נפתח.נשלח
נפתח.נשלח
נשלחאפשר לשלוח בבקשה לבדיקה?
Homepage - Pepper&Carrot
Official homepage of Pepper&Carrot, a free(libre) and open-source webcomic about Pepper, a young witch and her cat, Carrot. They live in a fantasy universe of potions, magic, and creatures.www.peppercarrot.com
מישהו?יש מצב לשלוח את זה לבדיקה?
תודה!
כותבים שיש להם בעיה לסנן את האתר ואי אפשר לפתוחנשלח
נשלחואשמח מאד אם איי מי יוכל לשלוח לבדיקה:
Episode 3 Sunny California - Danny MacAskill's Back of the Postcard
This behind-the-scenes series takes a closer look at our time filming for my latest film "Postcard from San Francisco".Watch "Postcard from San Francisco" he...www.youtube.comEpisode 2 Against the Clock - Danny MacAskill's Back of the Postcard
This behind-the-scenes series takes a closer look at our time filming for my latest film "Postcard from San Francisco".Watch "Postcard from San Francisco" he...www.youtube.comמדובר בפעלולים על אופניים.Episode 1 Redemption - Danny MacAskill's Back of the Postcard
This behind-the-scenes series takes a closer look at our time filming for my latest film "Postcard from San Francisco".Watch "Postcard from San Francisco" he...www.youtube.com
בתודה מראש!!!
מה זה?דחוף!
אם מישהו יוכל לשלוח את הכתובת הזו לבדיקה
פשוט נגמרו לי הנקודות וזה דחוף לי מאוד!!Device Authentication
device.inmusicbrands.com
תודה
זה אקטיביישן (אימות בעלות - בתרגום חופשי...) לפלאגין של קיובייס שהתקנתימה זה?
לצערי אני לא מצליח להתחבר לאזור האישי בנטפריזה אקטיביישן (אימות בעלות - בתרגום חופשי...) לפלאגין של קיובייס שהתקנתי
שבשביל שיעבוד צריך לאשר שזה אני באתר הזה שבקשתי לפתוח
אבל הוא חסום לצערי...
נשלחדחוף!
אם מישהו יוכל לשלוח את הכתובת הזו לבדיקה
פשוט נגמרו לי הנקודות וזה דחוף לי מאוד!!Device Authentication
device.inmusicbrands.com
תודה
נשלחאם אפשר לשלוח:
משחק ממכר בננה ספליט🥰🥰🧁❤❤❤💋💋💋
משחק ממכר בטרוף ממליצה ליקנות בחניות מובחרות של צעצויים כפר השעשועים,הפירט האדום,וכול... שבת שלוםם 💋❤❤♥️♥️🥰🧁www.youtube.com
נחסמואשמח מאד אם איי מי יוכל לשלוח לבדיקה:
Episode 3 Sunny California - Danny MacAskill's Back of the Postcard
This behind-the-scenes series takes a closer look at our time filming for my latest film "Postcard from San Francisco".Watch "Postcard from San Francisco" he...www.youtube.comEpisode 2 Against the Clock - Danny MacAskill's Back of the Postcard
This behind-the-scenes series takes a closer look at our time filming for my latest film "Postcard from San Francisco".Watch "Postcard from San Francisco" he...www.youtube.comמדובר בפעלולים על אופניים.Episode 1 Redemption - Danny MacAskill's Back of the Postcard
This behind-the-scenes series takes a closer look at our time filming for my latest film "Postcard from San Francisco".Watch "Postcard from San Francisco" he...www.youtube.com
בתודה מראש!!!
זה נפתח!נשלח
נשלחאפשר בבקשה לשלוח בשבילי?
יעזור מאוד!!
מישהו?יעזור לי מאוד
תודה
סרטון טעימה מהקורסים שלנו.mp4
This is "סרטון טעימה מהקורסים שלנו.mp4" by קריבוס on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.vimeo.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: