תבדוק בקונטרול + Hמדובר בכמה דפים של המון כרטיסיות, לא אפקטיבי אחד אחד
ניסיתי והפעם לא עבד, מעניין במה זה תלוי
ייתכן ומחוק לך ההיסטוריה
תבדוק בקונטרול + Hמדובר בכמה דפים של המון כרטיסיות, לא אפקטיבי אחד אחד
ניסיתי והפעם לא עבד, מעניין במה זה תלוי
לא נראה לי שההסטוריה מחוקה.תבדוק בקונטרול + H
ייתכן ומחוק לך ההיסטוריה
במידה ולא מחוק לך בקונטרול Hלא נראה לי שההסטוריה מחוקה.
ראשית, לא מחקתי
שנית, אחד אחד אפשר לפתוח
שאלה שלא קשורה למודעהגם אתה מחפש עכשיו מנין
חיפשתי מנין מעריב ומצאתי את זה
זה בעצם מחפש את המנין הכי קרוב אליך פיזית
נ.ב. צריך לאשר מיקום בהצלחה
פרוייקט זמני תפילות הארצי
כמה פשוט למצוא מניין קרוב..
כותב מילה או משפט, מסמן. ואז לוחץ על זהשאלה שלא קשורה למודעה
איך יוצרים קישור כזה ?
איך אני יכול לשתף אשכולות עם אחרים ע"י קישור קצר ולא עשרות אותיות לא מובנות?
תודה
ולתייג משתמש אחר
מקלידים שטרודל (@) ואח"כ את שם המשתמש וזה מציע השלמה אוטומטיתולתייג משתמש אחר
כלומר להעלות את השם שלו עם קישור אליו ?
תודה
גם כלי כסףגם תכשיטי זהב ויהלומים
אבל ראיתי הרבה כאלו ישנים ממש וגם כאלו שהרבה זמן ככה???מה פשר לוחית זיהוי שכתוב עליה הכיתוב "במבחן" (באדום)?
הכיתוב "במבחן" מציין שכלי הרכב אינו תחת ידי הבעלים המקוריים שלו, אלא בתהליך בדיקה ומבחן לקראת קניה/מכירה. ולכן האחריות מבחינת קנסות ועבירות תנועה אינה מוטלת על בעל הרכב, אלא על המחזיק בו. השימוש בלוחית כזו היא בעיקר ליבואני וסוחרי רכב שמאפשרים ללקוחות לבדוק את הרכב, אבל לא רוצים לשאת באחריות על מעשיו. (מתוך גוגל).
K300 גם עושה את העבודה, שימו לב לבדוק קודם במקום נסתר. אח"כ צריך לכבס פעמיים כדי שהריח ייצא. אצלי זה עבד על בגדי תינוקות(בעיקר ניובורן) שיצאו עם כתמים צהובים מהארוןבגדים מעונה קודמת שקיבלו כתמים צהובים: לרסס מסיר שומנים ולכבס.
פצצה!!! אני קניתי את השרוולים האלו בעלי אקספרס, בשביל שמלה עם שרוולים שקופים מדי. שלושת הראשונים זה שרוולים נורמליים, אח"כ יש כל מיני דברים מוזרים...בחולצות או שמלות ליום חול שהמרפק מציץ ולא מתחשק לשים חולצת בסיס מתחת
לוקחים גרבי קרסול לפי צבע החולצה או פשוט לבן או שחור מה שיותר מתאים
גוזרים את החתיכה של האצבעות עד קו התפר ופשוט מלבישים על היד את הגרב
שימושי מאד למרות שנשמע קצת מוזר
תגיד לי אטמור זה בטיחותי?יש לכם אטמור אכזרי? כזה שמחמם קצת כדי להישאר בחיים אבל המקלחת היא סבל כי לא חם מספיק? והזרם בקושי זרם?
קונים אטמור נוסף [350 שח] ומחברים את הצינור של הראשון לתוך השני, הזרם טוב וסוף סוף מים רותחים רותחים
אני לא יודעת אם זה עדיין רלוונטי.מישהו מכיר תופסנים למפה מגנטים? אכן תופס את המפה? יש השבוע המכירה השכונתית. אשמח לחוות דעת מנסיון. תודה.צפה בקובץ המצורף 1292794
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: