מכונה נוספת למילוי מתנה בתוך בלון
נפתח. תודה.אם יש למישהו אפשרות לשליחת הקישור הזה
זה תמונות של עיצובי בארים ואירועים, שנחסם מכיוון שפורסם לציבור.תמונות ברבור – Google Drive
drive.google.com
זה קצת דחוף, מכיוון שכבר פרסמתי את הקישור ללקוחות, ופתאום זה נחסם.
תודה ענקית מראש
נשלחסרטון בישול של ביג דן:
שוברים את #אתגר_האוכל של RonenGG
אז רונן הוציא אתגר ואתם תייגתם אותי בכל מקום אפשרי אז הנה זה בא ! בואו לראות איך שוברים אתגר כמו גברים !! צפייה מהנה ^_^ !!!הסרטון המקורי של RonennGG של האתג...www.youtube.com
מישהו שלח?תודה רבהאין לילדות איפה ללמוד
כ"א אלול, 29.8.21 בנות בית הספר 'נוות יעקב' כבר כמה ימים אחרי תחילת הלימודים ועדיין לומדות מול עיריית קרית אתא לאחר שהעירייה לא מסכימה להם לפתוח את שערי בית ...youtu.be
שלחתימישהו שלח?
תודה רבהשלחתי
נפתחמישהו שלח?
אם אפשר לשלוח לבדיקהא אפשר לשלוח לבדיקה
הוסף סינגלים
JUMBOmail - אוסף סינגלים | ב אלול תשפא
הורדה והצגת קבצים שנשלחו באמצעות JUMBOmail - הדרך הטובה ביותר לשלוח את הקבצים שלך לכל מקום.www.jumbomail.me
יכול להיות שאנשים פחות שולחים כיהיום היום האחרון בחודש הלועזי
למי שיש נקודות מוזמן לפתוח
נודה לכם מאוד....
לקטתי שוב את מה שבקשתי במשך החודש לפתוח (בנושאים שונים - עיצוב פירות, בלונים, הדרכות תוכנה ועוד)
הסרטונים האלו מאוד עוזרים למי שמתמקצע בתחום - וגם מי שלמד את הנושא - אבל הוא רואה את זה שוב - מכיוון שונה - זה מוסיף וממקצע מאוד (ואם יש לי כמה בנות, וכל אחת בתחום שלה - חוץ מזה שלי יש הרבה תחומי עניין ואני שוחרת ידע - אז איך שנפתחים לי הנקודות - הם פשוט נגמרות) לכן אשמח מכל מי שיש לו נקודות מיותרות - שיפתח לתועלת כולם...
אגב, סתם שאלה, רק נדמה לי שהיום פחות אנשים מתנדבים לפתוח נקודות (כל אחת כנראה מסיבותיו) - או שפשוט מחכים לסוף החודש לראות אם נשאר נקודות - כי רוב הדברים (לא רק שלי) לא נשלחו לבדיקה.
ושוב, תודה לכל המתנדבים\בות ששולחים לבדיקה ברוחב לב...
אני מתחילה עם - הדרך הטבעית של הגוף לאיזון
למה דיאטות נכשלות
YouTube
בהמשך אלקט שוב - לפי קבוצות נושא
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: