שלומי ברגר
משתמש פעיל
גם לכם לא עובד התוסף של "צופר" -צבע אדום?? מה עושים?
בכומתה יש אפשרות לבחור איזורים, ואז יש צליל אחד לאיזורים שנבחרו, וצליל שני לאיזורים שלא נבחרו.תוריד את "כומתה"
אכן. חבל שהפסיק לעבוד.צופר יותר יפה
יש אפשרות ללחוץ בכדי לקבל על מפהבכומתה הוא לא נותן התראות על מפה, רק שמות יישובים.
יש אתר נוסף שנותן התראות על המפה?
האפשרות לא עובדת, לפחות אצלי.יש אפשרות ללחוץ בכדי לקבל על מפה
אני לוחץ הוא לא פותח לי מפהיש אפשרות ללחוץ בכדי לקבל על מפה
וזה עובד לך?יש אפשרות ללחוץ בכדי לקבל על מפה
ערב טוב. בעקבות מתקפת DDOS על שרתי האתר של צופר, חלק מהמשתמשים חווים בדקות האחרונות שיבושים בהתחברות לאתר האינטרנט המציג את ההתרעות על גבי המפה, או רואים הודעה של בעיה בטעינת נתונים מהשרת באפליקציות ובתוסף לגוגל כרום. אנו רוצים להדגיש - ההתרעות ממשיכות לעבוד ולהתקבל בצורה תקינה באפליקציה ובשאר הפלטפורמות מאחר והן לא קשורות לשרתי האתר. הנושא בטיפול צוות צופר וחברת השרתים, והאתר צפוי לחזור לפעילות תקינה בזמן הקרוב. מתנצלים על אי הנעימות, המשך ערב שקט.
חזר לעבוד היום.גם לי לא עובד.
בעקבות פריצת האקרים איראנים
הרבה זמן אחריבאתר כל רגע יש התראות צבע אדום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: