מה זה מעניין אתכם?
משתמש פעיל
כנראה. אולי היא אמרה שהיא סתם אישה שבאה לבקר גלמודים.. ולא שאלו אותה מי היא ? מה השם שלו ?
כנראה. אולי היא אמרה שהיא סתם אישה שבאה לבקר גלמודים.. ולא שאלו אותה מי היא ? מה השם שלו ?
וגם תעופה.הקפאת דברים (בסיסי), מעבר באש, עצירת זמן/ מתיחת זמן, הדפלקטות (הכי בסיסי שיש).
הפיכה לרואה ואינו נראה, קריאת מחשבות, חשמול והערת מתעלפים, רפואה מהירה.
מה שרציתי להוכיח מהמשפט הזה זה שיש דרך להשתמש בתליוןאת כנראה לא הבנת.
הוא התכוון שלזה שהוא מעיף את דני מההר כדי להזמין את הסקנדר, אבל הסקנדר כידוע לא בא
גם יכול להיותהיא הגיעה בצורה דופליקטית, ללא שיכלו לראות אותה
דווקא כן נשמע מזה שהוא מתכוון לתליוןאת כנראה לא הבנת.
הוא התכוון שלזה שהוא מעיף את דני מההר כדי להזמין את הסקנדר, אבל הסקנדר כידוע לא בא
אהה ואיך שכחתי- ראיית רנטגן (או איך שלא קוראים לזה שם)וגם תעופה.
לא יודעתדווקא כן נשמע מזה שהוא מתכוון לתליון
אי אפשר להגדיר העפת אנשים לצורכי מחקר בתור 'כח שמשתמשים בו כבר 20 שנה וכו'
ראייה על חושיתאהה ואיך שכחתי- ראיית רנטגן (או איך שלא קוראים לזה שם)
לא התכוונתי לכח על...לא יודעת
לי זה כן נשמע מה שאמרתי.
"אני לא ירוק בתחום. עשרים שנה שאני משתמש בכוח הזה. את דני רציתי חי, ואת ץה יודע את זה. רציתי לראות את הסקנדר שלו בפעולה. מה השתבש?"
עמוד 315.
זה אומר שזירו רצה לראות את הסקנדר בפעולה!!!!!!! ולא כל כוח שמוזכר בספר אומר שזה כוח על!!
כן? ולמה הוא קושר כל דופליקט שמגיע לידיו אם יש לו את התליון?לא התכוונתי לכח על...
התליון לא נותן לסקנדרים להגיע.
זירו רוצה לראות את הסקנדר של דני, ולכן הוא לא מפעיל את התליון
בנדו שואל אותו אם התליון לא עבד בטעות, וזירו עונה לו שהוא יודע איך משתמשים בכוחו של התליון, ולא ברור לו איך הסקנדר לא הגיע
אולי כי הוא בוחר אם ומתי להשתמש בתליון.כן? ולמה הוא קושר כל דופליקט שמגיע לידיו אם יש לו את התליון?
ויש לידו גם את בנדו שצריך את הסקנדר שלו פעילאולי כי הוא בוחר אם ומתי להשתמש בתליון.
למשל אצל דני הוא כן רצה שהוא יבצע נקסום (וזה אחרי שהוא כבר לא רצה שהוא יזמן סקנדר...)
כן זה ברור.בוחר אם ומתי להשתמש בתליון
לא הבנתי מה הקשר..למשל אצל דני הוא כן רצה שהוא יבצע נקסום (וזה אחרי שהוא כבר לא רצה שהוא יזמן סקנדר...)
אם הוא יפעיל את התליון דני לא יהיה יכול לעשות את זה.לא הבנתי מה הקשר..
@לוצ'י , תמשיכי עם השאלות...
אמנם קראתי רק פעם וחצי אבל עדיין אני רוצה לנסות את כוחי...
מרק שעועית ובשר צלי, עם תפוחי אדמה מבושלים ואורז לבן.שממית, כלב, וכמה זבובים. צרעה, כבשה וזאב, חתולה, נץ מעופף.
איך קראו למורה העצבני בבית היתומים?
מה השם הפרטי של ד"ר קאלי? (לא יודעת למה גיליתי את זה רק עכשיו)
כמה זמן קותי רוכב ברקים? וכמה זמן הוא מדריך ב'גלובל'?
איך קראו ליונת הדואר שדני לקח איתו לשנת ההתגלות?
על איזה צוק בחר מייקל לבנות את הצריף שלו?
מה השם של עיירת הכורים?
מהו שיא הטיפוס בקיר הטיפוס?
נראה לך? למה שאני אזכור את האוכל?מרק שעועית ובשר צלי, עם תפוחי אדמה מבושלים ואורז לבן.
וואוו, מהזכרון?
יש כברטוב אני פותחת אשכול חדש על דופליקטים AI
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: