כנראה שהיא קבלה את הקליפ בה רואים יואלי קליין רוקד בחנות בבני ברק עם כמה כושיםנכתב ע"י מיכל נ.;1366389:1. הבת שלי בת 4 וחצי שואלת אותי על השיר ו'אפילו בהסתורה', מה זה מאחורי .... הכושים? איזה כושים....
נכתב ע"י גיטי 123;1202696:בשביל הבדיחה הבאה, צריך להכיר את הבת שלי (2.5) שיש לה ארבע וחצי שערות על הראש...
בוקר, אני מסרקת לה את השיער,
והיא: "אמא, תעשי לי צמה!"
(הרגשתי כמו בבדיחה על הקירח עם 3 שערות)
אני עושה לה 'כאילו', ואומרת: "הנה יש לך צמה"
היא מגישה לי קווצת שיער נוספת "עכשיו תעשי לי עוד צמה"
(מסתבר שבמעון, הבנות עם השיער המלא זוכות לצמה. וביתי מקופחת)
נכתב ע"י מיכל נ.;1366389:1. הבת שלי בת 4 וחצי שואלת אותי על השיר ו'אפילו בהסתורה', מה זה מאחורי .... הכושים? איזה כושים....
2. וכן אמרתי לילדים שאני צריכה לצאת להזכרה, בת ה-6 שואלת 'מה זה הזכרה' אמרתי לה שכבר אענה לה, כשבאתי להרחיב לה מה זה 'הזכרה' שאלתי אותה, מה את אומרת מה חשבת שזה 'הזכרה' והיא עונה לי: "שאת הולכת למקום שמזכירים לך את כל מה ששכחת".....
(אח"כ שמתי לב שהגננות "טרחו" לבלבל את הילדות. גם מושג כמו "להתעורר לתשובה" וגם סיפור על ילדה שישנה במיטה והתעוררה כי פתאום שמעה את קול השופר והבינה שחודש אלול הגיעה...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: