אני רוצה!!בשעה 10
אני רוצה!!בשעה 10
תשלחי לי מייל שלךאני רוצה!!
אני צריכה ל 3 מבוגרים ו 2 ילדיםתשלחי לי מייל שלך
יש עוד גן חיות בסביבת ירושלים-בית שמש?
היינו בחופש היה כיף.יש פינת החי של דוידה במושב ישעי, סמוך לבית שמש.
לא יודעת פרטים לגבי תקופת הקורונה.. בכל אופן מקום מומלץ מלא פעילויות לילדים.
לא שווה לבוא מרחוק, בינוני מינוס.היינו בחופש היה כיף.
הם עובדים לפי תו סגול- כך שפתוח- לא היה מתנפחים נראה לי שיש בדרך כלל.
הילדים נהנו מכל דקה.
איך יוצרים איתך קשר?הזמנתי כרטיסים לאסרו חג שעה 12, אבל לצערי לא אוכל ללכת ביום הזה, מישהוא רוצה לקנות?
2 סטודנט, ילד נכה ושני ילדים
יש לי 2 מבוגרים ו3 ילדיםאני צריכה ל 3 מבוגרים ו 2 ילדים
מה יש לך?
זה המייל: kolalimon123אין לכתוב כתובת מייל
החלטנו בינתיים לחכות עד שנזמין כרטיסי טיסה לראות באיזה שעה, אנחנו צריכים לטוס ביום שני, אבל הילדים לא מוותרים על גן חיות... ברגע שאדע אודיע לך.איך יוצרים איתך קשר?
אם כך, אזמין בעצמי לשעה אחרת כי הכרטיסים הולכים ואוזלים ולא רוצה להיתקע.החלטנו בינתיים לחכות עד שנזמין כרטיסי טיסה לראות באיזה שעה, אנחנו צריכים לטוס ביום שני, אבל הילדים לא מוותרים על גן חיות... ברגע שאדע אודיע לך.
יכול להיות שההנחה דרך קופונופש היא של 2 שקלים בלבד? לכרטיס ילד, 47 במקום 49?ההזמנה דרך קופונופש פשוטה מאד
1. צריך להזמין כרטיסים באתר של גן חיות התנכ"י (בבחירת הכרטיס יש אופציה לבחור שהכרטיס הוא דרך קופונופש) ואז אין גביית תשלום באתר של גן החיות, רק שריון של הכרטיסים.
2. לקנות את הכרטיסים דרך האתר של קופונופש במחיר המוזל יותר.
בכניסה לגן חיות יש להציג את הכרטיס שהונפק מהתאר של גן חיות התנכ"י ואת קוד הקופון מהאתר של קופונופש.
עשיתי את זה וזה היה ממש פשוט וקל.
@אינגליש קייק - ראיתי ששאלת על זה.
איך אני רואה אם הזמנתי כרטיס רגיל או ילד?
רשום לי כרטיס רגיל.
בכל מקרה יש לי 5 כרטיסים למחר בשעה 10 שלא יהיו בשימוש
אני רוצהאיך אני רואה אם הזמנתי כרטיס רגיל או ילד?
רשום לי כרטיס רגיל.
בכל מקרה יש לי 5 כרטיסים למחר בשעה 10 שלא יהיו בשימוש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: