דרוש מידע גמולי השתלמות למורות שעובדות ללא אופק וכו'

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
בעוז לתמורה יש מושג שנקרא "דרגות קידום", והוא שונה לגמרי מדרגות אופק, זה מושפע מתפקידים שונים שמבצעים במהלך השנים.
מבנה השכר דומה יותר לעולם הישן (מורכב מוותק, גמולי השתלמות, גמול חינוך ותוספת שעות חינוך אם למחנכות, תוספת לאחוז משרה למשרת אם וגמולי תפקיד שונים) + תוספת עוז לתמורה (שהיא תוספת משמעותית)

איך חינוך משפיע על הדרגה?
מקבלים תוספת של 10% גמול חינוך+ 3 שעות פרונטליות + 2 נקודות זכות לדרגת קידום (צבירה של 10 נקודות מזכה בתוספת של 1.67%, אפשר להגיע סה"כ בכל השנים ל4 דרגות קידום)

ואיך משרת אם?
תוספת של 7% לאחוז המשרה

צחנה

משתמש צעיר
אולי מישהו יוכל לעזור לי? רואה שהרבה מבינים פה...
אני מורה באולפנה 63 אחוז משרה ויש לי וותק של שנתיים
ביקשתי מההנהלה לחכות לפני שמכניסים אותי לאופק כדי שאני יעשה גמולים.. ויכנס בדרגה גבוהה כמו שאומרים כל הזמן...
לפי מה שכתבתם פה אני לא ארוויח מהגמולים כלום כי הוותק שלי לא מצדיק כניסה בדרגה גבוהה!!!
זה נכון?

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
אולי מישהו יוכל לעזור לי? רואה שהרבה מבינים פה...
אני מורה באולפנה 63 אחוז משרה ויש לי וותק של שנתיים
ביקשתי מההנהלה לחכות לפני שמכניסים אותי לאופק כדי שאני יעשה גמולים.. ויכנס בדרגה גבוהה כמו שאומרים כל הזמן...
לפי מה שכתבתם פה אני לא ארוויח מהגמולים כלום כי הוותק שלי לא מצדיק כניסה בדרגה גבוהה!!!
זה נכון?
סיכוי סביר שנכון. כדי לבדוק את זה תיכנסי למחשבון שכר של משרד החינוך, ותבדקי אם הגמולים משפיעים על המשכורת או שהם באים על חשבון השלמה למינימום. שווה לחכות לגמולים רק אם יש להם השפעה.
מה שכן- יכול להיות שאם יש לך ילדים מתחת לגיל 14 שווה לך לקחת מ"מ שישלים לך למשרת אם בחודש הכניסה לאופק (או במרץ שלפני אם את עובדת משהח כבר עכשיו) כדי שמקדם ההמרה יהיה גבוה יותר

רחלי לוינשטיין

משתמש רשום
צילום מקצועי
אם אני מבין נכון את מה שכתוב כאן באשכול, אז מאות ואולי אלפי מורות משלמות במיטב כספן למכוני ההמשך של הסמינרים וזה פשוט לפח?
לכאורה זה מזעזע
אכן כך אני וחברה שילמנו אלפי שקלים ורכשנו 12 ו16 גמולים כל אחת אך זה היה לאחר שצורפנו לאופק ואז כשבררנו מול המשרד נאמר לנו שכיוון שאיננו עם קביעות אז זה יוכר לדרגה שאלנו זאת שוב ושוב וזה מה שנאמר, מה שבדיעבד התבבר כטעות ו/או הטעייה כמו שכתבת ממש מזעזע שמעתי על מישהי נוספת שמנהלת תביעה משפטית מול אותם סמינרים שמכרו גמולים

חמדאי

משתמש צעיר
מקפיצה.
מעוניינת לדעת -
אני הייתי מורה בבי"ס באופק חדש , דרגה 4
ועוברת לעוז לתמורה- 9 שנות וותק+ 10 גמולים, תואר ראשון.
כמה בערך השכר?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה