אכן מופיע השם של הצליל אבל עדיין אין אפשרות לדעת באיזה PCM הוא נמצא.נראה לי שאם תיכנס לעריכת סאונד תראה באחד החלונות את השם של הדגימה (אולי ב- basic?) אתה יכול למצוא את זה בסמפלר אם תלחץ שם למעלה תראה את כל הרשימה של המולטי סמפלרים. אם לזה התכוונת
פשוט מאוד, אמרו את זה כאן המון פעמים: לוקח את הסאונד מתוך התיקייה של הסט ההוא וטוען אותו בנפרד בסט המרכזי שלך. על הדרך הוא טוען גם את ה-PCM, ככה שאתה בכלל לא צריך להתעסק עם זהאכן מופיע השם של הצליל אבל עדיין אין אפשרות לדעת באיזה PCM הוא נמצא.
פשוט אם יש איזה סט נחמד נניח עם גיטרה טובה, איך אני שומר אותה לבד ומשלב אותה בסט אחר?
גם אם אצליח עדיין בPCM אין אפשרות להעלות אלא או הכל או כלום
עזרתכם!
תודה.פשוט מאוד, אמרו את זה כאן המון פעמים: לוקח את הסאונד מתוך התיקייה של הסט ההוא וטוען אותו בנפרד בסט המרכזי שלך. על הדרך הוא טוען גם את ה-PCM, ככה שאתה בכלל לא צריך להתעסק עם זה
אגב אני נתקל בסטים של PA600 ואני מנסה להלעלות אותם שלמים לPA700 והם לא עולים רק אם אני מעלה כל חלק בסט בנפרד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: