דניאל פרלאנחנו מחפשים מאד גרבי גברים 100 אחוז או כמעט 100 אחוז כותנה
יש הרבה שכותבים ככה
אבל זה לא אמיתי
אמיתי מאד קשה למצוא
מי יודע משהו בענין?
תודה לכולם
האם ידוע היכן ניתן להשיג בירושלים את הגרביים האלו
דניאל פרל
בתת של מיר
8 שח לזוג
נוחות יפות ומחזיקות מעמד
מניסיון שלי אחרי שניסתי הרבה חברות הם היחידות שבאמת עם 100 אחוז כותנה ולכן לא עושות פטריותדניאל פרל
בתת של מיר
8 שח לזוג
נוחות יפות ומחזיקות מעמד
כיום יצא דגם משודרג שלהם עם 98 אחוז והשאר אלסטן כדישיהיומגמישות יותרמניסיון שלי אחרי שניסתי הרבה חברות הם היחידות שבאמת עם 100 אחוז כותנה ולכן לא עושות פטריות
מצטרף להמלצה.. מניסיון של כמה שנים..חברת קומפיט
גם זה דגם שבעבר הייתי קונה רק אותו עד שאכן נעלם מהאוירמצטרף להמלצה.. מניסיון של כמה שנים..
הבעיה - לא מוצא בחנויות רגילות - רק בת"תים של ישיבות...
מניסיון שלי אחרי שניסתי הרבה חברות הם היחידות שבאמת עם 100 אחוז כותנה ולכן לא עושות פטריות
באמת הם היו מעולות אבל ממש לא גמישות [הישנות]כיום יצא דגם משודרג שלהם עם 98 אחוז והשאר אלסטן כדישיהיומגמישות יותר
חברת קומפיט
זה הגרביים עם עקב בצבע אפור?מצטרף להמלצה.. מניסיון של כמה שנים..
הבעיה - לא מוצא בחנויות רגילות - רק בת"תים של ישיבות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: