אז כחלק מההכנות לחג הבודד הצפוי לנו.. בעלי חולם על גפילטע פיש.
קניתי כזו רולדה של וויט פיש של אושן גורמה. אשמח ממש להכוונה מה לעשות עם זה, כי אין לי מושג ירוק איך להתחיל להתייחס לדבר הזה.
(אני לא אוכלת דגים, בכלל. מבחינתי הדבר הזה זה מאובן שמוזמן לשכב במקפיא עד שיהיה ראוי להפוך למוצג ארכיאולוגי בעוד מילניום או שניים..)
אמורים להפשיר את זה? לפרוס את זה? מה המתכון הכי מוצלח לרוטב? (אני יודעת שאמור להיות שם בצל, גזר, מלח,פלפל ובעיקר סוכר. אבל כמה למה ואיך??) כמה זמן מבשלים?
כל סיוע בעניין האפרפר הזה יתקבל בברכה!
קניתי כזו רולדה של וויט פיש של אושן גורמה. אשמח ממש להכוונה מה לעשות עם זה, כי אין לי מושג ירוק איך להתחיל להתייחס לדבר הזה.
(אני לא אוכלת דגים, בכלל. מבחינתי הדבר הזה זה מאובן שמוזמן לשכב במקפיא עד שיהיה ראוי להפוך למוצג ארכיאולוגי בעוד מילניום או שניים..)
אמורים להפשיר את זה? לפרוס את זה? מה המתכון הכי מוצלח לרוטב? (אני יודעת שאמור להיות שם בצל, גזר, מלח,פלפל ובעיקר סוכר. אבל כמה למה ואיך??) כמה זמן מבשלים?
כל סיוע בעניין האפרפר הזה יתקבל בברכה!