רכות ומוצלחות במיוחד
אני השתמשתי בתחליף קמח של ברילי אבל אפשר כל תחליף קמח, נראה לי
2 ביצים
2/3 כוס שמן
4.5 כוסות תחליף קמח
1 כפית שטוחה סודה לשתיה
3/4 כוס סוכר
2/3 כוס דבש
מעט קינמון
אבקת סוכר לציפוי
מערבבים את כל הרכיבים בקערה בעזרת כף כד שמתקבלת תערובת אחידה לא נוזלית.
משהים למנוחה של כ-20 דקות
בידיים לחות יוצרים כדורים קטנים. מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרחק האחד מהשני. אופים ב 180 מעלותכ-10 דקות להשחמה נאה.
מחלצים מהתבנית כשהעוגיות לא רותחות ומגלגלים מיד באבקת סוכר
אני השתמשתי בתחליף קמח של ברילי אבל אפשר כל תחליף קמח, נראה לי
2 ביצים
2/3 כוס שמן
4.5 כוסות תחליף קמח
1 כפית שטוחה סודה לשתיה
3/4 כוס סוכר
2/3 כוס דבש
מעט קינמון
אבקת סוכר לציפוי
מערבבים את כל הרכיבים בקערה בעזרת כף כד שמתקבלת תערובת אחידה לא נוזלית.
משהים למנוחה של כ-20 דקות
בידיים לחות יוצרים כדורים קטנים. מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרחק האחד מהשני. אופים ב 180 מעלותכ-10 דקות להשחמה נאה.
מחלצים מהתבנית כשהעוגיות לא רותחות ומגלגלים מיד באבקת סוכר