את יכולה לקחת בשמחה את הכרטיסים שיש אצליאני רוצה
אבל צריכה 7
2 מבוגרים
5 ילדים
יש לך איך לעזור לי?
את יכולה לקחת בשמחה את הכרטיסים שיש אצליאני רוצה
אבל צריכה 7
2 מבוגרים
5 ילדים
יש לך איך לעזור לי?
את מעוניינת למכור את כולם יחד או שאפשר לקנות גם שלושה?איך אני רואה אם הזמנתי כרטיס רגיל או ילד?
רשום לי כרטיס רגיל.
בכל מקרה יש לי 5 כרטיסים למחר בשעה 10 שלא יהיו בשימוש
אני לא מוכרת.את מעוניינת למכור את כולם יחד או שאפשר לקנות גם שלושה?
תודה!אני לא מוכרת.
זה כרטיסים שהוזמנו ועדיין לא שילמתי עליהם.
את יכולה לקחת אותם בשמחה.
החלטתי בונתיים לחכות עם הרכישה.החלטנו בינתיים לחכות עד שנזמין כרטיסי טיסה לראות באיזה שעה, אנחנו צריכים לטוס ביום שני, אבל הילדים לא מוותרים על גן חיות... ברגע שאדע אודיע לך.
הכרטיסים שלך נמכרו?הזמנתי 5 מקומות ליום רביעי ואנחנו לא נלך.
אם מישהי מעוניינת בשמחה
כןהכרטיסים שלך נמכרו?
ממש לא.צריך באמת תו ירוק לגן חיות התנכ"י?
בכרטיס לילד באמת ההנחה היא ע"ס 2 ש"חיכול להיות שההנחה דרך קופונופש היא של 2 שקלים בלבד? לכרטיס ילד, 47 במקום 49?
@פירוש יש עדיין כרטיסים אחרונים באתר לאיסרו חג ב3:00ואנו מעונינים ב-4 כרטיסים ליום ראשון --- אסרו חג
נשמח מאוד לקבלם (כמובן בתשלום)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: