הוא כן סגראף אחד לא אמר רק אמרו שהוא הולך לסגור אבל זה לא בטוח שהוא סגר בסוף
הוא מאורס...
הוא כן סגראף אחד לא אמר רק אמרו שהוא הולך לסגור אבל זה לא בטוח שהוא סגר בסוף
אוליאבל זה נראה לי כל האמהות הצ’אלמריות?
הסדרה מתחילה מהספר הזה, ויש בו טעימות מסדרות קודמות. (כל סידרה בת שלושה ספרים)אפשר הסבר מאיזה ספר הסדרה הזו מתחילה?
שקלתי לקנות. אבל ממה שקראתי כאן.
זה חלק מכמה ספרים.
גם אני לארק אני לא כ"כ ריחמתי על אנשיל?
ספר מהמם כמו תמיד...!
תודה על התשובה!הסדרה מתחילה מהספר הזה, ויש בו טעימות מסדרות קודמות. (כל סידרה בת שלושה ספרים)
בכיף.תודה על התשובה!
מהיכן /איזה ספר בדיוק הסדרה מתחילה ?לפני דומי נפשי
אשמח לדעת
הם היו אמורים להיפגש שוב לפני החתונה, ובדרך לפגישה אלימלך נפגע בתאונת דרכים.אלימלך היה מאורס למאשי ולמה הם ביטלו?
עם מי מאשי התחתנה?
מה הסיפור של אלימלך?
פשוט הייתי ממליצה לך לקרוא את "אשא עיני"!!אלימלך היה מאורס למאשי ולמה הם ביטלו?
עם מי מאשי התחתנה?
מה הסיפור של אלימלך?
ואת מאין יבוא..פשוט הייתי ממליצה לך לקרוא את "אשא עיני"!!
אאל"ט זה היה קורונה.לבסוף היה לו איזשהי בעיה נוספת שבעצם בזכותה הוא התחיל לתקשר וחזר לחיים (כולל לקרוא ולכתוב ולדבר)
טעימות שאפשר גם להסתדר בלי לקרוא את הספרים הקודמיםהסדרה מתחילה מהספר הזה, ויש בו טעימות מסדרות קודמות. (כל סידרה בת שלושה ספרים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: