סוג הרשת.איך הקליטה משפיעה לסוללה?
אם הוא משתמש בדור שתיים, הוא צורך פחות בטריה.
אבל אם הוא במצב כפול, זה צורך הרב יותר.
אני לא פרופסור באוניברסיטה, אני בסך הכל מחזיק c2 מעל 10 שנים (כמדומני) ויעצתי כך לרבים מספור
סוג הרשת.איך הקליטה משפיעה לסוללה?
ניסיתי להעביר לדור 2 והקליטה נהיתה זוועה...סוג הרשת.
אם הוא משתמש בדור שתיים, הוא צורך פחות בטריה.
אבל אם הוא במצב כפול, זה צורך הרב יותר.
אני לא פרופסור באוניברסיטה, אני בסך הכל מחזיק c2 מעל 10 שנים (כמדומני) ויעצתי כך לרבים מספור
זה תלוי באיזו חברה אתה ובאיזה איזור בארץניסיתי להעביר לדור 2 והקליטה נהיתה זוועה...
איך אפשר?אפשר לקנות ישר מהאתר של החברה:
המשלוח עולה 15 פאונד.Warenkorb
In unserem Markenshop erhalten Sie PolarCell Akkus kostenoptimiert direkt vom Hersteller. ►Deutsche Markenware schnell und versandkostenfrei geliefert.www.polarcell.de
אם קונים כמה יחד יוצא משתלם.
זה המקורי https://www.prog.co.il/attachments/inked4250222709007_2_li-jpg.927068/ ויש לך קישור בתחילת הנושא אבל פה בארץ אפשר למצוא את זה כמעט באותו מחיר אני מוכר בביתר במחיר זול יחסית לחנויות
קניתי את זה וממש ממש ממש ממש לא עזר והמצב נשאר בדיוק כפי שהיה מטעינים ולאחר כמה שעות בודדות נגמרה הבטריההבעיה בפלאפון C2 של נוקיה שהבטריה נגמרת ממש מהר, וזה ממש הפריע לי כי חוץ מזה (לדעתי) זה המכשיר הכשר האידיאלי,
לכן לאחרונה יעצו לי לקנות בטריה גרמנית שמחזיקה לפחות כפול מבטריה רגילה!!!
המחיר באזור ה80 - 90 ש"ח - וזה שווה את ההשקעה!
(אני השגתי אצל סוכן פרטי ב50 אבל נגמר לו כל המלאי תוך כמה ימים).
שמעתי שזה לא משהו חדש, אז לפחות לתועלת אלו שעדין סובלים....
מצ"ב תמונה.
דרך אגב אצלי זה היה מקורי!לכן אמרתי תבדוק אם הבטריה שלך זה המקורי
פשוט מאוד.אני שמתי לב כשהפלא על מצב בלוטוס הבטריה ניגמרת מאוד מהר
באיזור בי ויש לי ליאנג ב60 שקלאיפה משיגים אותך איזור? כתובת? טלפון? אני צריך ליאנג יש לך?
איך משיגים אותך בטלפוןבאיזור בי ויש לי ליאנג ב60 שקל
אבל שיאומי הוא פלאפון רגיש מאוד אם כבר אני ממליץ על נוקיה 208 או 215אני פשוט יש לי שיואמי והוא מחזיק לי יומיים בלי הטענה אולי כדאי להחליף מכשיר.
0527661381איך משיגים אותך בטלפון
כמה עולה לנוקיה 208? אני רוצה 2 סוללות, יש לך דרך לשלוח לבני ברק או לירושלים?זה המקורי https://www.prog.co.il/attachments/inked4250222709007_2_li-jpg.927068/ ויש לך קישור בתחילת הנושא אבל פה בארץ אפשר למצוא את זה כמעט באותו מחיר אני מוכר בביתר במחיר זול יחסית לחנויות
אמא שלי מוכרת בבני ברקכמה עולה לנוקיה 208? אני רוצה 2 סוללות, יש לך דרך לשלוח לבני ברק או לירושלים?
הרבה רבנים אסרו שיואמי גם הכשר המקוריאני פשוט יש לי שיואמי והוא מחזיק לי יומיים בלי הטענה אולי כדאי להחליף מכשיר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: