מעולה! איך לא ידעתי את זה?שהו פשוט שגילית לפני קצת זמן
אם פתוח הרבה חלונות במחשב לוחצים על השורה השחורה למטה בצד שמאל הכי בקצה
וזה מוריד הכל
מעולה! איך לא ידעתי את זה?שהו פשוט שגילית לפני קצת זמן
אם פתוח הרבה חלונות במחשב לוחצים על השורה השחורה למטה בצד שמאל הכי בקצה
וזה מוריד הכל
אם יש מחשב נייד מעבירים על ה'עכבר' מגע ארבע אצבעות כלפי מטה זה עושה את אותה הפעולה. (אגב שתי אצבעות מעלה מטה עושות גלילה)מעולה! איך לא ידעתי את זה?
לא הצלחתיאם יש מחשב נייד מעבירים על ה'עכבר' מגע ארבע אצבעות כלפי מטה זה עושה את אותה הפעולה. (אגב שתי אצבעות מעלה מטה עושות גלילה)
איזה מהם?לא הצלחתי
תבדוק בהגדרותלא הצלחתי
אני בהלם. עובד לגמרי.וואו.אם יש מחשב נייד מעבירים על ה'עכבר' מגע ארבע אצבעות כלפי מטה זה עושה את אותה הפעולה. (אגב שתי אצבעות מעלה מטה עושות גלילה)
שאלתי על ניקוי הקרמיקותניקוי והברקת ברזים
חומץ
אקונומיקה מזיקה לברז
איזה גומיה? איפה קוניםהוספנו גומיה על המכסה וזה פתר את הבעיה של הריח
לקחת בחשבון שקצת קשה לפתוח את זה
צריך להתקין מחסום ריח למים שלא יעבור הריחאיזה גומיה? איפה קונים
הלוואי ויהיה הפתרון שלנו...
אפשר לשחרר את הוואקום על ידי הכנסת קצה של כף בין המכסה לצנצנת (יש צנצנות שיש על המכסה בצד ציור של כתר לסמן את המקום).טיפ אולי מוכר-
לפעמים קשה לפתוח צנצנות. נותנים למכסה, בצד, דפיקה על משטח קשה (על השיש או על הרצפה) והמכסה נפתח אח"כ בקלות.
לבור ניקוז יש מחסום מים ולא אמור לעלות ממנו ריח, יכול להיות שמדובר בקופסת ביקורת ולא בחור ניקוז.מדובר בבור שמיועד לניקוז השטיפה, הוא מחורר כמובן.
אני גם חושבת לעשות את זה.אמא שלי שיום אחד שנמאס לה- כבר היו 3 ילדים בבית עם מוצץ (צפופים אבל עדיין)
לקחת את כל המוצצים וזרקה לפח- יומיים היו קצת בכיות
וזהוווווו, הילדים היום גדולים ולא נראים סימני טראומה
יהיה להם יותר קל שזה יהיה ביחדאני גם חושבת לעשות את זה.
עם ילד אחד בן כמעט 4 ועוד ילד שבדיוק עכשיו בן שנתיים.
מאוד מחוברים למוצץ. משתדלים שלא יהיו עם זה במהלך היום, אלא רק בלילה. לא תמיד הולך...
בכל אופן לא תכננתי לעשות גמילה לקטן אבל מאמינה שאם אזרוק רק לגדול הוא ייקח את המוצצים של הקטן...
באיזה גילאים היו הילדים?
חוששת שאם אקח מוקדם מדי לקטן הוא יעבור לאצבע. (שמעתי על הרבה שזה קרה להם)
כמו כן כשלוחצים במקלדת על המקש של ווינדוס + D זה מוריד את כל החלונות למטה (המקש ווינדוס זה איפה שרואים את הסמל שלהם במקלדת).אם יש מחשב נייד מעבירים על ה'עכבר' מגע ארבע אצבעות כלפי מטה זה עושה את אותה הפעולה. (אגב שתי אצבעות מעלה מטה עושות גלילה)
אפשר למרוח מרהיהיה להם יותר קל שזה יהיה ביחד
אבל אם את רואה שהקטן עובר לאצבע אז צריך מייד להחזיר את המוצץ
אחרת אצבע זה סיוט!!! את זה א"א לזרוק
יש לי אחות בת 6 שכבר רוצה מעצמה להיגמל מהאצבעאפשר למרוח מרה
הילד לא מכניס אצבע לפה
כי זה פשוט מגעיל
אני העפתי לבת פחות משנתיים , אבל בהסכמתה, זה לא נאבד,אני גם חושבת לעשות את זה.
עם ילד אחד בן כמעט 4 ועוד ילד שבדיוק עכשיו בן שנתיים.
מאוד מחוברים למוצץ. משתדלים שלא יהיו עם זה במהלך היום, אלא רק בלילה. לא תמיד הולך...
בכל אופן לא תכננתי לעשות גמילה לקטן אבל מאמינה שאם אזרוק רק לגדול הוא ייקח את המוצצים של הקטן...
באיזה גילאים היו הילדים?
חוששת שאם אקח מוקדם מדי לקטן הוא יעבור לאצבע. (שמעתי על הרבה שזה קרה להם)
ניילון נצמד כמה פשוט ככה קל וחסכוני!אני רוצה לארוז את בגדי החורף של הבן שלי למישהו יש רעיון טוב ?
לשים כפפות.התינוק שלי התחיל למצוץ אצבע מה עושים?????!!!!!!(בן חודשיים וחצי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: