יצירות לשימוש חופשי

רזניק מצנעא

משתמש פעיל
מעמד הר סיני
הר סיני בינה 3.png
הר סיני בינה 2.png
הר סיני בינה.png

שני.ס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מעמד הר סיני
לדעתי האישית
כל בינה מלאכותית עד כמה שתהיה משוכללת לא תוכל להגיע לתיאור של מעמד הר סיני
מכון שאנחנו לא יודעים איך זה היה נראה
אבל לדעתי כל מה שנעשה וננסה ליצור רק ימעיט

וסליחה- זו לא הערה כלפיכם
אלא בכלל הרגשה לי

דוד ברנשטוק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
תיאור של מעמד הר סיני
לדעתי זה די מתקרב. לא לתחושה שהיתה שם, אבל לתמונה שצולמה שם, אילו היתה כזו
IMG-20230417-WA0004.jpg

מן ההגינות לציין שזה אחרי קצת פוטושופ.
מצרף גם את התמונה המקורית

קבצים מצורפים

• golden-gates-opening-heavenlyblues-clouds-cinematic-4k-epic-steven-spielberg-movie-still-sharp...png
    golden-gates-opening-heavenlyblues-clouds-cinematic-4k-epic-steven-spielberg-movie-still-sharp...png
    KB 385.8 · צפיות: 133

שני.ס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הריון שלך יפה, אבל עדיין.... איך נדע שזה מתקרב? אי אפשר לדעת! זה היה מחזה מדהים, מפעים ו=שמילים לא יכולות לתאר, ושוב אני אומרת - שכל נסיון שלנו לצייר או נסיון שלנו עם בינה מלאכותית- כל נסיון כזה רק ימעיט

דוד ברנשטוק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מילים לא יכולות לתאר
וַיְהִי֩ בַיּ֨וֹם הַשְּׁלִישִׁ֜י בִּֽהְיֹ֣ת הַבֹּ֗קֶר וַיְהִי֩ קֹלֹ֨ת וּבְרָקִ֜ים וְעָנָ֤ן כָּבֵד֙ עַל הָהָ֔ר וְקֹ֥ל שֹׁפָ֖ר חָזָ֣ק מְאֹ֑ד וַיֶּחֱרַ֥ד כָּל הָעָ֖ם אֲשֶׁ֥ר בַּֽמַּחֲנֶֽה׃: יז וַיּוֹצֵ֨א מֹשֶׁ֧ה אֶת הָעָ֛ם לִקְרַ֥את הָֽאֱלֹקים מִן הַֽמַּחֲנֶ֑ה וַיִּֽתְיַצְּב֖וּ בְּתַחְתִּ֥ית הָהָֽר׃: יח וְהַ֤ר סִינַי֙ עָשַׁ֣ן כֻּלּ֔וֹ מִ֠פְּנֵי אֲשֶׁ֨ר יָרַ֥ד עָלָ֛יו יְהוָ֖ה בָּאֵ֑שׁ וַיַּ֤עַל עֲשָׁנוֹ֙ כְּעֶ֣שֶׁן הַכִּבְשָׁ֔ן וַיֶּחֱרַ֥ד כָּל הָהָ֖ר מְאֹֽד:
כל מה שצריך זה תמונה שמכילה את כל המרכיבים: הר מכוסה צמחייה, עומד בודד בתוך מישור ענק המישור מכוסה ביהודים מקראיים. ההר בוער באש ואפוף עשן, ויורק אש עצומת מימדים לשמיים. השמיים מוחשכים בעשן וענן והכל לוט בערפל. ברקים קורעים את השמיים והכל זועק חרדת אלוקים.

אפשר לנסות לתאר את זה לבינה המלאכותית כהתפרצות הר געש... אבל אי אפשר לשלול תיאור מילולי בזמן שהתורה נותנת תיאור מפורט

דוד ברנשטוק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
כל מה שצריך זה תמונה שמכילה את כל המרכיבים:
עדיין לא ראיתי מישהו שמכסה את כל התיאור, וגם עושה את זה יפה. תמיד חסר אש או עשן או שהשמיים נחמדים כאילו סתם יום אביבי במדבר, או שבני ישראל מונים איזה אלף נפשות לכל היותר.. או שדחוף לצייר להוסיף מוצג ענק בראש ההר בצורת שתי לוחות הברית.. קיצר עם קצת היצמדות למקורות יכול לצאת יופי של עניין

למה זה חשוב?
כי כמעט תמיד הראש ייטה להמעיט בתיאור. עובדה שציירים רגילים משום מה מתארים אירוע הרבה פחות עוצמתי ממה שאפשר לתאר. הציורים הנפוצים בת"תים ובגנים הם רק ההוכחה לאיך הראש שלנו לא תופס מה היה שם.
אם יהיה ציור אחד טוב, שכולל את כל המרכיבים דלעיל, לפחות לא נדמיין משהו פחות מזה.
לסיום עוד כמה תוצרים של בינג, שיכולים אממ.. לתת השראה..

קבצים מצורפים

• הר סיני 4 בינג.jpg
    הר סיני 4 בינג.jpg
    KB 261.1 · צפיות: 102
  • הר סיני 6 בינג.jpg
    הר סיני 6 בינג.jpg
    KB 234.8 · צפיות: 99
  • הר סיני 5 בינג.jpg
    הר סיני 5 בינג.jpg
    KB 335.3 · צפיות: 107
  • הר סיני 3 בינג.jpg
    הר סיני 3 בינג.jpg
    KB 586 · צפיות: 136
  • הר סיני 2 בינג.jpg
    הר סיני 2 בינג.jpg
    KB 239.8 · צפיות: 124
  • הר סיני 1 בינג.jpg
    הר סיני 1 בינג.jpg
    KB 268.5 · צפיות: 124
נערך לאחרונה ב:

Morris

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
צפה בקובץ המצורף 1381146
מן ההגינות לציין שזה אחרי קצת פוטושופ.
מצרף גם את התמונה המקורית
יפה מאוד!
אני לא מצליח להפיק תמונות עם המראה והזוית הזו... הנה קצת מניסיונותי:
1.png

2.png

3 (2).jpg

4.jpg

שני.ס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
וַיְהִי֩ בַיּ֨וֹם הַשְּׁלִישִׁ֜י בִּֽהְיֹ֣ת הַבֹּ֗קֶר וַיְהִי֩ קֹלֹ֨ת וּבְרָקִ֜ים וְעָנָ֤ן כָּבֵד֙ עַל הָהָ֔ר וְקֹ֥ל שֹׁפָ֖ר חָזָ֣ק מְאֹ֑ד וַיֶּחֱרַ֥ד כָּל הָעָ֖ם אֲשֶׁ֥ר בַּֽמַּחֲנֶֽה׃: יז וַיּוֹצֵ֨א מֹשֶׁ֧ה אֶת הָעָ֛ם לִקְרַ֥את הָֽאֱלֹקים מִן הַֽמַּחֲנֶ֑ה וַיִּֽתְיַצְּב֖וּ בְּתַחְתִּ֥ית הָהָֽר׃: יח וְהַ֤ר סִינַי֙ עָשַׁ֣ן כֻּלּ֔וֹ מִ֠פְּנֵי אֲשֶׁ֨ר יָרַ֥ד עָלָ֛יו יְהוָ֖ה בָּאֵ֑שׁ וַיַּ֤עַל עֲשָׁנוֹ֙ כְּעֶ֣שֶׁן הַכִּבְשָׁ֔ן וַיֶּחֱרַ֥ד כָּל הָהָ֖ר מְאֹֽד:
כל מה שצריך זה תמונה שמכילה את כל המרכיבים: הר מכוסה צמחייה, עומד בודד בתוך מישור ענק המישור מכוסה ביהודים מקראיים. ההר בוער באש ואפוף עשן, ויורק אש עצומת מימדים לשמיים. השמיים מוחשכים בעשן וענן והכל לוט בערפל. ברקים קורעים את השמיים והכל זועק חרדת אלוקים.

אפשר לנסות לתאר את זה לבינה המלאכותית כהתפרצות הר געש... אבל אי אפשר לשלול תיאור מילולי בזמן שהתורה נותנת תיאור מפורט
נכון, התורה תיארה לנו במילים, אבל עדיין אני חושבת שכל בינה מלאכותית לא תוכל ליצור את המעמד המפעים הזה וכל ציור, יצירה גם של בינה מלאכותית - רק ימעיט...

פלמינגו 67

משתמש סופר מקצוען
לדעתי האישית
כל בינה מלאכותית עד כמה שתהיה משוכללת לא תוכל להגיע לתיאור של מעמד הר סיני
מכון שאנחנו לא יודעים איך זה היה נראה
אבל לדעתי כל מה שנעשה וננסה ליצור רק ימעיט

וסליחה- זו לא הערה כלפיכם
אלא בכלל הרגשה לי
בלתק חלקי
זה ברור.
לי לפחות
מנסים רק לעשות כאן סימולציות וכו'
אף אחד לא חושב שככה זה באמת היה נראה
אין אפילו מה להשוות או לנסות לדמיין

שני.ס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אף אחד לא חושב שככה זה באמת היה נראה
אין אפילו מה להשוות או לנסות לדמיין
ברור שמנסים לעשות רק סימולציות
רק הפריע לי שמישהו כתב כאן (מצטטת):
"לדעתי זה די מתקרב. לא לתחושה שהיתה שם, אבל לתמונה שצולמה שם, אילו היתה כזו"
זה מאוד הפריע לי כי גם בינה מלאכותית לא תוכל להתקרב לאיך שזה היה נראה
ועל זה התחלתי לכתוב את כל התגובות כי אם נאמר שזה מתקרב אנחנו ממעיטים חלילה מאיך זה היה במציאות

מקווה שהובנתי

דוד ברנשטוק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
ברור שלא!
לא מאייר אנושי ולא בינה מלאכותית
אם כך, זה עניין של גישה כללית.
בתפיסה שלי חוש הציור ניתן ע"י הקב"ה כדי להתגלות דרכו. בעיניי, המחשה של המילים בהם השתמש הקב"ה בעצמו כדי לתאר את המעמד -היא הגשמת המטרה שבשבילה יצר הקב"ה את היכולת לצייר

האדמו"ר מליובאוויטש הורה לַצייר ברוך נחשון שיצייר את סיפורי התורה,
בנוסף הוא גם הורה לדאוג לכך שתהיינה לילדים הגדות של פסח מאויירות.
אני לומד מזה, שההמחשה היא דבר נכון וחשוב מבחינת היהדות, אפילו אם היא חלקית. זה כמובן לא סותר לכך שצריך לנסות לשאוף לכמה שיותר דיוק והצמדות למקורות

שני.ס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
בתפיסה שלי חוש הציור ניתן ע"י הקב"ה כדי להתגלות דרכו. בעיניי, המחשה של המילים בהם השתמש הקב"ה בעצמו כדי לתאר את המעמד -היא הגשמת המטרה שבשבילה יצר הקב"ה את היכולת לצייר

כדי לנסות לדמיין ולהבין עד כמה המעמד היה גדול ונשגב.
כי אם היה כתוב רק שהתורה ניתנה בהר סיני לא היינו מבינים
התיאור כאן הוא כדי לנסות להרגיש, לנסות לתאר לעצמנו, כדי להבין שהמעמד היה כל כך נשגב, כל כך מרומם, כל כך כל כך שאנחנו לא יכולים להבין ותאור הציור- ודאי- הקב"ה נתן את יכולת הציור גם בשביל זה - כדי שננסה להרגיש משהו, לדמיין מקצת, שיהיה לנו איזשהו מושג, אבל רק איזשהו - ולא נוכל להגיד- ציירנו כמעט כמו שזה היה באמת
או התקרבנו לזה - לא, כי לא נוכל

פוש

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אני צריכה תמונה של יד זועקת לעזרה מתוך בור באדמה.
מגיעה לתוצאות דביליות.
יש כאן מישו שיכול לעזור לי?

אלי7:)

משתמש מקצוען
אני צריכה תמונה של יד זועקת לעזרה מתוך בור באדמה.
מגיעה לתוצאות דביליות.
יש כאן מישו שיכול לעזור לי?
ניסיתי והתכנה באמת לא מספיק מבינה עניין
An image of dry land with a hole in the middle and a human hand sticking out of the hole (תרגום טרנסלייט)
באתר הזה https://dream.ai/create
dream_TradingCard (1).jpg
dream_TradingCard (2).jpg

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה