דו"ח דוח תנועה - בקשה להישפט

סומה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עד היום הבנתי שאם מבקשים להישפט לבינתיים לא צריכים לשלם את הקנס - כלומר זה מושהה.

אבל הגשתי בקשה להיפשט וכתבו לי:

"אם קיבלת הודעת תשלום קנס- הגשת הפניה אינה עוצרת את מרוץ הזמן לעניין גובה הקנס והקנס גדל בהתאם לשיעורים הקבועים בחוק, לפיכך אם תידחה בקשתך, תידרש לשלם את הקנס כגובהו ביום התשלום"

מה זה אומר?

פורים בפתח

משתמש פעיל
עד היום הבנתי שאם מבקשים להישפט לבינתיים לא צריכים לשלם את הקנס - כלומר זה מושהה.

אבל הגשתי בקשה להיפשט וכתבו לי:

"אם קיבלת הודעת תשלום קנס- הגשת הפניה אינה עוצרת את מרוץ הזמן לעניין גובה הקנס והקנס גדל בהתאם לשיעורים הקבועים בחוק, לפיכך אם תידחה בקשתך, תידרש לשלם את הקנס כגובהו ביום התשלום"

מה זה אומר?
אתה בטוח שביקשת להישפט?
נראה לי ביקשת לבטל את הדו"ח שזה משהו אחר

סוכנות נכספה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
שואל בשביל חבר,
במידה ומגישים בקשה להישפט על דוח חניה (עיריית ירושלים) ואכן מקבלים זימון, האם אפשרי לבטל בקלות את הבקשה ולשלם את הדוח כרגיל?

תשב"ר

משתמש פעיל
שואל בשביל חבר,
במידה ומגישים בקשה להישפט על דוח חניה (עיריית ירושלים) ואכן מקבלים זימון, האם אפשרי לבטל בקלות את הבקשה ולשלם את הדוח כרגיל?
רוצה ג"כ לדעת איך מבטלים בקשה להשפט על דו"ח מעיריית ירושלים.
הגיע זימון למשפט (לאחר בקשה) לעוד שנה ובסןף לא מעוניין להישפט.

אלי @@@

משתמש מקצוען
רק תזכורת...
לבטל קנס זה מדהים, לא לצבור נקודות, זה מהמם.
אבל..... לשקר זה "רמוז" בתורה.
בהצלחה
למה לשקר חס וחלילה
1. זה זכותי החוקית לערער או לבקש להישפט זה מעוגן בחוק זה זכויות האזרח
2. אני לא משקר אני הולך לבקש שהתחשבו במצב הכלכלי ובנסיבות שלי ולפעמים השופט כן מוכן לבוא לקראת בלי להמציא דברים שלא היו
איפה הבעיה בזה ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה