דונאטס טעים טעים טעים!!!!!!!!!!

הכנתי השבוע דונאטס פעם ראשונה ותוך רגע הכל נגמר טוב לא ממש הכל
הכנתי כמות של 100 יחידות ו5 אנשים סיימו כמעט חצי וזה היה עוד לפני שהספקתי לצפות

המתכון המקורי הוא עם קמח רגיל אבל אני נסתי ללא גלוטן בשביל מישהוא שאלרגי (חצי קונדיטור וחצי קורנפלור)ויצא מצוין

החומרים:
2 ביצים
1 סוכר וניל
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים או מים
קורט מלח
1.25 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
לערבב הכל יחד (אני מערבבת במגימיקס וכך לא יוצא בכלל גושים אפשר גם ביד)

לציפוי:
100 גרם שוקולד וחצי כוס רי'ץ להמיס יחד בסיר
ולטבול את הדונטאס בשוקולד ואח"כ בתוספות לדוג:סוכריות , שוקולד גרוס , שקדים אגוזים וכו כיד הדמיון הטובה

יוצא בערך 20-25 חתיכות מכמות אחת
במתכון זה 4-5 דקות אפיה במכשיר ואצלי לוקח בערך 6 תלוי איזה מכשיר
אפשר להקפיא ישר ולצפות רק לפני ההגשה אחרי ההקפאה
מעלה תמונות של דונטאס שהכנתי

מצטערת על התמונות שהם לא באיכות ממש טובה
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0800.JPG
    IMG_0800.JPG
    5.4 MB · צפיות: 312
  • IMG_0802.JPG
    IMG_0802.JPG
    5.9 MB · צפיות: 315
  • IMG_0807.JPG
    IMG_0807.JPG
    4.9 MB · צפיות: 253
  • IMG_0808.JPG
    IMG_0808.JPG
    4.5 MB · צפיות: 224
נערך לאחרונה ע"י מנהל:

סמילי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
סליחה על הבורות
צריך לזה מכשיר מיוחד?:unsure:
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
הכנתי השבוע דונאטס פעם ראשונה ותוך רגע הכל נגמר טוב לא ממש הכל
הכנתי כמות של 100 יחידות ו5 אנשים סיימו כמעט חצי וזה היה עוד לפני שהספקתי לצפות

המתכון המקורי הוא עם קמח רגיל אבל אני נסתי ללא גלוטן בשביל מישהוא שאלרגי (חצי קונדיטור וחצי קורנפלור)ויצא מצוין

החומרים:
2 ביצים
1 סוכר וניל
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים או מים
קורט מלח
1.25 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
לערבב הכל יחד (אני מערבבת במגימיקס וכך לא יוצא בכלל גושים אפשר גם ביד)

לציפוי:
100 גרם שוקולד וחצי כוס רי'ץ להמיס יחד בסיר
ולטבול את הדונטאס בשוקולד ואח"כ בתוספות לדוג:סוכריות , שוקולד גרוס , שקדים אגוזים וכו כיד הדמיון הטובה

יוצא בערך 20-25 חתיכות מכמות אחת
במתכון זה 4-5 דקות אפיה במכשיר ואצלי לוקח בערך 6 תלוי איזה מכשיר
אפשר להקפיא ישר ולצפות רק לפני ההגשה אחרי ההקפאה
מעלה תמונות של דונטאס שהכנתי

מצטערת על התמונות שהם לא באיכות ממש טובה
מושלם ממש!!
מה עוד את מכינה במולטיקייק?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
או בתנור או בשמן...
אני ישמח:)

7 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
2 כפות שטוחות שמרים יבשים
1 כפית מלח
3/4 כוס שמן
1.5-2 כוסות מים פושרים


הכנה:
שמים בקערת מיקסר את המלח. מעליו קמח, סוכר, שמרים, 1.5 כוסות מים.
מפעילים את המיקסר. כשהמים נבלעו בקמח מוסיפים את השמן. מפעילים את המיקסר לעוד 5 דקות עד שתקבל בצק רך ונעים.
אם הבצק יבש מדי מוסיפים עוד מים עד חצי כוס. מוסיפים בהדרגה כדי שהבצק לא יהיה דביק מדי.
משמנים את פני הבצק עם מעט שמן ומכסים בניילון להתפחה של כ-3/4 שעה.

מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי של 1.2-2 ס"מ.

קורצים עיגולים בעזרת קורצן בקוטר של כ-5 סנטימטרים.
קורצים עיגול נוסף במרכז ליצירת החור של הדונאס. משתמשים בצנטר לזילוף קרם או בכל כלי אחר עגול בקוטר קטן [כוסות ליקר למשל]

ציפוי כמו בדונאטס

אפשר לטגן או לאפות את אלו
מניחים את הדונאטס בתבנית מרופדת בניר אפיה.
מכסים בניילון ומתפיחים כ-20 דקות

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך ג-15 דקות עד שהדונאס שחומים.
מוציאים מהתנור ומצננים
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נשמח גם למתכון לדונאטס פרווה ללא מרגרינה לטיגון.
אם אני לא טועה, הכנתי שנה שעברה מתכון כזה שלך, ואני לא מוצאת אותו.
יש מצב או שאני טועה?
תקראי הודעה מעל מה שכתבת. הבאתי מתכון כזה.....
 

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
7 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
2 כפות שטוחות שמרים יבשים
1 כפית מלח
3/4 כוס שמן
1.5-2 כוסות מים פושרים


הכנה:
שמים בקערת מיקסר את המלח. מעליו קמח, סוכר, שמרים, 1.5 כוסות מים.
מפעילים את המיקסר. כשהמים נבלעו בקמח מוסיפים את השמן. מפעילים את המיקסר לעוד 5 דקות עד שתקבל בצק רך ונעים.
אם הבצק יבש מדי מוסיפים עוד מים עד חצי כוס. מוסיפים בהדרגה כדי שהבצק לא יהיה דביק מדי.
משמנים את פני הבצק עם מעט שמן ומכסים בניילון להתפחה של כ-3/4 שעה.

מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי של 1.2-2 ס"מ.

קורצים עיגולים בעזרת קורצן בקוטר של כ-5 סנטימטרים.
קורצים עיגול נוסף במרכז ליצירת החור של הדונאס. משתמשים בצנטר לזילוף קרם או בכל כלי אחר עגול בקוטר קטן [כוסות ליקר למשל]

ציפוי כמו בדונאטס

אפשר לטגן או לאפות את אלו
מניחים את הדונאטס בתבנית מרופדת בניר אפיה.
מכסים בניילון ומתפיחים כ-20 דקות

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך ג-15 דקות עד שהדונאס שחומים.
מוציאים מהתנור ומצננים
כוסות מדידה?
 

free

מיתוג | עיצוב | פרסום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הכנתי השבוע דונאטס פעם ראשונה ותוך רגע הכל נגמר טוב לא ממש הכל
הכנתי כמות של 100 יחידות ו5 אנשים סיימו כמעט חצי וזה היה עוד לפני שהספקתי לצפות

המתכון המקורי הוא עם קמח רגיל אבל אני נסתי ללא גלוטן בשביל מישהוא שאלרגי (חצי קונדיטור וחצי קורנפלור)ויצא מצוין

החומרים:
2 ביצים
1 סוכר וניל
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים או מים
קורט מלח
1.25 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
לערבב הכל יחד (אני מערבבת במגימיקס וכך לא יוצא בכלל גושים אפשר גם ביד)

לציפוי:
100 גרם שוקולד וחצי כוס רי'ץ להמיס יחד בסיר
ולטבול את הדונטאס בשוקולד ואח"כ בתוספות לדוג:סוכריות , שוקולד גרוס , שקדים אגוזים וכו כיד הדמיון הטובה

יוצא בערך 20-25 חתיכות מכמות אחת
במתכון זה 4-5 דקות אפיה במכשיר ואצלי לוקח בערך 6 תלוי איזה מכשיר
אפשר להקפיא ישר ולצפות רק לפני ההגשה אחרי ההקפאה
מעלה תמונות של דונטאס שהכנתי

מצטערת על התמונות שהם לא באיכות ממש טובה
נראה טוב!
אפשר שאלה? ניסיתי אתמול להכין ממתכון דומה
הכל נדבק למולטיקייק אפילו ששימנתי היטב
איך יצאו לך כ"כ חמודים?
מתוסכלת...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמו

א הַלְלוּיָהּ הַלְלִי נַפְשִׁי אֶת יְהוָה:ב אֲהַלְלָה יְהוָה בְּחַיָּי אֲזַמְּרָה לֵאלֹהַי בְּעוֹדִי:ג אַל תִּבְטְחוּ בִנְדִיבִים בְּבֶן אָדָם שֶׁאֵין לוֹ תְשׁוּעָה:ד תֵּצֵא רוּחוֹ יָשֻׁב לְאַדְמָתוֹ בַּיּוֹם הַהוּא אָבְדוּ עֶשְׁתֹּנֹתָיו:ה אַשְׁרֵי שֶׁאֵל יַעֲקֹב בְּעֶזְרוֹ שִׂבְרוֹ עַל יְהוָה אֱלֹהָיו:ו עֹשֶׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ אֶת הַיָּם וְאֶת כָּל אֲשֶׁר בָּם הַשֹּׁמֵר אֱמֶת לְעוֹלָם:ז עֹשֶׂה מִשְׁפָּט לָעֲשׁוּקִים נֹתֵן לֶחֶם לָרְעֵבִים יְהוָה מַתִּיר אֲסוּרִים:ח יְהוָה פֹּקֵחַ עִוְרִים יְהוָה זֹקֵף כְּפוּפִים יְהוָה אֹהֵב צַדִּיקִים:ט יְהוָה שֹׁמֵר אֶת גֵּרִים יָתוֹם וְאַלְמָנָה יְעוֹדֵד וְדֶרֶךְ רְשָׁעִים יְעַוֵּת:י יִמְלֹךְ יְהוָה לְעוֹלָם אֱלֹהַיִךְ צִיּוֹן לְדֹר וָדֹר הַלְלוּיָהּ:
נקרא  18  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה