נכתב ע"י פאוור;1416048:ה'כוכב' שלי, כמובן, זה בן ה4.5,
בא אלי מקודם שהוא רוצה לשתות, הייתי עסוקה בהדחת הכלים והתעכבתי מלמלא מבוקשו...
פתאום אני שומעת אותו לצידי מזמזם :"אני צמא, אני צמא, אני צמא, אוי.. גם מאחורי הדברים..." וגו'....
חחח
זה היה טוב, שלא יכולתי, הנחתי לסכום ולסירים באמצע 'השטיפה שבתוך השטיפה' ומהרתי למזוג לו כוס מים...
הזכרת לי...נכתב ע"י חיוך;1416693:בת 8: הלווואי ואחזור הביתה מאוחר, אני רוצה ללכת לישון ב 1:00.
אני: 1:00? זה מאוחר נורא!!
בת 8: זה בכלל לא מאוחר, כל חודש בערך אני הולכת לישון ב 1:00 ...
נכתב ע"י פוסטר;1417958:אמא, איזה מצחיק, ראיתי היום ילדה עם קוקו וכיפה...
שאלה יפה המלמדת על הבנה ולא דקלום בעלמא, אגב.נכתב ע"י חנון;1417893:שאלה מפרשת השבוע
איך יצא לוט עם שתי בנותיו מסדום אם אנשי סדום לקחו את הבת שלו על הגג?
אמרנו לו שכנראה המלאכים הורידו אותה
אבל היא היתה עם דבש...
צודק.... ושוב כנ"ל.נכתב ע"י חנון;1417893:ועוד מפניניו: את יודעת למה יורד גשם? כי התפללנו חזק!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: