אני girl ואני יודעת בדיוק מה הבעיה, אני לא יודעת כמה boys פה, תיקנו את כמויות התקעים שאני תיקנתי...
והשקעים...
כשיש תמרור עם סימן לחיצה אז זה לא יתחלף בלי שתלחץהאם יש רמזורים שלא יתחלפו לירוק מבלי שילחצו על הלחצן של "בקשתך התקבלה נא המתן לירוק"??
כך זה היה נראה לי לפעמים, אבל לא יודע מתי זה כן ומתי זה לא, או שזה שרירותי...
כשיש תמרור עם סימן לחיצה אז זה לא יתחלף בלי שתלחץ
לא ניסינוגם עוגת גבינה.
(י"א לדפוק הפוך.)
ניסינו כמה פעמים והלך יפה.בדיוק חמותי דברה על זה השבוע, אמרה שהיא שופכת מים רותחים על החלק התחתון, של העור.
ואז העור יוצא בקלי קלות....
מענין לנסות
אני בן ועדיין לא הבנתי...
אני עושה את זה עם צבתאיך להוציא עור של דג סלמון- חצי דג פילה.
להפריד קצת בקצה בין הדג לעור עם סכין,(בצד ברחב של הרצועה, לא בזנב.)
לקחת חתיכת סקוץ נקי,לתפוס את העור ולמשוך לצד שני.
כך העור לא מחליק מהידיים ויוצא בשלמות,
(צריך לשים ב שלא מושך באמצע חלק מהדג)
אני girl ואני יודעת בדיוק מה הבעיה, אני לא יודעת כמה boys פה, תיקנו את כמויות התקעים שאני תיקנתי...
והשקעים...
אני בן ועדיין לא הבנתי...
האם יש רמזורים שלא יתחלפו לירוק מבלי שילחצו על הלחצן של "בקשתך התקבלה נא המתן לירוק"??
כך זה היה נראה לי לפעמים, אבל לא יודע מתי זה כן ומתי זה לא, או שזה שרירותי...
רוב הלחצנים הללו הם כמו ה"סגור דלת" במעלית, שנועדו להרגיע את עצבנו הרופפים ולתת לנו תחושה ש"עשינו משהו".כשיש תמרור עם סימן לחיצה אז זה לא יתחלף בלי שתלחץ
אולי במחשב שלך...גרירת שתי אצבעות על עכבר מחשב נייד ימינה/שמאלה מעבירה לעמוד הקודם/הבא
גלילה למעלה/למטה כן עובד לך?אולי במחשב שלך...
אצלי לא
כןגלילה למעלה/למטה כן עובד לך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: