מה זה מעניין אתכם?
משתמש פעיל
חחרק אם בסופו של דבר הוא חי בספר הבא, תזכרו מי ניבא על זה מראש
[/ISPOILER]
נזכור.
חחרק אם בסופו של דבר הוא חי בספר הבא, תזכרו מי ניבא על זה מראש
[/ISPOILER]
ואו יכול להיות מאדהופה!
אולי זה הסקנדר שחסר פה כל הזמן?
אולי הוא התמוסס בתוך האש בעת ההעברה? אולי נשאר?
אולי עלינו פה על משהו?
גם אם הוא בסוף ימות, אנחנו נזכור מי 'ניבא' אחרת...רק אם בסופו של דבר הוא חי בספר הבא, תזכרו מי ניבא על זה מראש
עמוד 462:מי אמר?
אפשר ציטוט מהספר?
[פשוט לי זכור שההבדל בין יורש לכולם זה בהקשר להעברה מסקנדר לסקנדר, לא היה התייחסות להבדלים לגבי החזקת הכדור בבייס.]
אני סתם נחמד לי לשער השערות ולבנות תיאוריות שלמות על כלום: ) בסופו של דבר הכל זה רק ניחושים..מי אמר?
לא, התכוונתי שהוא לא הגיע בכלל. נשאר איפשהו בכדור הארץולמה שהבייס יגיע אחרי שראה את התליון?
נו?עמוד 462:
"מאסטר", דני בחר את המילים בזהירות, וגיחך במרירות תוך כדי. מחשבותיו שקופות לעיני האיש. "האם יוכל דופליקט, אני מתכוון, סקנדר שלו, שניחן בכוח העל, לקחת את כדור הטונגו במקרה שהוא אינו היורש?"
"כמובן שלא". קימט טהולא את מיצחו להבין את הלך מחשבתו של דני. "רק היורש יוכל להוזיז את הכדור ממקומו"
היי לא להעליב חח גם אם קראתי את זה רק 4 פעמים ועכשיו באמצע שוב (עמוד 372) כדי למצוא את כל השאלות, לא אומר שאני לא יודעתשש פעמים @brachy 100
@לוצ'י , קראתי כבר עוד פעמיים: )אני סתם נחמד לי לשער השערות ולבנות תיאוריות שלמות על כלום: ) בסופו של דבר הכל זה רק ניחושים..
לא, התכוונתי שהוא לא הגיע בכלל. נשאר איפשהו בכדור הארץ
אבל אני לא מתווכחת עם מישהי שקראה את הספר שש פעמים @brachy 100
בסדרנו?
במפורש ההתייחסות לסקנדר, לא לבייס!
ברור, ביחס לא יכול להיכנס בכללי לאש, רק הסקנדר בעל הכוחות.במפורש ההתייחסות לסקנדר, לא לבייס!
..רק היורש יוכל להוזיז את הכדור ממקומו"
הוא הגיע לפני זירו ולכן הוא יכול היה להיות סקנדר .אבל הוא לא היה יכול להיות סקנדר כי יש לזירו את התליון.
איפה יונה כתבה שהוא מת?זה סתם תיאוריה לא הגיונית
אין מה לדון עליה
טהולא לא היה יכול להיות סקנדר, נקודה.
הוא אמר, היה את התיליון
וגם יונה כתבה פה אתמול שטהולא מת.
אני מבינה שאנחנו אוהבים אותו, וזה לא נחמד שהוא מת
אבל זאת המציאות...
דובר כבר כמה פעמים, זה נראה שהתליון מבטל יכולות לפי בחירת המחזיק, כלומר הוא יכול לאפשר יכולות מסויימות ולבטל את השאר.@לוצ'י , קראתי כבר עוד פעמיים: )
יש כאן נתון שאתם לא מכניסים למוח:
טהולא חייב להיות בייס, כי זירו עמד עם התיליון לידו.
סוף פסוק!
בייס יכול לקבל את זה מהסקנדר שלו.בסדר
בייס בכלל לא יכול להגיע לכדור, הוא נמצא במקום שאין לו דרך להגיע אליו
חח טוב טוב, מצטערתהיי לא להעליב חח גם אם קראתי את זה רק 4 פעמים ועכשיו באמצע שוב (עמוד 372) כדי למצוא את כל השאלות, לא אומר שאני לא יודעת
והיורש לא.בייס יכול לקבל את זה מהסקנדר שלו.
השאלה מה יקרה.
דופליקט רגיל - יאבד את היכולות שלו יותר.
יורש - על זה ניטש הויכוח.
תודה באמת!!! סוף סוף מישהו מבין!!!! כנראה לא הסברתי את זהטובטהולא חייב להיות בייס, כי זירו עמד עם התיליון לידו.
וואוו@לוצ'י , קראתי כבר עוד פעמיים: )
כמה עמודים קודםאיפה יונה כתבה שהוא מת?
נסיוואוו
אפשר כבר לבחון אותך בעל פה על הספר?
הנה.איפה יונה כתבה שהוא מת?
.אם טהולא היה בחיים, היה נפגע מאוד.
מה 'לא'?והיורש לא.
לא כתבה.כמה עמודים קודם
אין לי כח לחפש
פה באשכול
תקשיבו, זה ברור לימה 'לא'?
לא מאבד את יכולותיו? - מי אמר?
הציטוט מדבר על היכולת הסקנדרית של היורש לא על הבייס.
ברור שזה מתייחס לספראם הוא היה בחיים הוא היה נפגע, זה כמובן יכול גם להתפרש בייחס לעולם המציאותי של היום, לא לספר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: