נשלחתודה נפתח!
אשמח אם משהו יוכל לשלוח את זה:
- YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
נשלחאשמח אם משהו יוכל לשלוח את זה זה מאגר ספרי קודש שנחסם בגלל שהעלו את זה לאתר
נשלחאשמח ביותר:
(הפעם באמת נגמרו לי הנקודות, זו לא רק פרסומת, הא?!)חג הסוכות - שבעת ימים בשערי יצחק - בניית הסוכות
סרטון ראשון מתוך סדרת סרטוני סוכות שידהימו אתכם לאורך כל חג הסוכות, ולאחריו.בסרטון זה נסקור את תהליך בניית סוכות הענק.___________________________________#סוכ...youtu.be
תודה רבה!
נשלחמישהו יוכל לפתוח את זה?
הרשמה לרשימת התפוצה תפארת משה
כאן נרשמים בסך הכל לרשימת תפוצה שלי ישיבת תפארת משהttimremoshe.minisite.ms
נפתחמישהו יכול לפתוח את זה בבקשה?
נגמר לי הנקודות
שלחתי בקשהתוכלו בבקשה לשלוח ?
תודה
הרב אוריאל בוסו לעירית בני ברק
לטל לברכה וכו' בטל 0548437050 וגם לעילוי נשמתוכן הדלקת נרות אצל הצדיקים בצפון ערוץ חדש נפתח חדשות הקצרים#shortswww.youtube.com
הראשון נפתחאשמח מאד:
איך בנינו את בר היין המטורף הזה!
שבועיים של עבודה מאומצת ומדויקת הניבו תוצאה מפליאה! בר יין אגדי ואומנותי מחד, אך גם עם קריצה ואפילו חוש הומור מאידך. האם זוהי סירה? האם זהו ארון קבורה?! אתם ...www.youtube.comתודה רבה!
פה זה פתוחאשמח אם מישהו יכול לפתוחקרבני אליך - נפתלי קמפה LIVE - יהודה גלילי והמנגנים - Korveini Eilecha - Naftali Kempeh
לרכישת האלבום החדש, כנסו עכשיו לאתר הרשמי:https://kempeh.co.il———————- נפתלי קמפה – קרבני אליך בהופעה חיה Naftali Kempeh – Karveini Eilecha LIVEמתוך ההופעה "...www.youtube.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: