h.m Automation
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
אוטומציה עסקית
עימוד ספרים
נשלחמישהו?
בבקשה
נשלחמישהו?
בבקשה
נפתחמישהו?
בבקשה
נחסםנשלח
נשלחאשמח שישלחו
How to use Named Credentials in Apex Callouts?
How to use Named Credentials in HTTP requests in Apex ?If you like these video, you can say thanks by buying me a coffee - - https://www.buymeacoffee.com/Sal...www.youtube.com
נפתחאשמח שישלחו
How to use Named Credentials in Apex Callouts?
How to use Named Credentials in HTTP requests in Apex ?If you like these video, you can say thanks by buying me a coffee - - https://www.buymeacoffee.com/Sal...www.youtube.com
שלחתיאשמח אם אפשר לשלוח זה תוכנה להורדה מיוטיוב
הורדה מהירה מיוטיוב - סיסמא 123.rar
drive.google.com
הקישור נפתחאשמח אם אפשר לשלוח זה תוכנה להורדה מיוטיוב
הורדה מהירה מיוטיוב - סיסמא 123.rar
drive.google.com
נשלחאשמח מאד!
לילה מנצח
5 קבוצות, 7 יעדים, 12 שעות, 15 רכבים, במרדף עוצר נשימה במשך לילה שלם, עד לניצחון הגדול!_________________#לילה_מנצח #בית_הרצל #יער_חולדה #בני_ברק #נתניה #חוף...youtu.be
הוידאו נפתחאשמח מאד!
לילה מנצח
5 קבוצות, 7 יעדים, 12 שעות, 15 רכבים, במרדף עוצר נשימה במשך לילה שלם, עד לניצחון הגדול!_________________#לילה_מנצח #בית_הרצל #יער_חולדה #בני_ברק #נתניה #חוף...youtu.be
זה כבר פתוח,זו לא חוצפה לבקש עוד אחד?
(אני את הנקודות שלי סיימתי כבר בתחילת החודש
בתודה מראש!בניית החנוכייה - ימי החנוכה - תשפ"ג - בשערי יצחק
היי, ראיתם את החנוכייה הענקית שלנו? אז סתם שתדעו שבנינו אותה לבד! רוצים לראות איך?! החל מהרעיון, דרך הביצוע, ועד להדלקה בחנוכיית הענק.youtu.be
שלחתיבבקשה לשלוח לבדיקה תודהנר א חנוכה תשפ"ג
drive.google.com
זו לא חוצפה לבקש עוד אחד?
(אני את הנקודות שלי סיימתי כבר בתחילת החודש
בתודה מראש!בניית החנוכייה - ימי החנוכה - תשפ"ג - בשערי יצחק
היי, ראיתם את החנוכייה הענקית שלנו? אז סתם שתדעו שבנינו אותה לבד! רוצים לראות איך?! החל מהרעיון, דרך הביצוע, ועד להדלקה בחנוכיית הענק.youtu.be
למה מרגיש לי שיותר ממה שאתה רוצה לפתוח את הסרטונים שלך אתה רוצה לפרסם אותם?זה כבר פתוח,
אתמול זה היה סגור....למה מרגיש לי שיותר ממה שאתה רוצה לפתוח את הסרטונים שלך אתה רוצה לפרסם אותם?
זה שאני רוצה לפרסם אותם לא סותר את זה שנגמרו לי הנקודות ואני באמת רוצה שזה ייפתח בנטפרי.למה מרגיש לי שיותר ממה שאתה רוצה לפתוח את הסרטונים שלך אתה רוצה לפרסם אותם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: