רזניק מצנעא
משתמש פעיל
מעמד הר סיני
לדעתי האישיתמעמד הר סיני
למה לא רואים את כל השולחן?
לדעתי זה די מתקרב. לא לתחושה שהיתה שם, אבל לתמונה שצולמה שם, אילו היתה כזותיאור של מעמד הר סיני
הריון שלך יפה, אבל עדיין.... איך נדע שזה מתקרב? אי אפשר לדעת! זה היה מחזה מדהים, מפעים ו=שמילים לא יכולות לתאר, ושוב אני אומרת - שכל נסיון שלנו לצייר או נסיון שלנו עם בינה מלאכותית- כל נסיון כזה רק ימעיטלדעתי זה די מתקרב. לא לתחושה שהיתה שם, אבל לתמונה שצולמה שם, אילו היתה כזו
מילים לא יכולות לתאר
עדיין לא ראיתי מישהו שמכסה את כל התיאור, וגם עושה את זה יפה. תמיד חסר אש או עשן או שהשמיים נחמדים כאילו סתם יום אביבי במדבר, או שבני ישראל מונים איזה אלף נפשות לכל היותר.. או שדחוף לצייר להוסיף מוצג ענק בראש ההר בצורת שתי לוחות הברית.. קיצר עם קצת היצמדות למקורות יכול לצאת יופי של ענייןכל מה שצריך זה תמונה שמכילה את כל המרכיבים:
יפה מאוד!לדעתי זה די מתקרב. לא לתחושה שהיתה שם, אבל לתמונה שצולמה שם, אילו היתה כזו
צפה בקובץ המצורף 1381146
מן ההגינות לציין שזה אחרי קצת פוטושופ.
מצרף גם את התמונה המקורית
נכון, התורה תיארה לנו במילים, אבל עדיין אני חושבת שכל בינה מלאכותית לא תוכל ליצור את המעמד המפעים הזה וכל ציור, יצירה גם של בינה מלאכותית - רק ימעיט...כל מה שצריך זה תמונה שמכילה את כל המרכיבים: הר מכוסה צמחייה, עומד בודד בתוך מישור ענק המישור מכוסה ביהודים מקראיים. ההר בוער באש ואפוף עשן, ויורק אש עצומת מימדים לשמיים. השמיים מוחשכים בעשן וענן והכל לוט בערפל. ברקים קורעים את השמיים והכל זועק חרדת אלוקים.וַיְהִי֩ בַיּ֨וֹם הַשְּׁלִישִׁ֜י בִּֽהְיֹ֣ת הַבֹּ֗קֶר וַיְהִי֩ קֹלֹ֨ת וּבְרָקִ֜ים וְעָנָ֤ן כָּבֵד֙ עַל הָהָ֔ר וְקֹ֥ל שֹׁפָ֖ר חָזָ֣ק מְאֹ֑ד וַיֶּחֱרַ֥ד כָּל הָעָ֖ם אֲשֶׁ֥ר בַּֽמַּחֲנֶֽה׃: יז וַיּוֹצֵ֨א מֹשֶׁ֧ה אֶת הָעָ֛ם לִקְרַ֥את הָֽאֱלֹקים מִן הַֽמַּחֲנֶ֑ה וַיִּֽתְיַצְּב֖וּ בְּתַחְתִּ֥ית הָהָֽר׃: יח וְהַ֤ר סִינַי֙ עָשַׁ֣ן כֻּלּ֔וֹ מִ֠פְּנֵי אֲשֶׁ֨ר יָרַ֥ד עָלָ֛יו יְהוָ֖ה בָּאֵ֑שׁ וַיַּ֤עַל עֲשָׁנוֹ֙ כְּעֶ֣שֶׁן הַכִּבְשָׁ֔ן וַיֶּחֱרַ֥ד כָּל הָהָ֖ר מְאֹֽד:
אפשר לנסות לתאר את זה לבינה המלאכותית כהתפרצות הר געש... אבל אי אפשר לשלול תיאור מילולי בזמן שהתורה נותנת תיאור מפורט
בלתק חלקילדעתי האישית
כל בינה מלאכותית עד כמה שתהיה משוכללת לא תוכל להגיע לתיאור של מעמד הר סיני
מכון שאנחנו לא יודעים איך זה היה נראה
אבל לדעתי כל מה שנעשה וננסה ליצור רק ימעיט
וסליחה- זו לא הערה כלפיכם
אלא בכלל הרגשה לי
ברור שמנסים לעשות רק סימולציותאף אחד לא חושב שככה זה באמת היה נראה
אין אפילו מה להשוות או לנסות לדמיין
בינה מלאכותית לא תוכל ליצור
ומאייר אנושי כן יכול?בינה מלאכותית לא תוכל להתקרב
ברור שלא!ומאייר אנושי כן יכול?
אם כך, זה עניין של גישה כללית.ברור שלא!
לא מאייר אנושי ולא בינה מלאכותית
כדי לנסות לדמיין ולהבין עד כמה המעמד היה גדול ונשגב.בתפיסה שלי חוש הציור ניתן ע"י הקב"ה כדי להתגלות דרכו. בעיניי, המחשה של המילים בהם השתמש הקב"ה בעצמו כדי לתאר את המעמד -היא הגשמת המטרה שבשבילה יצר הקב"ה את היכולת לצייר
ניסיתי והתכנה באמת לא מספיק מבינה ענייןאני צריכה תמונה של יד זועקת לעזרה מתוך בור באדמה.
מגיעה לתוצאות דביליות.
יש כאן מישו שיכול לעזור לי?
אני צריכה תמונה של יד זועקת לעזרה מתוך בור באדמה.
מגיעה לתוצאות דביליות.
זה טוב? ניסיתי קצת, לא מצליח שיצא בור גדול.אני צריכה תמונה של יד זועקת לעזרה מתוך בור באדמה.
מגיעה לתוצאות דביליות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: