשומה עיניים כחולות
צפה בקובץ המצורף 1472857
לדני יש פיאות ארוכות שמתנופפות ברוח.זכור גם לי, כשכתוב שהוא רוכב על הדואוסיינס אז הפאותש לו מתנופפות ברוח...
שימו לב לכמה הגדרות חיוניות בהגדרה דמותו של דנילא קראתי את הספר אבל ניסיתי לעשות משהו על הדני הזה (הוא נראה מגניב)
מתחיל להזכיר??
צפה בקובץ המצורף 1472879
צפה בקובץ המצורף 1472880
לא!!לא קראתי את הספר אבל ניסיתי לעשות משהו על הדני הזה (הוא נראה מגניב)
מתחיל להזכיר??
צפה בקובץ המצורף 1472879
צפה בקובץ המצורף 1472880
שווה לקנות אותו ?לא!!
תקראי את הספר ואז תנסי
ממליצה מאאאודשווה לקנות אותו ?
לדעתי לא שווה 90 שקל.שווה לקנות אותו ?
לא 70?לדעתי לא שווה 90 שקל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: