משה משה משה משה
משתמש פעיל
גם אני צריך מעון תמ"ת דחוף ברמה דאשמח לדעת על מעון או גן פרטי לילדה בת שנה וחצי ברמה ד2 בבית שמש (עדיף תמ"ת כמובן....)
דחוףףף למיד אחרי חנוכה!!!!!!!!!!!!
תודה
יש בכלל דבר כזה ברמה ד?
גם אני צריך מעון תמ"ת דחוף ברמה דאשמח לדעת על מעון או גן פרטי לילדה בת שנה וחצי ברמה ד2 בבית שמש (עדיף תמ"ת כמובן....)
דחוףףף למיד אחרי חנוכה!!!!!!!!!!!!
תודה
רשת נצח פותחת שנה הבאה גנים- רב גילאי, מיועד לציבור חסידימקפיצה שוב
דחוף לי לשנה הבאה
נפתח משפחתון של נאות מרגלית בד3חייבת ממש דחוףףףףףף !!!!!!!!!!!!!!
מעון או גן פרטי לילדה בת שנה וחצי ברמה ד-1
מי שיכולה לכתוב לי שמות או טלפונים מאוד יעזור לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה
רשת נצח, יש לציין שהרבה מרבני העיר יצאו נגד הרשת.רשת נצח פותחת שנה הבאה גנים- רב גילאי, מיועד לציבור חסידי
איזו שנת לידה?
גנים לבנים יש רק גנים של העירייה שהרבנים יצאו נגד אין משהו של עמותה כמו בית יעקב או עץ הדעתשלום לכולם.
מישהו יודע על גן עירייה בנים לגיל 3 ברמה ד'?
וגני חיידרים, איזה יש? באיזה סגנון? רמה?
מאד חשוב לנו לדעת לפני מעבר דירה לאיזור.
תודה לכל העוזרים!!!
2020איזו שנת לידה?
של מי?יש גם פרטיים
ככל הידוע לי אין מעונות תמת בכל רמה דאשמח לדעת אם יש מעונות עדיפות להתמת בבית שמש רמה ד4
אכןככל הידוע לי אין מעונות תמת בכל רמה ד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: