למה ללכת הפוך אם אפשר ישרמשחת שיניים יעילה מאד להברקת ברזים וכיורים- מורחים משחת שיניים, מחכים חמש דקות ושוטפים- הברז מבריק.
אנטי קאלק וספוג הפלא תוך חצי דקה ובלי לחכות 5 דק'
למה ללכת הפוך אם אפשר ישרמשחת שיניים יעילה מאד להברקת ברזים וכיורים- מורחים משחת שיניים, מחכים חמש דקות ושוטפים- הברז מבריק.
עוד משו חמוד ושימושי- אם רוצים להעתיק כרטיסיה מסוימת ניתן בלחיצה ימנית ללחוץ על 'שכפול'.
או ללחוץ על קונטרול+שיפט+K
לא עובד
Ctrl+Shift+Tגם לי לא
ב-Win11 זה פותח גם אימוג'ים (נראה לי שב-Win10 עושים WIN+. [נקודה/האות ץ])פיצ'ר נהדר שכדאי לשתף (אם זה לא מופיע כבר בפורום)
למשל אני רוצה להעתיק מספר מילים ולהדביק במקום אחר, מה עושים?! פשוט CTRL+C ואז CTRL+V
אבל כל פעם שעושים CTRL+C מחדש, הקודם נעלם
איך אפשר לעשות רשימת הדבקה, שתהיה לי רשימה שממנה אני יוכל להדביק מה שאני רוצה?!?
בשביל זה ווינדוס עשו "לוח" (clipboard)
לוחצים WIN+V שזה פותח את הלוח, מפעילים את הלוח
ואז, ראה זה פלא, בכל פעם שעושים CTRL+C זה מוסיף את זה ללוח, וכשמגיעים להדביק משהו לוחצים WIN+V ואז בוחרים מה רוצים להדביק
מקור
ctrl+n בלבד = לפתוח שוב את אותה תיקייה.*קונטרול + שיפט + N
(ctrl+shift+n)
זה פותח את הכרטיסיה (או כרטיסיות) האחרונה שסגרת, מה שאני כתבתי פותח שוב את הכרטיסיה הפעילה עכשיוCtrl+Shift+T
(Ctrl+T בלבד = פתיחת כרטיסיה חדשה)
אכןב-Win11 זה פותח גם אימוג'ים (נראה לי שב-Win10 עושים WIN+. [נקודה/האות ץ])
אופס...זה פותח את הכרטיסיה (או כרטיסיות) האחרונה שסגרת, מה שאני כתבתי פותח שוב את הכרטיסיה הפעילה עכשיו
אכן
עובד גם בפרויקט השו"תלא זוכרת עם כתבו, אבל Ctrl+w סוגר את הכרטיסייה הנוכחית.
מה ז"א?עובד גם בפרויקט השו"ת
כפשוטו, אם לוחצים על קונטרול W זה סוגר את הכרטיסיה (הספר) הנוכחימה ז"א?
התכוונתי מה זה פרויקט שו"ת, אבל נראה לי שהבנתי.כפשוטו, אם לוחצים על קונטרול W זה סוגר את הכרטיסיה (הספר) הנוכחי
התכוונתי מה זה פרויקט שו"ת, אבל נראה לי שהבנתי.
לא הבנתי!איך יודעים מה ההבדל בין ביצה מבושלת לביצה לא מבושלת?
מכירה את פטנט הסיבוב המהיר (סובבו ביצה על צירה ועצרו את הסיבוב בבת אחת תוך כדי הסיבוב. ביצה לא מבושלת תמשיך לנוע, ביצה מבושלת תעצור כליל), אבל לא לזה התכוונתי; פשוט, הכניסו למים בו מתבשלים הביצים חצי כפית עד כפית קפה.
לעניות דעתי, הכוונה שהמבושלות צבעם חום.לא הבנתי!
הם לא מקבלות טעם?איך יודעים מה ההבדל בין ביצה מבושלת לביצה לא מבושלת?
מכירה את פטנט הסיבוב המהיר (סובבו ביצה על צירה ועצרו את הסיבוב בבת אחת תוך כדי הסיבוב. ביצה לא מבושלת תמשיך לנוע, ביצה מבושלת תעצור כליל), אבל לא לזה התכוונתי; פשוט, הכניסו למים בו מתבשלים הביצים חצי כפית עד כפית קפה.
תכניס ביצים לטשולנט לשעה יהיה לך ביצים לבנותהם לא מקבלות טעם?
הקליפה חסינה לתוספות?
אז איך יש דבר כזה שנקרא חמינאדוס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: