פחות או יותר התחיל מזמן המלחמה אבל אני לא חושבת שאצלי זה קשור בכלל כי לא היה מצב שנבהל מהזעקות או משהו אחר.הרגרסיה מתחילת המלחמה?
כי אני בדיוק באותו מצב עם ילד באותו הגיל!!!!!
פחות או יותר התחיל מזמן המלחמה אבל אני לא חושבת שאצלי זה קשור בכלל כי לא היה מצב שנבהל מהזעקות או משהו אחר.הרגרסיה מתחילת המלחמה?
כי אני בדיוק באותו מצב עם ילד באותו הגיל!!!!!
רעיון טוב שלא חשבתי עליותתיעצו עם הרופא, גם אם יש מפריע מבחינה פיזיולוגית וגם עם מי ניתן להתייעץ באזור/בקופה שלכם. יש מצב שגם בעזר מציון יוכלו לעזור במציאת איש מקצוע שיוכל לתת לכם עצה.
עצה שעוזרת לחלק מהילדים- להודיע ליד שיש זמנין קבועים ביום בהם הוא יושב בשירותים 10 דק' , בלי קשר ליציאות/פספוסים שהיו באותו יום. בוקר וערב 10 דק'. מתגמלים את הילד באופן כלשהו (נקודה/ממתק/מחמאה/חיבוק) על עצם הישיבה מבלי להתייחס כלל ליציאות! זה מפחית חרדה סביב הנושא ואחרי תקופה, צריך סבלנות יכול לקחת גם שבוע. אצל ילדים רבים, רואים תוצאות בס"ד.
אני מחפשת משהוא שאוכל להתיעץ איתו שממש מבין בנושא הזה מה אפשר לעשותבלתק חלקי
ייתכן מאוד שזה קושי תקופתי
היה לי גם עם ילד בגיל הזה בשבועות האחרונים
פשוט רעננו נהלים, דיברנו איתו א. שיבין שזה שהוא חוזר מהחיידר רטוב ויותר מכך - זה כי הוא לא הלך לשירותים, ובטח לא נעים לו וכו'
הוא אמר שהוא לא רוצה ללכת לשירותים בחיידר
אז ב. אמרנו לו שהוא חייב ללכת לשירותים גם בחיידר, ושאם הוא ילך - יקבל משהו טוב (שוקולד)
ממש עזר ברוך ה'
וראינו שיפור גדול, ממשיכים לתגמל ולעקוב
כמובן במקביל נותנים הרבה יחס - בלי קשר לכלום, והרבה אהבה וחיבוק - אחרי הכול זה נובע מקושי כלשהו
הצלחה רבה!
הפחד שלי בלומר לו שנשים טיטול זה שהוא ירצה את הטיטול ואז יהיה קשה לנו להוריד לו את הטיטוללפעמים מספיק האיום לשים טיטול
הילדים ממש מתביישים בגיל הזה בדר"כ
ואם לא מספיק לשים. ולאמר שנוריד את זה רק כשנראה שאתה מצליח כמה ימים...
אגב, מצטרפת לדעה הלא פופולרית
לאיים כמה פעמים בפאץ ולתת פעם אחת, אחרי אזהרות, באהבה והכנה מראש,
אני עכשיו מביאה לך כי לא באת לשירותים כשקראתי לך... ואמרתי שאביא לך
הגזמתם רבותי, פעם אחת כזאתי שום נזק!
תודהאני לא יודעת להמליץ על יועצי גמילה
אני כן יודעת שכשהבת שלי היתה לה נסיגה (שבוע שלם לכלכה את הבגדים) אמרו לי במעון שזה נורמלי וזה קורה.
דווקא אני נבהלתי כי היא היתה גמולה לפני ולא היו פשלות, אבל הם הרגיעו אותי שזה יעבור לבד, וזה באמת עבר אחרי שבוע - שבועיים ב"ה
וואו. זה באמת לא אותו דברתודה
בעיקרון גם הייתי אומרת ככה שזה יעבור ויחזור להיות כמו שהיה לפני אבל הבעיה שזה כבר יותר מחודש ללא שום שינוי ואפילו להפיך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: