יש פרטים על הגן? מברור שלי עם העיריה אין גני עיריה שם כללנפתח רק בד2 גן בנות
וגם שם נרשמו אנשים מאד מאד מסוימים, אחרי העליהום שיצאנו נגד...
אשלח לכם בפרטי את מי שאחראית על הרישוםיש פרטים על הגן? מברור שלי עם העיריה אין גני עיריה שם כלל
אין גן חובה- אמרה שאם יש 15 בנות יפתח גן חובה. למי מכם שירצה לפתוח רישום- הדבר עוד אפשריאשלח לכם בפרטי את מי שאחראית על הרישום
אתם גרים בד'?ידוע לכם באיזה סגנון משפחות מדובר? יש להם מבנה נורמלי? היא אינה עונה
פחות רלוונטי לי כי אין לה גני חובהאתם גרים בד'?
יעזור לכם אם אני יגיד לאיזה קהילה רובם משתייכים?
הלוואיפחות רלוונטי לי כי אין לה גני חובה
אבל זו דוגמה מבורכת לעשיה שמתחילה מאנשים
כלומר יש פה אשכולות טעונים, ובצדק, על מערכת ועושק ומחדלים- ויוזמות כאלו שקמות מאנשים שפשוט עושים מעשה, משנים את כל פני התמונה
הגן שלה הראשון והנחשון כגן עיריה חרדי בבית שמש
בשנה הבאה יקומו נוספים בע"ה ואולי לאוכלוסיות נוספות שכבר לא יחששו מלשלוח לשם
ואז זו תיהפך להיות עובדה גמורה שמנהלי הרשתות יצטרכו להתמודד איתה כי תם המונופול.
היא פותחת גני טרום חובה לבנים ולבנות- בנפרד כמובןהלוואי
הלוואי
הלוואי
אבל כשרואים את התותחים הכבדים שמפעילים מנהלי הגנים והעמותות (שימוש במכתבים של גדולי הדור וכד')
לא יודע כמה סיכוי יהיה לזה
את חושבת שמישהו ישלח לשם אחרי המכתבים שהיו מר' חיים קנייבסקי ור' גרשון אדלשטיין?היא פותחת גני טרום חובה לבנים ולבנות- בנפרד כמובן
כלומר 2 גני עיריה קמים
יש בד נהירה של משפחות צעירות שעוד לא צריכות להתמודד עם קבלה למוסדות חינוך
יש מספיק אנשים ונשים ובטח טף שלא מכניסים את ראשם לביצה העכורה הזו
לגנים הפרטיים תמיד יהיה ביקוש בדמות קהילות סגורות שיש להן מערכת חינוך אוטונומי
בשביל צרכני בית יעקב/תת"ם ליטאיים וכלל חסידי בעברית- הגנים שלה יהוו פתרון מעולה
את הכוונות של הגב בלוך אני לא יודע בוודאותמי שחושב שלגב' בלוך יש כוונות כלשהם להיטיב עם חרדים, הוא פשוט הוזה בהקיץ.
את הכוונות של מי שבשנים האחרונות מציקה בכל מה שיכולה לחרדים, אתה לא יודע בדיוק.את הכוונות של הגב בלוך אני לא יודע בוודאות
אבל את כוונותיהם של מנהלי העמותות של הגנ(ב)ים אני יודע גם יודע...
וברי ושמא, ברי עדיף....
עזוב רגע כוונות וכו'את הכוונות של מי שבשנים האחרונות מציקה בכל מה שיכולה לחרדים, אתה לא יודע בדיוק.
את הכוונות של מאות אנשים, פרטיים ובעלי עמותות, ברי
בד' 1 יש גנון מ10 חודשים ומעלה שנשארו מקומות אחרונים, רלוונטי?גם מחפשת סידור ל2 בנותי לשנה הקרובה לגיל 5 חודשים ולגיל 2 בד1 משפחתון/ מעון /מטפלת
האם הסתדרת?גן פרטי בד2?
אזור רב חנן
תודה
שלחתי בסוף עם הסעה לחיידרהאם הסתדרת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: