מירי ממודיעין עילית
משתמש מקצוען
הכנתי השבוע דונאטס פעם ראשונה ותוך רגע הכל נגמר טוב לא ממש הכל
הכנתי כמות של 100 יחידות ו5 אנשים סיימו כמעט חצי וזה היה עוד לפני שהספקתי לצפות
המתכון המקורי הוא עם קמח רגיל אבל אני נסתי ללא גלוטן בשביל מישהוא שאלרגי (חצי קונדיטור וחצי קורנפלור)ויצא מצוין
החומרים:
2 ביצים
1 סוכר וניל
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים או מים
קורט מלח
1.25 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
לערבב הכל יחד (אני מערבבת במגימיקס וכך לא יוצא בכלל גושים אפשר גם ביד)
לציפוי:
100 גרם שוקולד וחצי כוס רי'ץ להמיס יחד בסיר
ולטבול את הדונטאס בשוקולד ואח"כ בתוספות לדוג:סוכריות , שוקולד גרוס , שקדים אגוזים וכו כיד הדמיון הטובה
יוצא בערך 20-25 חתיכות מכמות אחת
במתכון זה 4-5 דקות אפיה במכשיר ואצלי לוקח בערך 6 תלוי איזה מכשיר
אפשר להקפיא ישר ולצפות רק לפני ההגשה אחרי ההקפאה
מעלה תמונות של דונטאס שהכנתי
מצטערת על התמונות שהם לא באיכות ממש טובה
הכנתי כמות של 100 יחידות ו5 אנשים סיימו כמעט חצי וזה היה עוד לפני שהספקתי לצפות
המתכון המקורי הוא עם קמח רגיל אבל אני נסתי ללא גלוטן בשביל מישהוא שאלרגי (חצי קונדיטור וחצי קורנפלור)ויצא מצוין
החומרים:
2 ביצים
1 סוכר וניל
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים או מים
קורט מלח
1.25 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
לערבב הכל יחד (אני מערבבת במגימיקס וכך לא יוצא בכלל גושים אפשר גם ביד)
לציפוי:
100 גרם שוקולד וחצי כוס רי'ץ להמיס יחד בסיר
ולטבול את הדונטאס בשוקולד ואח"כ בתוספות לדוג:סוכריות , שוקולד גרוס , שקדים אגוזים וכו כיד הדמיון הטובה
יוצא בערך 20-25 חתיכות מכמות אחת
במתכון זה 4-5 דקות אפיה במכשיר ואצלי לוקח בערך 6 תלוי איזה מכשיר
אפשר להקפיא ישר ולצפות רק לפני ההגשה אחרי ההקפאה
מעלה תמונות של דונטאס שהכנתי
מצטערת על התמונות שהם לא באיכות ממש טובה
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ע"י מנהל: