קודם לקרוא את הספר ואח"כ להחליט אם אוהבים פנטזיות!מתאים למשהי ששרופה על מרגל להשכרה אבל ממש ממש לא אוהבת פנטזיות?
קראתי כברתסתכלי באשכול שפתחו עליו, זה יתן לך כיוון, למרות שלי זה נשמע בסינית עתיקה
ביקורת ספרות - דופליקטים/כרך ראשון- התגלות.
8 שעות לאחר שהספר הגיע לידי, ואני כבר כותבת את הביקורת... פעם ראשונה שאני מעיזה, ביקורת מוזרה מאוד... הקדמה שנים שהסוגה הזאת הייתה טאבו בציבור החרדי שום סופר/ת לא העיזו להיכנס להר הזה, מלבד כמה בודדים, בעיקר ספרי ילדים ומובן למה, בעצם היותה פנטזיה היא סוג של כפירה. נדרשת מיומנות רבה בשמירה על...www.prog.co.il
אני חשבתי שבנדו הוא זה שעושה את כל הדברים הדופליקטיים. לדעתי הדופליקטים יודעים שיש דופליקט שעוזר לזירו, היה איפשהוא כתוב שהם אמרו שזאת תקופה שאי אפשר לסמוך על אף אחד. כלומר הם יודעים שיש חפרפרת.אלא אם כן זה בנדו שרוצה להרוג את חבריו והוא יכנס למח של דני.
אחד בבועת האוצרים השני ככל הנראה מסתובב לו כמו שדני פגש עוד סקנדר פעם אחתאיפה נמצאים הסקנדרים שהם לא במשימות?
וזה באמת בעיה, לדעתי רוב הסיכויים שהם יודעים להזהר כי תכלס יש להן "מוח משותף". או שהם משתמשים באיזה כח שגורם לאנשים לשכוח אותם סתם רעיון שלי...-נגיד יש 2 בני אנוש שיש להם חבר דופליקט ובן אנוש א' פוגש את הסקנדר של חברו במקום מסוים ובאותו זמן בן אנוש ב' פוגש את הבייס או סקנדר נוסף של אותו חבר במקום אחר, ואז 2 בני האנוש נפגשים ומדברים ביניהם ואז א' אומר ל-ב' "פגשתי את החבר שלנו במקום X ביום Y בשעה Z"
ואז ב' אומר ל-א' "איזה קטע, כי אני פגשתי אותו במקום W ביום Y בשעה Z"
אז איך זה עובד?
היה כתוב שהוא עוד לא יודע וחוץ מזה היה כתוב שכאשר מתמוסס סקנדר זה לא תמיד קורה מיד אלא יכול לקחת זמן. בכל אופן לדעתי הרגליים אבל לא משהו רציני כי הוא גם התעורר מההתמוססות...משהו הבין איזה איבר נפגע לדני כתוצאה מהתמוססות הסקנדר שלו?
יכול להיות שהוא זימן את הסקנדר שלו בשביל להקפיא אותו, אבל ודאי שידע שדני סקנדרזה אומר שפרופסור אנגלר היה שם סקנדר וגם ידע שדני הוא סקנדר!?
אכן-זכור לי שכתוב באנשהו שזירו הוא דופליקט, כתוב שהמאסטר לא רוצה להיכנס למח של דני בגלל שאם זירו יכנס לדני למח, איך הוא יכנס אם הוא לא דופליקט? וכתוב שדני חשב לעצמו על הדופליקט שרוצה להרוג את חבריו (הייתי אומרת לכם עמוד מדיוק אם רק אח שלי יסכים להביא לי את הספר לשניה...)
מתמוססים-איפה נמצאים הסקנדרים שהם לא במשימות?
כנראה דואגים לזה איכשהו-נגיד יש 2 בני אנוש שיש להם חבר דופליקט ובן אנוש א' פוגש את הסקנדר של חברו במקום מסוים ובאותו זמן בן אנוש ב' פוגש את הבייס או סקנדר נוסף של אותו חבר במקום אחר, ואז 2 בני האנוש נפגשים ומדברים ביניהם ואז א' אומר ל-ב' "פגשתי את החבר שלנו במקום X ביום Y בשעה Z"
ואז ב' אומר ל-א' "איזה קטע, כי אני פגשתי אותו במקום W ביום Y בשעה Z"
אז איך זה עובד?
ההליכה,משהו הבין איזה איבר נפגע לדני כתוצאה מהתמוססות הסקנדר שלו?
לא, מה הקשר?כשזירו פוגש את בנדו, הוא אומר לו שהוא רואה בעזרת כוח העל של הסקנדר שלו את השרשרת עם התליון מתחת לחולצה של זירו,
אז זה אומר שתליון ההקסגנום עובד רק כשהוא מוציא את התליון? (כמו שהוא עשה כשפגש את טהולא, ואז טהולא לא יכל לזמן סקנדרים להציל אותו...)
אכן, פרופסור אנגלר היה אז סקנדרעוד שאלה:
כשדני מצליח להוציא את הדואוסיינס מקיפאונו מגיע פרופסור אנגלר להקפיא בחזרה את הדאוסיינס,
ואז אמרו שרק לסקנדר יש כוחות על כמו הקפאה, - זה אומר שפרופסור אנגלר היה שם סקנדר וגם ידע שדני הוא סקנדר!?
אז איך ראה בנדו את התליון בעזרת הסקנדר???התיליון עובד בין אם מוסתר מתחת החולצה ובין אם לא
תיאוריה שלי:אז איך ראה בנדו את התליון בעזרת הסקנדר???
לא מחייב, יכול להיות שהוא חשב שדני גם זימן את הסקנדר.זה אומר שפרופסור אנגלר היה שם סקנדר וגם ידע שדני הוא סקנדר!?
לא, הוא ידע שדני לא יודע כלום על המסדרלא מחייב, יכול להיות שהוא חשב שדני גם זימן את הסקנדר.
ההליכה לא נפגעה בגלל שהוא שכב על המיטה 5 שנים בלי לזוז?ההליכה,
איפה כתוב את זה ?והוא ידע שדני סקנדר...
אין לי מושג...ההליכה לא נפגעה בגלל שהוא שכב על המיטה 5 שנים בלי לזוז?
כי אין דרך להקפיא עצמים בלי להיות הסקנדר. והוא ראה את דני מקפיא את הזבובאיפה כתוב את זה ?
או שזה תאוריה שהוא ראה בהתחלה שהוא שיתק את הזבוב ועשה אחד פלוס אחד
ואח"כ שדני סיפר לו על הטיפות הסגולות שהיה בחדרו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: