דרוש מידע גמולי השתלמות למורות שעובדות ללא אופק וכו'

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
חינוך העצמאי בינתים לא בדרך להכנס
אין לי מושג. אני לא עובדת בחינוך העצמאי. אבל רואה פה הרבה אשכולות על מעבר לאופק והאם שווה לעשות גמולים לפני זה, אז כנראה שיש פה הרבה נשים שזה כן רלוונטי אליהן.

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
למה לדבר באוויר תסתכלו במחשבון.
הלכתי הכי רחוק: מחנך בכיתה ח' 100% משרה עם BA.
עד ותק של 22 שנה הוא לא מרוויח שקל מכל הגמולים.
אחרי 22 שנה, מ16 גמולים (שעלו אלפי שקלים טובים) הוא מרוויח 12 ש"ח לחודש.
שנה הבאה 45 ש"ח לחודש.
רק אחרי 24 שנות וותק הוא מרוויח סוף סוף 80 ש"ח!

זאת אומרת שלפני 26 שנים זה לא שווה כלום. (ב26 זה סוף סוף נהיה 150 ש"ח לחודש).

אבל זה רק מחנך בכיתה ח'.

מורה מקצועי, גם ב100% משרה עם BA, יצטרך לחכות ל36 שנות וותק בשביל להרוויח 44 ש"ח בחודש!
באיזה מחשבון בדקת? או ששכחת להכניס כפל תואר? (שיש לכל מי שיש לו תואר ותעודת הוראה) ממה שאני בדקתי בסימולטור, עם תואר גם בלי חינוך מתחילים להרוויח מהגמולים החל מוותק של 12 שנה. כמובן שבשלב זה הרווח מינימלי, אבל ככל שעוברות השנים הוא הולך ועולה. ב20 שנות וותק ההפרש כבר שווה כ300 ש"ח לחודש. עדיין לא האלפיים שתוארו באשכול השני.
האם זה שווה את המחיר של הגמולים? לא יודעת, צריך לחשב. אבל אם ה300 ש"ח האלו יהיו מה שישנה את הדרגה באופק, או שיש צפי להכנס לעוז- זה וודאי שווה, וכל אחד צריך לעשות חשבון לעצמו.
למי שאין תואר, תוספת של BA וגמולים מתחילה להשפיע קודם, ומשפיעה יותר.

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
באיזה מחשבון בדקת? או ששכחת להכניס כפל תואר? (שיש לכל מי שיש לו תואר ותעודת הוראה) ממה שאני בדקתי בסימולטור, עם תואר גם בלי חינוך מתחילים להרוויח מהגמולים החל מוותק של 12 שנה. כמובן שבשלב זה הרווח מינימלי, אבל ככל שעוברות השנים הוא הולך ועולה. ב20 שנות וותק ההפרש כבר שווה כ300 ש"ח לחודש. עדיין לא האלפיים שתוארו שאשכול השני.
האם זה שווה את המחיר של הגמולים? לא יודעת, צריך לחשב. אבל אם ה300 ש"ח האלו יהיו מה שישנה את הדרגה באופק, או שיש צפי להכנס לעוז- זה וודאי שווה, וכל אחד צריך לעשות חשבון לעצמו.
למי שאין תואר, תוספת של BA וגמולים מתחילה להשפיע קודם, ומשפיעה קצת יותר
כנראה שכחתי כלומר אני לא כל כך מבין בזה. כפל תואר יש לכל מי שיש תעודת הוראה וBA אקווילנטי?

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
כנראה שכחתי כלומר אני לא כל כך מבין בזה. כפל תואר יש לכל מי שיש תעודת הוראה וBA אקווילנטי?
כן. ומאחר וזה מוסיף 10% לשכר, זה מקרב את המורה לשכר שממנו אין תוספת מינימום בעוד כמה מאות שקלים.

נחמדת

משתמש מקצוען
מנסה לקפוץ על האשכול, אולי מישהי מהמבינות תוכל לתת לי מענה:
מה יותר משתלם להגיש: בקשה לשעות מענק או תוספת שכר לימוד לBA?
תודה!

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
מנסה לקפוץ על האשכול, אולי מישהי מהמבינות תוכל לתת לי מענה:
מה יותר משתלם להגיש: בקשה לשעות מענק או תוספת שכר לימוד לBA?
תודה!
תלוי כמה את מרוויחה על השעות האלו ומה שכר הלימוד. מי שמרוויחה מעט ומשלמת שכ"ל גבוה- כנראה החזר שכ"ל יהיה משתלם יותר (צריך לבדוק כמובן מהו ההחזר המקסימלי שמשרד החינוך נותן). מי שיש לה וותק משמעותי ומרוויחה הרבה (במיוחד מי שבעוז לתמורה), כנראה שתוספת של 4 שעות תהיה לה שווה יותר.

שוב- ממליצה לבדוק במחשבון לפי הנתונים האישיים. ומזכירה שאם הכוונה לבקשה לשנה הבאה- כבר אי אפשר לבקש מענק שעות. רק החזר שכ"ל. (אם כי אולי יש וועדת חריגים)

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
אוקי. הכנסתי כפל תואר.
בלי חינוך מקבלים 100 ש"ח לחודש החל מהשנה ה15 (וזה על 16 גמולים ואחרי BA).
עם חינוך החל מהשנה השמינית. (גם זה, אחרי BA ו16 גמולים).
(כל זה ב100% משרה).

basis20

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מה לגבי הפנסיה?
לא מחשבים את ההשלמה לשכר מינ'..
עריכה: לא בטוח.

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
מה לגבי הפנסיה?
לא מחשבים את ההשלמה לשכר מינ'..
עריכה: לא בטוח.
הלכתי לבדוק בתלושים ישנים שלי מהימים לפני שנכנסתי לאופק וקיבלתי תוספת מינימום. זה נכלל בשכר לפנסיה.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה