שימו לב, לפעמים העיתון מוריד צבע, בפרט אם המראה לא נקייה לגמרי.אחרי שניקיתם מראה עם סבון, לנגב את זה עם עיתון ויוצא מבריק
נכון שזה נשמע מוזר אבל תנסו
שימו לב, לפעמים העיתון מוריד צבע, בפרט אם המראה לא נקייה לגמרי.אחרי שניקיתם מראה עם סבון, לנגב את זה עם עיתון ויוצא מבריק
נכון שזה נשמע מוזר אבל תנסו
אם התכוונת לזה-דברים פשוטים שלא ידעתי:
איך אשכול מידע שימושי הופך לאשכול בדיחות
זה לא בדיחה... באמת זה מה שאנחנו עושים ויוצא ממש טעים כמו מרשמלו במדורה אבל עם שוקולדואנחנו מחממים קרמבו במיקרוגל .... נסו ותראו
תודה, אבל לאאם התכוונת לזה-
לכמות קטנה יותר.. אני עושה בטוסטר סנדוויץ מערבבת עם הביתה גם שמן ותבליניםטיפ שהיה במרווה לצמא
להכין לחם מטוגן בתנור
שמים נייר אפיה
מורחים שמן על הנייר אפיה
טובלים את הלחם בביצה ותבלינים
שמים בתנור על חום גבוה
הופכים אחרי כמה דק'
יצוא טעים מאד וכמות גדולה בבת אחת
ופחות שמן...
אצלינו הפכו סופית את הטוסטר ה"קופץ" לחלבי.לכמות קטנה יותר.. אני עושה בטוסטר סנדוויץ מערבבת עם הביתה גם שמן ותבלינים
מים קריםאיך מורידים כתמי דם מבגדים\מצעים?
תודה רבה!
מים קרים מיד על הכתםאיך מורידים כתמי דם מבגדים\מצעים?
תודה רבה!
מה החומראיך ניתן להסיר כתם - ממדף עץ בארון בגדים, שהיתה בו שקית צבעונית, והדיו מהשקית עבר ו"נטמע" בתוך המדף עץ הלבן, כי השקית הונחה על המדף כשהיה עוד רטוב.
ניסיתי ספוג הפלא- לא עבד ולא גירד את זה אפילו. יש משהו שכן יעבוד?
חושבת שפורמייקהמה החומר
עץ צבוע
פורמיקה
פולימר
??
איך מורידים כתמי דם מבגדים\מצעים
נעלם לי באחד הריסטורים של המחשב, שוטטתי בכל הגדרת המערכת ולא מצאתי משהו רלוונטיכמה טיפים לקיצורים במחשב
1. במחשב נייד עמידה עם 2 אצבעות על העכבר ואפשר לגלול ככה ביתר קלות.
2. לחיצה על כפתור חלונות+ חץ תסדר כרטיסיות בחצי עמוד וחצי עמוד.
3. רוצים אימוגי מסויים ולא מוצאים... לחיצה על חלונות + ף או ץ וניתן לכתוב את האימוגי שרוצים..
איזה חלק נעלם לך?נעלם לי באחד הריסטורים של המחשב, שוטטתי בכל הגדרת המערכת ולא מצאתי משהו רלוונטי
מישהו יודע אם יש הגדרה שאחראית על זה?
WD40 להשפריץ על הכתם לשפשף תוך כדי ניגוב עם נייר סופגחושבת שפורמייקה
איזה וניש קליה? לכביסה לבנה גם טוב?דבר ראשון לא להרתיח זה טעות שהייתי עושה ולמדתי שלא יורד גם לא עם אוקסיג'ן
מנסיון,
לשפריץ אוקסיגן ולכבס ב 30 או 40 מעלות ולהוסיף וניש קליה ביחד עם האבקת כביסה
כל המצעים שלי נקיים מאז שהתחלתי עם זה
יש לזה איזה הסבר על החלבונים שבדם שבהרתחה נכנסים לתוך הבד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: