ולכן באחד החידונים כששאלו למי יש פאות ארוכות בחרתי בטבעיות את בנימין, אך התברר שטעיתי (או שלא )אגב, באמצע הספר כתוב שבנימין ליטאי,
וכשהוא חזר מהמקווה בערב שבועות הוא סלסל את הפאות....
ולכן באחד החידונים כששאלו למי יש פאות ארוכות בחרתי בטבעיות את בנימין, אך התברר שטעיתי (או שלא )אגב, באמצע הספר כתוב שבנימין ליטאי,
אופססס. איפה היה כזה חידון?ולכן באחד החידונים כששאלו למי יש פאות ארוכות בחרתי בטבעיות את בנימין, אך התברר שטעיתי (או שלא )
לא זוכרת בדיוק רק כן זוכרת שהיתה כזאת שאלה (אולי מי שזה היה בחידון שלה שתכתוב)אופססס. איפה היה כזה חידון?
לא זוכרת בכלל כזו שאלה!
קבלת.https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEEGMpoWcagsUoOhY4obHw6KKMj1hzEx5s6DB2oRMHJiWFRg/viewform
זה החידון, מגיעה לי תוספת של 10 נקודות
בדיוק היום קראתי את הקטע הזה בספר ולא הסתדר לי 2 הדברים לא הסתדרו לי גם מקווה כי איך שהבנתי ליטאים לא מקפידים ככ ללכת לא? או בגלל שזה ערב חג?אגב, באמצע הספר כתוב שבנימין ליטאי,
בערב חג אני חושבת שזה כן מקובל ללכתבדיוק היום קראתי את הקטע הזה בספר ולא הסתדר לי 2 הדברים לא הסתדרו לי גם מקווה כי איך שהבנתי ליטאים לא מקפידים ככ ללכת לא? או בגלל שזה ערב חג?
הוא גם הלך למקווה בלידות של אשתו
אצל הליטאים באופן ככלי פחות הולכים למקווה ביומיום
הולכים בערבי שבתות וחגים.בדיוק היום קראתי את הקטע הזה בספר ולא הסתדר לי 2 הדברים לא הסתדרו לי גם מקווה כי איך שהבנתי ליטאים לא מקפידים ככ ללכת לא? או בגלל שזה ערב חג?
תלוי איזה לטאים.הולכים בערבי שבתות וחגים.
קודם כל, הינדי עדיין בתחילת הסיפור.לא קראתי את כל האשכול...
קשה לי שהינדי נשארה. גיבורת על, את לא קולטת מהם החיים ומה נדרש מבן זוג.
איפה דעת תורה...
מוזר לי כשהאמא השיכורה נכנסה והחטיפה לשייני (? לא זוכרת שם) הם לא הזמינו משטרה, במיוחד כשהיא אומרת שהיא הולכת לרכב...)
כי היא מסתובבת רק מללכת ואז מודיעה שהיא הולכת לאוטו...קודם כל, הינדי עדיין בתחילת הסיפור.
ליבי עוד יכולה להחלים את אנשיל בספרים הבאים.
ולמה שבסי תקרא למשטרה אם אמא שלה החטיפה לה סטירה והייתה נראית שיכורה?
ולמה שתחשוב שהיא עלולה להזיק למישהו אם עד אותו יום היא לא עשתה את זה (לפחות לא בגלוי)?
נו, אז מה?כי היא מסתובבת רק מללכת ואז מודיעה שהיא הולכת לאוטו...
אחריות של זוג לאשה, אפילו שהיא אמא...
דוקא אני ממש הצדקתי את אמא של הינדיקשה לי שהינדי נשארה. גיבורת על, את לא קולטת מהם החיים ומה נדרש מבן זוג.
איפה דעת תורה...
אולי.דוקא אני ממש הצדקתי את אמא של הינדי
רב התגובות פנה היו שאיזו אמא מזעזעת שהיא
אבל אני חושבת שהיא אמא ממש נורמלית
סליחה- אבל הינדי הזו תמימה להחריד
וברור שאמא שלה שרוצה בטובתה מאחלת לה חיים פשוטים יותר
גם בקטע שהיא נשארה איתו בבית בשבת כשהוא יצא מהבית חולים- עושה רושם שהינדי באמת לא מבינה את המשמעות של החיים והדרישות בהם
אז ברור שאמא שלה צריכה לטלטל ולכוון אותה...
נכון מאד!אולי.
אבל היא הייתה מדי חופרת.
סליחה גברת, הבת שלך עומדת ברשות עצמה!
אמא יכולה להמליץ, לכוון, אבל לא להחליט על הבת הנשואה שלה דברים.
טוב, היא צ'אלמרית...
יש הכוונה רצינית ויש לקבוע לה עובדה בשטח מה לעשות.נכון מאד!
אבל הבת שלה באמת צריכה הכוונה רצינית
הדוג' הזו באמת מחפירהיש הכוונה רצינית ויש לקבוע לה עובדה בשטח מה לעשות.
נראה לך נורמלי שהבת שלך עזה עבודה ואת מתקשרת לבקש מהמעסיקה שתחזיר אותה?
זה היה אחד הקטעים החופרים ביותר.
זה הגיוני שאחרי שאנשיל נפצע אמא שלה יותר תכוון אותה, אבל ברגע שיש לה בעל?
מה הקשר שלך אם היא החליטה לעזוב את העבודה ובעלה מגבה את זה?
תני לזוג לחיות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: