נפתחנשלח
נפתחנשלח
נפתחהאם מישהו יכול לשלוח את האתר https://www.mycrystalidea.com/ לבדיקה
@תמי 564 אשמח לדעת האם הצלחת להתחבר לאוקטה עם נטפריבוקר טוב
אפשר לשלוח את האתר
xiomacim - Sign In
xiomacim.okta.com
אני צריכה את זה לעבודה ואין לי נקודות
תודה
זה פתוחאשמח אם תשלחוQwirkle קווירקל איך משחקים? משחק חשיבה מבריק של צבעים וצורות
קווירקל משחק חשיבה מבריק של צבעים וצורותהמשחק שמכר יותר מ-2 מליון עותקים!רב מכר עולמי עטור פרסים. ביניהם פרס מנזה היוקרתי ( הארגון הבינלאומי לבעלי IQ גבוה).ה...www.youtube.com
נשלח לבדיקהתודה מראש
פתיחת אתר חרה לאיתור נזילות
עמוד נחיתה | פלמבר-טק
ייבוש תת רצפתי במחיר הזול בישראל ייבוש תת רצפתי זו המומחיות שלנו! Previous Next ייבוש מהיר במיוחד ציוד שקט ומתקדם כל סוגי המרצפות ללא פגיעה בריצוף דוח ממצאים מקיף אחריות מלאה מחירים ללא תחרות שירות מקצועי ואישי ניסיון עשיר ומוכח ציוד שקט בטיחותי לביקור מומחה בבית הלקוח וקבלת הצעת מחיר ללא עלות...www.plumbertech.co.il
נשלח לבדיקה
שלחתי אם 3 נקודותממש ממש דחוף אני עושה איזה שהוא ניסיון ואני חייב לדעת אם זה עובד.
תודה.
- YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
נפתחממש ממש דחוף אני עושה איזה שהוא ניסיון ואני חייב לדעת אם זה עובד.
תודה.
- YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
נשלח לבדיקה
נפתחנשלח לבדיקה
שימו לב האתר לא מאובטחאתרמבחן האושר - איכילוב | bewell
האם אתה אופטימי? מרגיש שאתה מממש את הפוטנציאל שלך? אוהב את עבודתך ואת המשפחה שלך? כל אלו הם רק חלק ממבחן האושר, בוא לבחון את עצמךwww.tasmc.org.il
נא לשלוח לבדיקה תודה
נשלחלמי שנשאר נקודות - אתר ליצירת תמונות באמצעות בינה מלאכותית
starryai - AI Art Generator App - AI Art Maker
Simply enter a prompt and our AI transforms your words into works of art.starryai.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: